Taroskop – 12.03.2018 – 18.03.2018

By Rok 1 leto ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 12.03.2018 – 18.03.2018

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Vaš teden se bo začel z temo prijateljstva in povezanosti z ljudmi iz vašega življenja. Praznovali boste dosežke ali pa zgolj ob druženju obujali spomine. Tekom sredine tedna se vam bo pojavila priložnost za nov začetek na samem življenjskem področju in kakor vsi Ovni, boste čutili še povečano pozitivno energijo in pripravljenost v sebi. Nekoliko težav vam lahko prinese vikend, ki zna pokazati, da vse ne bo potekalo, kakor ste si zamislili.


BIK

Celotni teden bo dajal poudarek na ljubezen in vsesplošne odnose v vaših življenjih. Razmislite, kaj morda pri njih ne deluje in nato ukrepajte. Vendar se v vaših kartah ne zrcalijo težavni položaji, temveč ravno nasprotno – uživali boste ob združitvah z vašo sorodno dušo in morda se boste odločili za naslednje veliko poglavje v vaših življenjih, kot sta zaroka in poroka. V drugi polovici tedna boste morda obnovili vezi s starimi prijatelji.


DVOJČKA

Prvi dnevi tekočega tedna bodo zaznamovani z vašo pripravljenostjo, da lahko dosežete še več in prevzamete vodstvo. Vsekakor je tako prav in da prevzamete pobudo in začnete igrati aktivno vlogo v vaših življenjih. V drugi polovici tedna se vam kažejo finančna izboljšanja – če pa ste v krizi, boste pa skoraj zagotovo morali zaprositi za pomoč v kakršni koli obliki, kot je posojilo ali pa zgolj čustvena podpora v težjih trenutkih.


RAK

Le ena majhna ovira vam stoji na poti in to je, da ste prestrogi do sebe, svojih želja in svojih prizadevanj. Naredite izvedljiv načrt, verjemite vase in skoraj zagotovo vam bo uspelo! Prva polovica tedna vam prinaša sicer nekaj sitnosti, a ne omejujte svojih sposobnosti zgolj s svojim načinom razmišljanja – spremenite pogled na svet in ljudi in polovica dela je že postorjena. Najlepše in najslajše trenutke vam prinaša vikend, kjer bo vse teklo gladko.


LEV

Pred vami je teden raziskovanja vaše notranjosti. Pustite, da vse tisto kar vam ne služi več, odpade. Tako boste napravili prostor novim okoliščinam in se odprli pozitivnim možnostim. Umik sicer ni značilen za vse vas, v sončevem znamenju Leva, a je v tokratnih okoliščinah vsekakor bolj priporočljiv kot napad. Drugi del tedna vse do vikenda bo malce nejevoljen, a zgolj zato, ker se zavestno ne odprete vsemu dobremu.


DEVICA

Tema tekočega tedna so finance in ljubezen. Razmislite, koliko v svojem življenju dajete ter koliko prejmete nazaj. Tukaj se ne gre za sebičnost – gre se zgolj zato, da je dajanje in prejemanje neuravnoteženo in to je kakor vdih in izdih, oba sta enako pomembna. Nekje na sredini tedna se boste počutili čustveno prazne, kjer bi vas katera koli stvar težko razveselila, a na vaše veliko presenečenje se bo situacija za vikend nepričakovano obrnila in našli boste, kar ste iskali.


TEHTNICA

Če se zadnje čase počutite, kakor da lovite svoj lasten rep, obstaja razlog za to. Utrdite meje med seboj in drugimi – ne razdajajte se za vsakogar. A hkrati ne zapadite v nasprotje tega, da se boste težje odpirali drugim. V tem tednu je pomembno, da najdete stabilnost in varnost ter, da se odrečete nepotrebnem stresu.


ŠKORPIJON

Stabilnost, dom in varnost so teme vašega tedna. Že v prvih dneh tedna boste izkusili prve nagrade za stvari, v katere vlagate vaš trud. Morda je sedaj pravi čas, da se preselite ali pa začnete skupni dom z ljubljeno osebo. V drugi polovici tedna se vam kaže veliko blagostanje na vaši poti, ki bo posledica vašega truda in zaslug za pretekla dejanja. Posli bodo sedaj uspešni, česar koli se boste lotili!


STRELEC

Varujte se odvisnosti in nizkih strasti! Morda se boste počutili ujete v okoliščine ta teden in se boste počutili turbolentno – kot da vam nič ne gre po načrtu, a že v drugi polovici tedna se bodo energije sprostile, nastopil bo vaš čas, da naredite tisto, kar si že tako dolgo želite. Na vidiku so potovanja, izleti in poglobljena duhovnost. Vedite, da se vse zgodi z razlogom in da lahko zaupate sinhronim dogodkom.


KOZOROG

Prvi dnevi v tednu bodo nejevoljni, imeli boste občutek, kot da ste obstali na mrtvi točki. Komunikacija zna biti otežena, a vendar se bo vse postopoma začelo urejati. Rešite se občutkov ujetosti tudi vi in ne dajajte prevelikega poudarka na vaše strahove, saj vas le ta hromi. Vikend vam prinaša rešitve, ampak še vedno ne boste točno tam, kjer želite. Vsaka situacija je rešljiva, morate le zaupati, biti potrpežljivi in spregledati rešitev.


VODNAR

Ta teden bo za vas izjemno pomemben, saj se boste skoraj zagotovo rešili starega tovora – navlake, ki vas bremeni. Prepustite se okoliščinam in nič ne načrtujte – bodite spontani. Tako boste dosegli najboljši možni rezultat vaših želja in prizadevanj. Uporabite svojo strast v ustvarjalne namene ali pa naredite tokrat nekaj drugače, kot ste poprej. Vaša zavest se bo razširila, doživeli boste preporod in odslej vam bo mnogo lažje.


RIBI

Prva polovica tedna vam prinaša uspeh, trenutke radosti zato pripravite svoje načrte! Sledite notranjem vodstvu, kako jih uresničiti. Gibljete se izvedljivim ciljem naproti in prav gotovo boste uspeli. Druga polovica tedna bo precej dejavna – dogajalo se bo mnogo stvari hkrati, saj vam tukaj vlada Jupiter v Dvojčkih, kar pomeni, da boste tekom vsega srečno in osebnostno rasli. Ne sodite vsega na prvi pogled.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 300

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri