Taroskop – 13.02.2017 – 19.02.2017

By Rok 2 leta ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 13.02.2017 – 19.02.2017

OVEN

Prva polovica tedna bo za vas čudovita, počutili se boste odlično v svoji koži in vaš trenutek slave in pozornosti bo nastopil. Poskrbite tudi za svojega notranjega otroka s tem, da ga poživite z raznimi aktivnostmi, ki v vas vzbujajo veselje in zadovoljstvo. To lahko počnete tudi v dvoje. Druga polovica tedna bo namenjena osebnostni rasti in globoki notranji preobrazbi, ko bo vaš stari del osebnosti začel odmirati, da lahko nastopi nov. Med temi spremembami se počutite varno.


BIK

Prišel bo čas, da preverite, ali so vaši cilji in nameni usklajeni s potjo vašega srca. Morda se boste počutili, kot da ste določeno stvar ali odnos prerasli in čas bo za premik naprej. Ne veseli vas več tisto, kar vas je nekoč in morda bi svojo ljubezen radi vlagali drugam. Ta teden je tudi primeren čas, da si pridete na jasno, kaj pričakujete od vašega ljubezenskega življenja. Konec tedna bo za vas po vsem tem prav sproščujoč, našli boste svoje notranje bistvo in poslanstvo.


DVOJČKA

V vašem življenju se odvijajo velike spremembe in morda ste izgubili zdravo ravnovesje. Sedaj je čas, da spet najdete notranji mir – izhodiščno točko, s katere boste nadaljevali vašo pot. Če bi pogledali na zadeve z druge perspektive, bi verjetno opazili veliko prednosti, ki vam jih ta položaj ponuja. Vsekakor je pa na vidiku, da boste našli harmonično pot naprej in obnovili vse svoje moči. Konec tedna boste čutili olajšanje in zadoščenje.


RAK

Na vašem poklicnem področju vas čakajo veliki napredki. Sploh zaradi preteklega truda, ki bo sedaj poplačan. Morda začenjate nov posel in le ta bo zelo uspešen. Obdržite pozitiven pogled na svet in vse bo potekalo po pričakovanjih. Prišel bo tudi čas v tem tednu, da nadgradite svoje sposobnosti in talente. Lahko si obetate miren teden, brez preizkušenj in ovir. Med sodelavci in nadrejenimi boste blesteli.


LEV

Težave iz preteklosti se bodo začele reševati. Obetate si lahko tudi pomoč modre osebe – prijatelja, partnerja ali družinskega člana, dobro bi pa bilo, da v tem primeru pomoč poiščete tudi sami, saj mučeniška vloga ni rešitev. Začetek tedna bo za vas zelo energičen, kar ustreza znamenju Leva. Največje nagrade boste želi na samem življenjskem ali ljubezenskem področju. Iz sredine do konca tedna boste s pomočjo dobre komunikacije rešili še tako zagonetne položaje.


DEVICA

Preveč delate ali usmerjate energijo v določen cilj, ki ne prinaša napredka. Pomirite se, čas je za počitek. Ko boste dovolili situaciji, katera koli vam že jemlje toliko energije, da gre svojo pot, boste bogato nagrajeni – s optimističnim in pozitivnim izidom. Morda opravljate dve službi, ali pa mora pri vas denar nenehno krožiti in vas to izčrpava. Vaša prizadevanja bodo dosegla pozitiven izid, to pa lahko okrepite s lastnimi talenti in pozitivnimi afirmacijami.


TEHTNICA

Družba bi vam v začetku tedna zelo dobra dela, saj bi se tako zelo sprostili in uživali sedanji trenutek. Ta teden bo za vas odličen – uspevalo vam bo vse do najmanjše podrobnosti, zato je dober čas, da ga izkoristite za stvari, ki jih že dolgo časa načrtujete. Veliko je odvisno od vas samih, dodatna pomoč pa bi vam vsekakor prav prišla. V tem tednu boste tudi odstranili blokade in ovire na vaši poti.


ŠKORPIJON

V tekočem tednu boste veliko pridobili s tem, če boste radodarni, delili svojo modrost in znanje ter razvili vodstvene sposobnosti. Prvi uspehi vaših projektov in namenov so že na obzorju, vendar uspeh ni počivanje na lovorikah, temveč stalni trud. Vse okoliščine, stvari, odnosi in področja, ki jih nameravate urediti, boste z lahkoto zmogli. Nase ne smete gledati kot na šibko osebo, temveč močno.


STRELEC

Morda se že nekaj časa umikate pred zunanjim življenjem in bežite v svoj svet. To je na nek način dobro, saj obdobja samote so lahko zelo zdravilna. Ampak, če trajajo predolgo, pa le odlašate s stvarmi, ki bi jih v vaše dobro morali postoriti. Druga polovica tedna bo za vas precej boljša – morate se zavedati potenciala v sebi in svojih talentov in jih svetu tudi pokazati. Luč bo posvetila v temne kraje in vam odprla nove poti.


KOZOROG

V tem tednu se boste znašli na boju s umom, srcem in razumom. Tudi ta teden ne predstavlja primernega časa za ukvarjanje z malenkostmi, s katerimi se obremenjujete. Raje se posvetite vsem področjem vašega življenja, ali pa samo tistemu, ki v tem trenutku ne deluje. Če se že dolgo borite z lastno močjo in opažate, da vam to ne prinaša napredka, je čas, da jo izkoristite na drugačen način. Morda pa z vašim življenjem čisto nič ni narobe in sami opažate stvari in napetosti, ki jih v resnici ni.


VODNAR

Čas je, da razbremenite napetosti, ki vas mučijo in ne dovolite vašim izbiram, da bi postali vaši ječarji. Prišel je čas, da doživite duhovno prenovo in spremenite prepričanja, ki vas ovirajo. Že res, da to ni enostaven proces ampak je vsekakor bolje to začeti, kot pa obtičati na mrtvi točki stagnacije. S tem, ko boste začeli znova, se bodo pojavile nove priložnosti v vseh oblikah in boste pravzaprav veseli, da se je to zgodilo.


RIBI

Za vse, ki je vaše zodiakalno znamenje Riba, prihajajo bolšji časi. Uspešno se boste soočili s svojimi izzivi, imeli dobre odnose z vašo okolico in dosegli, kar vam pripada. Ta teden je precej primeren še zlasti za vaše želje, ki so lahko katere koli narave. Sledite notranjemu klicu, ki ga slišite in zagotovo ne boste zgrešili poti.


Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


Vedeževalec Rok

Category:
  Taroskop - Tedenski horoskop
this post was shared 0 times
 300

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri