Taroskop – 12.11.2018. – 18.11.2018.

By Rok 2 years ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 12.11.2018. – 18.11.2018.
Tedenski horoskop

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

V začetku tedna boste polni energije in znate zmagati v določeni zadevi, ki se vleče že nekaj časa. Pozornost vam preveč ne bo prijala, tudi pa ne iščite pozornosti zato, da bi bili v samem središču pozornosti. Na sredini tedna boste začutili željo po bolj smiselnih stvareh in prav zagotovo se pri vaših željah znajo udejanjiti določene omejitve, ki vam jih bo povzročala okolica ali pa si jih boste povzročali sami. Konec tedna boste potrebovali veliko samozavesti, da boste premagali “sovražnike” v situaciji, ki vam ne bo najbolj naklonjena.


BIK

Razmišljajte pozitivno in kmalu boste ugledali svetlejšo plat položaja ali odnosa, ki vas muči. Na ljubezenskem področju lahko skoraj skozi ves teden pričakujete težave, celo vmešavanje tretjih oseb. S partnerjem se pogovorite odkrito nikar pa ne iščite prepirov. Poiščite vaše zaloge samozavesti, ki vam bodo tudi pri vaši službi prav prišle. Branite svoj položaj in svoja prepričanja vse do konca.


DVOJČKA

Ta teden bo za vas precej ognjen in energijsko dejaven. V začetku tedna si lahko obetate nov ustvarjalni projekt, polni pa boste energije, ki jo lahko izkoristite tudi za ustvarjanje v vsaki obliki. Nadejate se celo lahko obiska iz daljnih krajev. V drugi polovici tedna, vključno z vikendom boste svojim sanjam namenili pozornost in bili sami središče svojega vesolja. Mnoge, ki boste potovali, zna tudi zgrabiti domotožje.


RAK

Energije tega tedna vas bodo nagovarjale k varčnosti vaših materialnih dobrin – pa tudi časa. Bolj se morate odpreti ljudem, da lahko ljubezen in vsa dobronamerna energija pride tudi do vas. Ne kopičite stvari, ki jih več ne potrebujete, temveč se jih slovesno znebite. Drugi dneva vse do konca tedna je idealen čas za potovanja, komunikacijo ali namenjanje časa višji izobrazbi. Dobili pa boste tudi delo, na katerega nestrpno čakate.


LEV

V prvih dneh tedna poslušajte svoj notranji glas glede tega, kaj je pametno narediti v danih situacijah. Znašli se boste v svetu nasprotij in takrat je pomembno, da se tudi jasno prilagodite in opredelite. Sredina tedna vam prinaša pozitivne spremembe na področju službe, lahko pa začnete delovati tudi v smeri samostojnega podjetnika. Konec tedna bodite varčni, predvsem ne preveč radodarni – do te mere, da bi bili vi na izgubi.


DEVICA

Posvetite se svojemu poslanstvu in začnite v tem tednu početi stvari, ki vas resnično veselijo. Vaša duša se bo po tovrstnem končanem projektu tako dobro počutila, da boste dobili tudi zagon na ostalih področjih. Vaša naloga v drugi polovici tedna je, da za seboj pustite vse, kar ne potrebujete več in sledite notranjem klicu k novem življenju.


TEHTNICA

Energije v tem tednu vas bodo skoraj v sleherni stvari in na vseh področjih podpirale! Nadaljujte po tej poti na kateri ste, kajti resnično vam bo prinesla želene rezultate. Za tiste, ki se malo manj odprete ljudem v svoji bližini je ta teden pomembno, da ste na njihovi strani ali vsaj nepristranski. Blokade na psihičnem področju boste uspešno “razbili” in kmalu boste pred seboj ugledali tisto, po čemer hrepenite.


ŠKORPIJON

Ta teden vam je na ljubezenskem področju in področju odnosov zelo naklonjen, čeprav se boste v prvih dveh dneh znašli v čustvenem vrtincu. Kmalu zatem bo nastopila nova priložnost v ljubezni in vi boste prenovljeni. Mnogi boste tudi dosegli spravo na svojem ljubezenskem področju in se pobotali s partnerjem. Za časa vikenda je pomembno, da se opredelite na nekaj filozofskih vprašanj v vašem življenju o samem smislu, kajti morate raziskati še drugo – duhovno razsežnost življenja.


STRELEC

Novi začetki so tema vašega tekočega tedna. Če imate čustvene blokade si je pomembno te napake priznati in jih začeti reševati – predvsem pa pustiti stvarem, da prosto tečejo. Teden vam je sicer naklonjen tako na ljubezenskem kot finančnem področju, saj boste na področju denarja dobili točno tisto, kar v danem trenutku potrebujete. Priznajte si vse različnosti in poskrbite za pestrost svojega življenja, da bo mnogo bolj barvito.


KOZOROG

V začetku tedna morate kot pogoj za uspeh razviti vodstvene sposobnosti in jih združiti z ustvarjalnostjo. Samozavest vam bo v vaši službi in pa tudi pri odnosih še kako prav prišla. Tudi družinsko življenje se bo izboljšalo in vrnili se boste na staro pot miru in domačnosti. Obeta se vam tudi višja raven zaobljube na ljubezenskem področju ali pa začetek skupnega doma z vašim partnerjem.


VODNAR

Pred vami je čudoviti teden, saj se bo uspeh kazal že kar v prvih dneh vašega tedna. Tistim, ki ste samozaposleni se obetajo veliki finančni dobitki, ostalim, ki pa iščete službo je pa sreča tudi naklonjena. Reševali boste odnos iz preteklosti v sredini tedna in predvsem uživali v majhnih stvarem s svojim partnerjem. Nikakor ne pozabiti na delček romantike, da si pričarate še bolj magično vzdušje.


RIBI

Prepirom kar ne bo videti konca in lahko se zgodi, da se boste vrteli v začaranem krogu. Ne mečite samim sebi polena pod noge in ne ustvarjajte drame – ovir tam, kjer to ni potrebno. Razmislite o bolj taktičnem pristopu, kako boste pometli s svojimi tekmeci. V drugi polovici tedna boste bojeviti, nikakor pa naj to ne gre v skrajnost. To ni dober teden za realizacijo večjih načrtih, saj bi stvari vsak trenutek lahko šle po zlu.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 300

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Poleg brezplačnih nasvetov vam je na voljo tudi osebno vedeževanje po garantirano najnižji ceni.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri