Taroskop – 11.06.2018 – 17.06.2018

By Rok 1 leto ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 11.06.2018 – 17.06.2018

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Teden vam bo najbolj naklonjen na ljubezenskem področju. Uživali boste v pozornostih svojega partnerja/partnerke in uvideli boste, da je življenje lahko še kako čarobno! Nekateri izmed vas lahko naredite tudi korak dlje in se odločite za zaroko ali poroko. Nemalo vas, ki ste samski boste pa v tem tednu zagotovo vstopili v resno zvezo, ki vas bo izpolnjevala. Malo manj vam bo teden naklonjen na finančnem področju, ampak se ni nič za bati, le bolj pametno boste morali razpolagati s svojimi financami in postati varčni.


BIK

Morda bi morali poiskati dodatno pomoč pri svojih načrtih. Od nekoga, ki je nepristranski in vam lahko odpre oči. V sredini tedna boste iskali pot naprej in proti koncu tedna je velika verjetnost, da vam le teh idej zmanjka. Ampak bodite potrpežljivi sami s seboj, kajti ne morete vsega narediti “čez noč”. Teden bo malo manj čustven, predvsem ga namenite osebnostni rasti ter se spopadite s temi malimi strahovi, ki ovirajo vaš napredek.


DVOJČKA

Predvsem morate v tem tednu poiskati skladnost in harmonijo na vseh področjih. Tako se boste lažje soočali z izzivi. Je pa vsekakor bistvenega pomena omeniti, da bo teden potekal mirno in brez večjih težav in zastojev. Začetek vam prinaša dobre odnose, kjer boste lahko zrasli do svojih najvišjih zmožnosti, le malce bolj znate biti občutljivi. Sredina tedna vam prinaša veliko finančno izboljšanje, predvsem pa občutek trajne varnosti. To bo vaša začetna točka do večjih načrtov. Vikend bo nekoliko težavnejši in vaša naloga je, da kljub vsemu ostanete pošteni.


RAK

Morate narediti prvi korak k svojim sanjam in prihaja v tem tednu ravno pravi čas za to. Ne skrbite, kako se bodo stvari izšle – skrbi vas naj, če boste ostali križem rok in ne boste nič naredili! Četudi se vam bo na trenutke zdelo, da izgubljate glavo vedite, da je to le začasno. Že kmalu, natančneje proti koncu tedna se bodo začeli kazati prvi rezultati vaših prizadevanj. Za nekatere je na vidiku selitev, potovanje – ki je lahko službene ali osebne narave. V življenja nemalo od vas pa bo vstopila v tem tednu zanimiva oseba, ki sčasoma lahko postane življenjski sopotnik.


LEV

V tem tednu se boste vprašali, koliko so vam zvesti ljudje okoli vas. Med te spadajo prijatelji, znanci in družinski člani. Za veliko izmed njih boste ugotovili, da je te odnose vredno obdržati in utrditi. Na vidiku so veliki materialni dosežki, a ne dovolite, da vas Ego zasužnji in postane vaša dnevna rutina. Vikend vam prinaša izid vam težke situacije, vendar boste morali uporabiti določeno mero zvitosti ali bolje rečeno iznajdljivosti.


DEVICA

Glavna tema vašega tedna je poiskati zdravo ravnovesje. Morda zaradi viška energije pretiravate z določenimi stvarmi? Sedaj je čas, da se ustavite. Dolgoročne želje in cilje dosežemo s potrpežljivosti, nekaj mere napora in pripravljenostjo soočati se s težavami. Nima se smisla gnati za nedosegljivimi cilji. Ta teden bo tudi bistvenega pomena komunikacija – tudi vaša in glejte, da ne postanete z komunikacijo preveč agresivni. Teden bo na splošno miren, le ne jemljite si vsake malenkost k srcu.


TEHTNICA

Vaši načrti bodo še morali malo počakati. V tem tednu je učna ura za vas potrpežljivost. Prav je, da načrtujete (predvsem, da ste tudi ustvarjalni), ampak opustiti morate strah pred neuspehom ali uspehom. K temu lahko pripomorete z literaturo o osebnostni rasti in duhovnosti. Konec tedna boste ocenjevali, kako daleč ste prišli in znate se znajti na razpotju. Vsekakor je vredno, da še zmeraj nadaljujete s svojimi cilji. Ne izgubite upanja.


ŠKORPIJON

V tem tednu poiščite stabilnost in finančno varnost, saj boste le tako zgradili trdne temelje. Morda se vam vaša finančna situacija v tem tednu zdi grozeča, a vedite, da je to le zato, ker se na vse preveč odzivate. To je za vas tudi teden novih začetkov in sprememb in že samo to je lahko za vaše fiksno znamenje Škorpijona problem. Vedite, da boste vse ovire premagali, zato ni razlog za kakršen koli preplah.


STRELEC

Tekom tekočega tedna se boste morali marsičemu odreči. Ne gre se za to, da bi se morali bati izgub, kajti kar koli že bo, verjemite, bo situacijo dolgoročno premaknilo na boljše. Na sredini tedna boste hrepeneli po bližini nekoga, ki ga morda ni ob vas trenutno, a vedite, da trenutek za vas prihaja, vendar najverjetneje še ne v tem tednu. Konec tedna vam prinaša iskanje smiselnih stvari v življenju in prav gotovo se boste povprašali po vašem življenjskem poslanstvu.


KOZOROG

Z preprostostjo in poštenjem lahko dosežete zvezde! Vse vam bo teklo kot po maslu v tem tednu – od odnosov, počutja ter zdravja do finančnega premoženja in stanja. Kot ambiciozni Kozorogi ne boste dovolili, da karkoli omaja vašo trdno prepričanost, kar je tudi prav. Bodite potrpežljivi, a hkrati z drugim očesom stremite k najboljšem.


VODNAR

Pred vami je čudoviti teden, ki bo poskrbel za vašo nadaljnjo motivacijo. Že v samem začetku boste obrnili nov list k srečnejšem življenju in dobili motivacijo za stvari, ki so morda zastale na mrtvi točki že pred nekoliko časa. V drugi polovici tedna so vam najbolj energijsko blizu odnosi, kjer boste poželi vse, kar pričakujete. A ljudem morate tudi pokazati pripravljenost do odnosa in stremeti k medsebojnem skladju. Če ste se znašli v prepiru se tudi to reši.


RIBI

Stvari se vam bodo v tem tednu odvijale zelo hitro. Karte vas le nežno opominjajo in opozarjajo, da si ne naložite preveč dela in postanite bolj prilagodljivi. Četudi vas situacije v življenju silijo stran od tega, jih ne jemljite preveč resno in ne ukrepajte “na prvo žogo”. Našli boste pravo pot naprej s pomočjo zrelejše osebe, ki je lahko predstavnik katerega koli od spolov. Zastoji energije na energijskem telesu se vam v tem tednu znajo dogajati.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 300

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri