Taroskop – 12.6.2017 – 18.6.2017

By Rok 2 leta ago
Home  /  Taroskop  /  Taroskop – 12.6.2017 – 18.6.2017

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Prva polovica tekočega tedna vsem Ovnom in Ovnicam prinaša možnost, da se soočite sami s seboj ali pa morda z drugimi ljudmi v vašem življenju. Morda niso vsi ravno z vami ravnali pravično, zato boste sedaj tudi v lahko ubrali bližnjico na vaši poti. Notranja trenja, ki vam ne dajo miru, bodo počasi prišla na plan prav v drugi polovici tedna, kjer se bo veliko izmed vas počutilo napete, ampak bo to tudi kmalu minilo. Teden ni ugoden za nove načrte in podvige – namesto tega raje delujte znotraj sebe.


BIK

Tema vašega tedna so vaše finance. Napredovali boste na svoji poti, vaša materialna prizadevanja bodo pa končno ugledala svojo uresničitev. Zdaj ste obdarjeni z Midasovim dotikom, ki pozlati vse, kar se dotaknete tudi na ostalih področjih vašega življenja. Ostali, se boste dvomov znebili tako, da se boste soočili z resnico, ki je morda ne želite slišati in prezrete tisto, kar vam pravijo drugi.


DVOJČKA

Morda ste že na robu izgorelosti, ker se preveč naprezate za druge ali pa trpinčite sami sebe na svojem delovnem mestu. Mnogi izmed vas ste že našli svoje novo poslanstvo in veselje – sedaj je pravi čas, da tudi delujete v tej smeri. Pred vami je na splošno zelo pozitiven teden, kjer se vam bo mnogo dogajalo, ugotovili pa boste, da imate vse za uresničenje svojih sanj. Obdržite pozitivno naravnanost še naprej in zakorakajte novim dogodivščinam naproti.


RAK

Malo bolj pazite na svoje počutje in poslušajte svarila svojega telesa, ki vam nežno prigovarja, kdaj je dovolj. V začetku tedna boste našli pot iz težav in mnogi tako zaključili določeno fazo v svojem življenju. Če ste trenutno ločeni od partnerja ali od vam ljubljene osebe, to ne bo več dolgo trajalo. Proti koncu tedna ne boste vedeli, kaj točno narediti in nastopil bo čas za odločitve – tudi tukaj spet pride v poštev poslušanje lastne intuicije, saj sami zase veste, kaj je za vas najbolje.


LEV

Pred vami je teden, ki je najbolj namenjen izražanju vašega intelekta. Z vašim dosedanjim načinom razmišljanja pri določenih okoliščinah niste prišli prav daleč in sedaj je čas za paradigmo – spremenite pogled na svet, pustite preteklost za sabo in verjemite v srečen izid. Morda vam v življenju, ker vas življenje preizkuša, primanjkuje vere, ampak zapomnite si, da je vaš največji obup hkrati tudi vaše največje darilo. Konec tedna se vam bo dobro počutje povrnilo in prihaja čas, kjer boste lahko življenje zajeli s polno žlico.


DEVICA

Prihaja čas, kjer boste morali opustiti materialna prepričanja in obsedenost s financami ter boste morali najti resnične, duhovne blagoslove v vaših življenjih. Kamor koli se obrnete, lahko opazite, kako nam že sama narava ponuja blagoslove. Največji blagoslov pa je naše življenje. Sprva vam sicer zna iti težko, ker bo to za mnoge izmed vas čisto nova paradigma – tema tega tedna je uravnovesiti duhovno z materialnim.


TEHTNICA

Pred vami je čudovit teden, ki vam prinaša darove na vseh področjih. Vaše finance se bodo izboljšale – to je lahko v obliki napredovanja v obstoječi službi, nova zaposlitev ali pa večji finančni prilivi. V sredini tedna boste dobro nadzorovali svoje življenje, na pot vam bodo pa prihajali isto misleči ljudje, ki vas bodo podprli. In končno, vam teden prinaša tudi uresničeno željo na ljubezenskem področju.


ŠKORPIJON

V vaših življenjih se bodo v tekočem tednu pojavili novi dejavniki, čas je pa tudi za obetaven nov začetek in prenovo. To vse vam bo zelo dobro uspevalo, saj boste segli po zvezdah do svojih uresničenih želja! Obdržite optimistično razmišljanje in nič ne bo moglo iti narobe. Sledite svojem navdihu in našli boste tisto, kar iščete v življenju.


STRELEC

V vas bo v tem tednu prekipevala energija, ampak pazite, da ne zaidete v skrajnost. Namesto, da se z domačimi prepirate, raje poglejte svetlo stran vsakega spora – iz vsega se lahko kaj naučite. Pustite ljudem, da pristopijo malce bližje do vas in se ne zapirajte toliko. Na ostalih področjih boste pa uspevali, teden pa ni naklonjen vsakovrstnim odnosom. Branite tisto kar je vaše in dograjujte svojo samozavest.


KOZOROG

Ta teden izkoristite za vaše interese in talente, ki vam vlijejo občutek veselja in dajo nov zagon! Izpilite svoje sposobnosti do zadovoljive mere – ko boste osvajali nova znanja, se boste počutili samozavestnejši, pa če gre za hobi ali poklicne interese. V drugi polovici tedna se boste počutili tako, da vam bo bolj ustrezala samota, kar je prav, saj vsak izmed nas mora preživeti nekaj trenutkov sam.


VODNAR

V tem tednu se bo izboljšalo vaše psihično počutje in zdravje. Ljudje vas bodo bolj razumeli, predvsem pa vam bo nekdo izkazal močno naklonjenost, kjer boste dobili občutek, da nekomu pripadate. Ampak resnična moč se zrcali v vas samih. Prihaja čas za mnoge izmed vas mladih, ko boste vstopili v zrelejše obdobje, nekateri boste zaključili šolanje… Skratka, pred vami so nova obzorja.


RIBI

Občutljivost vam bo ta teden v pomoč, saj vam hkrati vaša nežna duša narekuje, kaj storiti v kriznih časih, da se izognete zmedi in oviram. Ljubezensko področje bo cvetelo, medtem, ko bo uspevalo tudi vaše karierno področje. Kaj bi si še lahko želeli boljšega? Sprostite se in uživajte v trenutku.


Categories:
  Taroskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13.

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri