Taroskop – 11.12.2017 – 17.12.2017

By Rok 2 leta ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 11.12.2017 – 17.12.2017

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Ker se bližajo praznični dnevi, tudi ni presenečenje, da se je v vaših tedenskih kartah pojavila karta 3 kelihov. To je karta proslavljanja dosežkov in lahko gre tudi čisto za preproste stvari, kot so dobro preživeti trenutki v družbi naših najdražjih. Sredina tedna vam sicer prinaša nekaj skrbi na finančnem področju, zato pametno razpolagajte s svojim denarjem. Proti koncu tedna in za vikend prihaja karta energičnosti in tudi vi boste morali dobro izkoristiti to energijo. Počutili se boste pozitivne in prenovljene.


BIK

Prva polovica tedna vam morda prinaša destruktivno obnašanje – pretiravanje v določenih stvareh, česar je lahko posledica, da se boste zaradi pretirane natančnosti in premalo objektivnosti ujeli v mentalno past. Pazite se teh vzorcev in jih pustite za sabo. Stvari morate videti jasno in iluzije se morajo razbiti. Druga polovica tedna vam bo še posebej naklonjena na finančnem področju in morda je prav sedaj prišel čas, da začnete na novo, kar je lahko v obliki novega posla ali pa posvetite več časa tistemu, kar vas veseli.


DVOJČKA

V tem tednu imate velik vpliv Sonca in Lune. Sonce bo v začetku tedna poskrbelo, da boste zagnani pri svojih ciljih in dolgoročnih namerah. Morda se boste začeli izogibati čustvenemu področju in boste bežali v delo in si ga nalagali preko glave? To vsekakor ni dobra rešitev. Preostanek tedna boste precej čustveno naravnani in pazite, da se ne izgubite v svojih lastnih čustvih in tako ne zgrešite pomembne poti ali priložnosti, ki se vam ponuja. Druga lekcija za mnoge izmed vas v tem tednu je, da poslušate svoj notranji glas in srce.


RAK

Tekoči teden vam prinaša mnoge blagoslove na službenem – kariernem področju. Morda boste morali v začetku tedna na izobraževanja, da osvojite nova znanja in izpilite vaše spretnosti. Tudi lekcija tega tedna je, da sebe postavite na prvo mesto in poslušate vaš višji jaz. V drugi polovici tedna se vam odpirajo poti h blaginji in dela bo kar čez glavo! Zelo dobro je, da se v tem tednu naučite cenite vse, kar imate – četudi ni finančne narave. Zakorakajte v ta teden z optimizmom in praktičnostjo.


LEV

Kombinacija Jupitra in Saturna bosta v tem tednu pripomogla k vaši notranji, osebnostni rasti in razvoju. Prav gotovo je, da že razmišljate, kako bi našli pot do harmonije in širili svoja obzorja. Saturn v Levu, vašem znamenju, vas bo silil h temu, da ste v odnosih nepopustljivi. Borite se za tisto, kar vam pripada, a ne izgubljajte energije z malenkostmi in nepomembnostmi. Prihaja tudi sprememba na bolje v tem tednu, ki bo sprva delovala naporno.


DEVICA

Novi začetki, priložnosti in darovi že trkajo na vrata! To je odličen čas za premik v smer, katero želite – veže pa se lahko na katerokoli področje. Mars v Ovnu vam bo omogočil, da boste sebe postavili na prvo mesto in začeli vaše popotovanje. Ta teden si vzemite čas, ne hitite za vsako ceno in predvsem, če vam intuicija in notranji glas prigovarjata, da tvegajte, se tega držite. V drugi polovici tedna boste doživeli pozitivno presenečenje.


TEHTNICA

Vaša tedenska karte je Sonce, ki vas bo zaznamovalo z uspehom, česar koli se boste lotili! Ključ do uspeha je prav tako optimizem, zanos in osredotočenost na vaše najvišje dobro. Ta teden bo precej pomemben za področje vašega jaza in identitete. Če menite, da morate kaj spremeniti, je sedaj pravi čas za to. Tudi odnosi bodo obsijani s soncem in vi boste v središču pozornosti, prav tako boste pa rešili vse težke položaje, če se boste le dovolj potrudili in bili potrpežljivi.


ŠKORPIJON

Ponedeljek in torek vam prinašata napredke na čustvenem področju, a svojemu partnerju le dajte čas in bodite strpni z njim, da se vam odpre. Poslušajte tudi svojo intuicijo in ne glede na to, ali ste moški ali ženska, namenite nekaj časa svoji ženstveni in duhovni plati. Sreda in četrtek bosta zaznamovana z veliko, pozitivno spremembo. Vesolje je zdaj vaše, le stopiti morate skozi vrata. Vladajoče energije petka in vikenda, pa bodo doprinesle k vaši modrosti in preporodu. Ne bojte se sprememb – slavite jih!


STRELEC

Začetno navdušenje nad projektom ne sme izgoreti. Trudite se za svoje najvišje dobro in uspelo vam bo! Ne glede na to, na kaj se vežejo vaše želje, boste s pomočjo ženske osebe dosegli, kar si želite. Morda ste pa ravno vi tista oseba, ki lahko sama sebi v tem trenutku najbolj pomaga! Ne omahujte in se lotite stvari. Nekatere pripradnice ženskega spola čaka lahko tudi zanositev ali prihajajoč naraščaj. Venera vam je še posebej naklonjena na svojem ljubezenskem področju, kjer boste doživeli trenutke prave ljubezni in uživali v njihovih darovih.


KOZOROG

Prva polovica tedna zna prinesti konflikte, ki si jih vsekakor ne želite, zato je priporočljivo, da ne rinete v težave – vendar se vseeno postavite zase. Rešite se svojih strahov, dovolite jim, da minejo in poslušajte glas svoje duše. V drugi polovici tedna boste zelo uspešni na domačem, ljubezenskem področju in na sploh vsem, kar se tiče odnosov. Le ne dovolite, da vas drugi odvrnejo od vaših resničnih želja in da vas ne postavijo v slab položaj. Stvari, ki stojijo na mrtvih točkah, se bodo počasi začele premikati.


VODNAR

Venera v Raku vam prinaša tokrat v tem tednu največje darove ravno na ljubezenskem področju. Ta karta opisuje srečanje duš, dušno partnerstvo in ostale odnosi, ki pa niso nujno romantične in ljubezenske narave. V tem tednu vam vlada število 2, ki je število dvojnosti, izbir in usode. Ne glede na to, v katero smer se bo v tem tednu obrnilo vaše življenje, ste lahko prepričani, da se bo s sodelovanjem z drugimi in njihovo pomočjo vse dobro rešilo.


RIBI

Potrebujete tišino, mir in, ko boste pripravljeni, dobrega sogovornika. Jupiter v Tehtnici vam bo prinesel ugodje na ljubezenskem področju in na področju odnosov na sploh. Zakopali boste bojne sekire in rešili spore. Sedaj je čas, da poiščete točko miru, kakor že piše v uvodu. V drugi polovici tedna boste začutili željo, da se premaknete dalje – počasi, a zagotovo.


 

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 300

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri