Taroskop – 12.02.2018 – 18.02.2018

By Rok 11 mesecev ago
Home  /  Taroskop  /  Taroskop – 12.02.2018 – 18.02.2018

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Prva polovica tedna bo za vas verjetno precej napeta glede odločitev in redu, ki ga morate vzpostaviti v tako kaotičnih časih. Dovolite resnici – resnični viziji, da vas v tem primeru vodi na vaši poti. Le tako boste lahko v naslednjih dneh tedna vse do konca izkusili blaginjo na vseh področjih, ki si jo tako močno želite. Pri svojem poslu bodite vztrajni, vaš moto naj bo, da “ste prvi”. Postavite sebe in svojo finančno varnost na prvo mesto. S trudom, ki ga boste vlagali v stvari, katere radi počnete, boste dosegli želeni rezultat. Na splošno se vam tudi kaže izboljšanje financ, nekaterim nova služba, napredovanje ali kakršna koli druga poslovna priložnost.


BIK

V prvih dneh tedna boste največ dosegli z ustvarjalnostjo in zagonom, ki ga čutite globoko v sebi. Ukrotite svoje nagone in želje z bolj dosegljivimi – zdravimi in izboljšanje na vseh področjih vam je neizogibno. Zavedajte se svoje notranje moči, delujte v skladu z njo, bodite potrpežljivi in dobro počutje se vam bo povrnilo ter vaša energija se bo obnovila. V drugi polovici tedna bodo zadeve materialne narave najbolj pomembne. Uskladite energijo dajanja in prejemanja v svojem življenju, kajti prav to je tema vašega tekočega tedna. Bodite pravični do ostalih pri vseh prizadevanjih.


DVOJČKA

Ta teden začnite z optimizmom, vero v sebe in svoje sposobnosti. S tem, ko boste izkoristili svojo notranjo energijo, se bo to odražalo tudi na nematerialni ravni. Razmišljajte pozitivno in opustite misli o pomanjkanju. Tudi za vas bo ta teden teden finančne narave, ampak vi boste napredovali bolj počasi, a zagotovo. Ne bežite od odgovornosti in postorite tisto, kar imate za narediti pravočasno. Tudi ljubezensko področje in področje doma bo vsekakor na svojem višku in v tem tednu boste imeli prav vse, kar želite, če se boste le odprli tem dobrim energijam. Ne pozabite – vaše misli in prepričanja so kreator vašega življenja.


RAK

Pomanjkanje zadovoljstva, mračno razpoloženje – vse to nakazuje, da boste zastali na mrtvi točki. A vendarle se lahko te “kletke” vaših strahov v trenutku znebite! Poiščite priložnosti, darove in vizije, ki vam ležijo tik pred očmi, vendar jih zaradi zaslepljenosti ne vidite. Sanjarite o nečem boljšem, bolj smiselnem, a se ne zavedate, da prav nobena stvar ni naključje. Zaupajte naravnem razpletu dogodkov, bodite hvaležni za tisto, kar že imate in vaši blagoslovi se bodo še pomnožili. Če drugim predajate moč je čas, da s tem prenehate. Vi sami morate sprejeti odločitve, četudi so vanje vpleteni drugi, zaradi katerih vam ni lahko.


LEV

To ni teden za akcijo, premišljene načrte ali za kakršno koli ukrepanje. Mirno ostanite tam, kjer ste in opazujte razplet dogodkov. Energije vas v tem trenutku ne podpirajo, da bi naredili kaj večjega – odločilnega. Sedaj je pomembno, da znotraj sebe razčistite glede svojih prepričanj in glede tega, koliko imate. A ne obtožujte samega sebe, da ste, kjer ste, kajti vse se bo po tej “nevihti” izboljšalo. Za dežjem vedno posije sonce, pravijo, in res je. Tudi za vas prihaja trenutek, a le ne še zdaj. V tem tednu morate dopustiti spremembo in se ne boriti proti njej. Začnite znova, obrnite nov list in novo poglavje vašega življenja vam bo prineslo še več darov.


DEVICA

Pred vami so odločni časi! Vaš trud bo končno obrodil sadove in vi boste uživali v njegovih rezultatih. Uspehi velikih projektov so na vidiku. Saturn v Biku vam sicer prinaša nekaj omejitev pri lastni trmi, a to lastnost lahko spremenite v vztrajnost, ki vam bo najbolj bogato nagradila. To je tudi teden manifestacije. Razmislite, česa si najbolj želite in nato zaupajte svojim prirojenim sposobnostim in veščinam kako to doseči. Vikend vam prinaša veliko druženja, komunikacija in pozitivno obarvan pogled na svet. Oder življenja je zdaj vaš!


TEHTNICA

Tople spremembe na bolje so na vidiku. Čas je, da v življenju izstopite iz teme v svetlobo, da občutite toplino novega, svežega dne! V tem tednu boste dosegli in našli notranji mir ter posledično s tem v naslednjih dneh tedna najvišje zadovoljstvo. Morda pa boste morali pri kateri drugi stvari iti tudi po drugi – bolj optimalni poti. Pred vami se kažejo dobro počutje, odlično zdravje, nekaterim morda celo naraščaj ali nosečnost. Vsekakor pa boste uspeli prebroditi krize in bitke, ki jih bijete v sebi.


ŠKORPIJON

Tema vašega tekočega tedna je vaše življenjsko poslanstvo. Namenite mu nekaj časa, saj resnično (kljub temu, da bijete bitko sami s sabo), lahko uspete. Sedaj je nastopil vaš čas! Ne iščite konfliktov in prepirov z drugimi, saj je vse zaman, le vi po nepotrebnem trošite svoj čas in energijo. V drugi polovici tedna boste prejeli pomoč, ki bo za vas velikega pomena – lahko je denarna, čustvena ali zgolj roka na ramenu bližnjega ali najboljšega prijatelja. Za vikend boste prejeli tisto, kar iščete, zato ljudem okoli sebe povejte, kaj čutite in kaj so vaše iskrene želje in pričakovanja. Kajti le ta so lahko izpolnjena z odločno mero vašega optimizma.


STRELEC

Lepota, šarm in skrb za privlačnost so ključne lastnosti, ki jih potrebujete v tem tednu. Dobro poskrbite zase, za vaše telo in seveda dušo. Obilje v vseh oblikah je na poti k vam. Ljubezensko razmerje ali odnos, za katerega se zavzemate bo dobilo svojo pravo obliko in vi boste zelo srečni. Morda pa je prišel čas, da kako drugače napredujete na ljubezenskem področju – so odločite za naraščaj, zaroko ali poroko. Kakor koli že, vsem tem dejanjem bo vsekakor sledil uspeh!


KOZOROG

Tema vašega tedna so odločitve. Koliko so le te v harmoniji s tistim, kar nameravate, oziroma, si res želite? Merkur v Vodnarju bo v prvih dneh tedna poskrbel za sicer malce nemiru pri izražanju vaših potreb, ampak vse to bo minilo. Druga polovica tedna vam narekuje, da morate pri svoji odločitvi biti objektivni – dosti razširjeni in jo sprejeti na podlagi vašega srca. Naj vas tokrat vodi srce in ne razum. Tako boste dosegli, kar želite. Teden vam je pa naklonjen tudi na ljubezenskem področju, kjer boste preživljali kvaliteten čas s svojo boljšo polovico. Še posebej všeč ji/mu bo, če boste poskrbeli za smisel za humor in, če na življenje ne boste gledali tako mrko in resno.


VODNAR

Prva polovica tedna bo energijsko obarvana z vašim razumom. V veliko stvari in situacij se vam bo kar mudilo, brez, da bi poprej preverili ali vas vodi vaša duša ali pa zgolj trenutna želja po jalovi zmagi. Odločitev je vaša, a vseeno jo premislite. Pustolovščina je neizbežna in za vas je pomembno, da se prepustite tem pozitivnim energijam. V drugi polovici tedna boste morda prejeli posebno sporočilo, ki bo olajšalo vaše breme in težke okoliščine, vsekakor se pa kaže prisotnost nekoga, ki vam bo popestril dogajanje. Morda se vam obeta tudi potovanje v daljne dežele. Vsekakor je pa pomembno, da ostanete polni energije, kajti njen trenutek šele prihaja.


RIBI

Osrednje astrološko znamenje za ta teden je Tehtnica. To bo teden težjih odločitev, a le, če jim boste vi pripisovali toliko pomena! Res je, da morda gre za pomembne odločitve in situacijo boste najlažje rešili tako, če se ne boste opredeljevali, pretehtali argumente za in proti in našli rešitev najprej v svoji notranjosti. Psihično počutje vam zna nihati, a ne spuščajte se v igrice svojega uma, ki vas le želi zavesti in odpeljati stran od vaših ciljev. Ker se vidi v zadnjih dneh tedna veliko planeta Lune pri vas, je prav, da se rešite iluzij, zmed, ki vam onemogočajo odločitev. Ko bo odločitev enkrat “padla” boste čutili globlje olajšanje.


Categories:
  Taroskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13.

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri