Taroskop – 11.09.2017 – 17.09.2017

By Rok 1 leto ago
Home  /  Taroskop  /  Taroskop – 11.09.2017 – 17.09.2017

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

V prvi polovici tedna se boste počutili nostalgično in boste morda v družbi oseb, ki so vam blizu, obujali stare spomine. Sonce v Škorpijonu vam prinaša napredek na vaši poti osebnostnega razvoja in lastnega jaza. Morda pa imate nerešene težave iz otroštva? V začetku tedna je pravi čas, da se na to spomnite in pometete s preteklostjo. V drugi polovici tedna se vam odpirajo vrata priložnosti k novim, boljšim energijam. Nakazuje se tudi občutek stabilnosti v družini, pripadnice ženskega spola, pa znate občutiti trmo in lenobo.


BIK

Čas je, da se zaščitite in pripravite na srečne, neizbežne spremembe! Že v začetku tedna boste poleg dvomov, občutili veliko željo, da se poženete na nova področja. A, vendar vedite, da morate svojo notranjo, pozitivno moč izkoriščati izključno v dobre namene. Ta teden varujte z notranjo energijo – izogibajte se sporom in nepotrebnem merjenju moči z drugimi. V tem tednu boste tudi uspešno zaključili zadeve, ki vas bremenijo in izkoristili zalogo moči, ki čaka, da jo uporabite.


DVOJČKA

Poslovni uspehi se vam v tem tednu bližajo – pod pogojem, da boste sledili svojemu notranjemu klicu in uglasili vašo pot z šepetom srca in ne razuma. Večino ovir ste že premagali in ste na pravi poti, kar potrjujejo tudi vaše okoliščine. Le ne krenite s poti! Veliki napredki se vam kažejo prav v sredini tedna, kjer boste na vrhuncu svojega počutja in samo iniciative. Prav je, da naredite tisto, kar morate, ostalo pustite za pozneje. Zaenkrat, se le osredotočite na najbolj pomembno stvar vašega projekta.


RAK

Ljudje, ki so vam blizu vas bodo morda razočarali. Prav tako ni dobro sklepati poslovnih poslov z ljudmi, ki se vam zdijo sumljivi in vas vaši notranji občutki svarijo pred njimi. V začetku tedna se boste ne glede na vse dobro počutili v svojem telesu. Tudi stabilnosti na finančnem področju vam ne bo primanjkovalo. A v vašem srcu bo občutek žalosti – kot, da vam nekaj manjka. Ne priganjajte okoliščin in rajši počakajte na boljše priložnosti. Ne morete vsega narediti naenkrat.


LEV

Tema vašega tekočega tedna je umik in kontemplacija. Globoko v sebi boste našli rešitev in odgovore na vaša vprašanja, ki vas pestijo. Ne dovolite, da bi vas problemi „posrkali“ vase – namesto tega se raje bojujte z njimi, a naj vse ima eno mejo. Reševanje problemov ali vztrajanje v nemogočem položaju kot izgovor, še zdaleč nista isto. V drugi polovici tedna boste našli tisto, kar iščete. Morda vam na prvi pogled to ne bo všeč, a vedite, da je to ravno tisto, kar v tem trenutku najbolj potrebujete. Vse ostalo se bo uredilo sčasoma.


DEVICA

Ko boste sprejeli odločitev, katere se izogibate (a vendar ima tudi pozitivne plati), se bodo dogodki začeli obračati v vašo korist. Razmislite česa si želite, a prav odnose z drugimi, morate tokrat pustiti ob strani. Sedaj je pomembno, da se osredotočite samo nase in dovolite preteklosti, da odide. Vaš teden bo grenko – sladek. Kljub vidnim, zunanjim uspehov, vas zato čaka še toliko več dela. Če stagniramo, ne pridemo nikamor. Odločitev je vendarle vaša.


TEHTNICA

Tema vašega tedna je obilje. Blaginjo boste uspeli vnesti na prav vsa področja vašega življenja! Veliko ste že dosegli, a ne počivajte na lovorikah, saj lahko dosežete še mnogo več lepega! V življenja mnogih izmed vas, lahko prav v tem tednu vstopi povsem nov potencialni partner/ica, ali pa obnovite že obstoječi odnos. Nekateri izmed vas, se boste na določeni točki ustavili in preverili, kam so vaš pripeljali vaši uspehi. Nad ugotovitvami boste vsekakor presenečeni – tako v pozitivnem, kot tudi lahko v negativnem smislu.


ŠKORPIJON

Ne ozirajte se na strahove in dvome! Ti vas le poskušajo oddaljiti od vaše luči upanja. Namesto tega, naredite nekaj v zvezi s tem, da boste stabilni in neodvisni na toliko področjih, kolikor je le mogoče. Vendar to je proces. Vzemite si čas in preglejte sleherno področje svojega življenja. Tam, ko boste našli primanjkljaje, je potrebno še zelo veliko pozornosti. Vidite sebe v luči uspeha in na vrhuncu sreče in tako boste Vesolju potrdili, da privlačite v svoje življenje le najboljše.


STRELEC

Bojevitost in pokončna drža vam bodo v tem tednu še kako prav prišli. A vendar, vas znajo odpeljati stran od začrtane poti. Ne trošite svoje moči in energije zaman, v tem tednu jo boste še kako potrebovali. Razmislite, na kakšen način se soočate s problemi? Se vam venomer ponavlja isti vzorec? Sedaj je čas, da nekaj spremenite – in sprememba se začne pri nas samih, v naši notranjosti. Ko bodo vaše misli, srce, besede in dejanja uglašeni s tem, boste želi uspeh za uspehom.


KOZOROG

Soočite se z neprijetnimi stvarmi okoli vas, drugače ne bodo izginile kar same od sebe. Ko boste to dopustili, boste ugotovili, da vam tako rekoč „trpljenje“, strpnost in vztrajnost prinašajo napredovanje in velike nagrade. Ta teden je za vas teden preobrazbe. Vaša stara identiteta umira, všeč so vam nove stvari in prav je tako. Vsi se spreminjamo. So pa res vidiki, s katerimi se je še tako neprijetno soočiti, kar je tudi strah pred prihodnostjo – poslušajte svoj notranji glas in ne boste zašli s poti.


VODNAR

Pred vami je precej ognjevit teden. Na vrhuncu energije boste, a neodločeni, kaj bi prvo postorili. Morda boste pa izbirali med potjo, ki je krajša, ali pa daljšo in bolj učinkovito? Odločite se. Ta teden se vam lahko javijo tudi sorodniki, prijatelji ali znanci iz tujine, prav gotovo pa je, da znate tudi vi kam odpotovati. Začnite svojo pustolovščino!


RIBI

Vaše težko delo, obdobja samote in trd trud bodo poplačana! V tem tednu boste sprejemali tudi pomembne odločitve, ki bodo ključne za vaše življenje. Ne obremenjujte se preveč z izidom vaših upov in sanj – raje poiščite harmonijo. Pravni spori bodo rešeni v vašo korist. Preden se pa spustite v tako rekoč nove stvari, pa preverite položaj z več, različnih zornih kotov.


Categories:
  Taroskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13.

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri