Taroskop – 12.12.2016 – 18.12.2016

By Rok 2 leta ago
Home  /  Tarot  /  Taroskop – 12.12.2016 – 18.12.2016

OVEN: Teden, ki je pred vami, vam prinaša dragoceno lekcijo – tokrat morate narediti nekaj drugače. Morda že nekaj časa ponavljate isto dejanje in pričakujete drugačen rezultat? S spremembami morate začeti pri samem sebi. Ta teden bo na preizkušnji vaša samozavest in za v svoje dobro, se boste tokrat morali soočati na osnovi razuma namesto srca. To vam bo veliko doprineslo k želenem rezultatu.
BIK: Pred vami je naravnost čudovit teden. Že sam teden se bo začel z izpolnitvijo vaše srčne želje, imate ta tokrat tudi v tekočem tednu vladarja svojega znamenja Bika – Venero, ki bo še bolj čarobno popestrila dogajanje. Čez celotni teden boste v središču pozornosti, ne pozabite pa na čutne, preproste užitke. Ta teden boste našli globok mir v sebi.

DVOJČKA: Teden, ki prihaja, bo precej materialne narave. Kljub temu, da boste s tem zadovoljni, boste stremeli k nečem popolnoma drugačnem – kar bi še bolj osmislilo vašo dušo. In to boste tudi našli. Nekatere bo skupno povezovala ustvarjalnost, spet drugi boste pa med preporodom in razbitjem iluzij, ki se bodo kasneje izkazale za uspešne in pokazale pravo naravo položaja.
RAK: Zadeve, ki vas mučijo, se končno bližajo koncu, saj so odslužile svojem namenu – obdržite le lekcije in nauke, ki so vas pripeljali tako daleč in jih »shranite za rezervo« za kdaj drugič. Zdaj se raje odprite vsemu lepemu, kar vam bo življenje v bodočem tednu prineslo. To je čudovito partnersko življenje, samski si lahko celo obetajo čudovito, trajno zvezo.

LEV: Čeprav se vaš teden ne bo za večino od vas začel ravno po pričakovanjih, obstaja dober razlog za to. Sedaj je čas, da nekaj pozornosti namenite tudi vašem duhovnem področju in spoznate, da ima vse okoli vas smisel. Tako se boste lažje soočili z izzivi, ki jih prinaša naslednja karta – Puščavnik. Proti koncu tedna boste že našli odgovore in luč v sebi.

DEVICA: Sedaj je čas za popolno prenovo in nov začetek v vašem življenju. Čas je predvsem tudi, da začnete bolj preudarno ravnati s svojimi financami. Morda opravljate dve službi hkrati, kar vam prinaša materialno zadoščenje, a hkrati pa vas tudi vsekakor izčrpava. Čas je, da si v tekočem tednu vzamete nekaj časa zase in ga namenite svoji duši.

TEHTNICA: Čas je, da pustite preteklost za sabo in se pomaknete naprej. Čeprav je to lahko na videz težko, vas to, da ostajate na mrtvi točki žalovanja le ovira. Na vidiku so pozitivne karte in zagotovo boste v tekočem tednu našli pot naprej, ki bo uravnovesila tako vaše duhovno kakor praktično življenje. Zelo pomembna v tekočem tednu bo vaša komunikacija z drugimi.

ŠKORPIJON: Črne misli, ki vas obhajajo so le utvara – dragi, odprite oči in v vsaki napaki opazite blagoslov, saj tako tudi je. Morate vedeti, da vsaka stvar na našem planetu ima svoje nasprotje: svetloba – tema, reven – bogat,.. In še kaj bi se našlo. Tako boste lažje šli dalje. V tem tednu boste obdelovali lekcijo frustracije, ki jo boste uspešno premagali in vas bo vodila k bolj zdravim odločitvam.

STRELEC: Posvetite nekaj časa svojemu življenjskemu poslanstvu in ga poskušajte uresničiti. Delajte na svojih ciljih in izpilite svoje sposobnosti do profesionalne mere. Že samo kratka vaja vsak dan bo izboljšala vaše sposobnosti, vam pa vlila samozavest pri bodočem delu. Poslušajte tudi svojo intuicijo glede pomembnih odločitev in razpotij, na katerih ste se znašli.

KOZOROG: Tekoči teden za vas bo precej pester v vseh pogledih – našli pa boste zdravo ravnovesje med materialnim, vašo ustvarjalnostjo in splošnim življenjem, ter prav tako srečo na čustvenem področju. Od vašega partnerja boste prejeli pozornost, katero si želite in vaši odnosi se bodo začeli premikati v resnejše smeri.

VODNAR: Tudi vsem vodnarjem in vodnarkam se kažejo izraziti pozitivni vidiki in spremembe na vseh področjih življenja. Vaše fantazije in želje bodo končno začele dobivati svojo podobo, vi pa boste v opazovanju le tega vedno bolj zadovoljni in motivirani za naprej. Konec tedna bo za vas miren, ob družbi ljubljene osebe in vaših dragih – vzemite si čas zanje.

RIBI: Vaš tekoči teden bo zanimiv v marsikaterem pogledu. Zavestno se morate premakniti dalje od miselnih vzorcev, ki ne vodijo nikamor in vas le ovirajo. Ta teden morate biti še posebej pozorni na ravnovesje v svojem življenju in se morate truditi zanj. Ne smete dovoliti, da vaše notranje ravnovesje poruši vsaka malenkost.

Vedeževalec Rok

Categories:
  Tarot, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 300

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri