Taroskop – 13.08.2018 – 19.08.2018

By Rok 1 leto ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 13.08.2018 – 19.08.2018

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

V prvi polovici tedna boste zelo ustvarjalno in čustveno razpoloženi. Čas je, da preverite tudi na kakšen način sporočate informacije ljudem okoli sebe. Pred vami so tudi novi začetki in v vašem življenju se zna pojaviti nova oseba, na ljubezenskem področju pa se zna zgoditi, da bo vaš že obstoječi odnos prešel na višjo raven. V drugi polovici tedna vključno z vikendom se vam bo mnogo stvari razjasnilo in spet boste na pravi poti.


BIK

V tem tednu boste skozi ves teden želeli biti v središču pozornosti. V prvih dneh tedna je dobro, da nekaj časa namenite vašem življenjskem poslanstvu, obkrožali pa vas bodo tudi topli odnosi. Z vašimi načrti boste ob pravem času na pravem mestu. Mnogim ženskim predstavnicam znamenja Bik se lahko kaže zanositev ali pa kar rojstvo otroka. Ko bo šel teden proti koncu, boste vse bolj stvari imeli pod nadzorom in zadovoljni boste z ustvarjenim.


DVOJČKA

Izogibajte se konfliktom in stvarem, za katere enostavno veste, da ste lahko poraženi. Namesto tega se odprite novim okoliščinam in s pozitivnim razmišljanjem ustvarite blagodejne odnose in stvari. Sredina tedna bo za vas odločilnega pomena, kajti v tem času boste ugotovili, da imate moč manifestacije. Čim bo šel teden proti koncu boste imeli malce težav z nadzorovanjem temperamenta, ampak bodite strpni.


RAK

Ta teden bo namenjen vašim financam in odnosu do njih. Prav zna se zgoditi, da že več časa načrtujete določeno stvar ali pa ste naveličani rutine in bi radi počeli nekaj, kar bi vas res veselilo. Komunicirajte z občutkom resnosti, kadar gre za vaše finance. Večjih prilivov ni videti, vse bo le ostalo na nivoju načrtovanja. V kartah se kaže tudi, da vam bo uspelo se premakniti z mrtve točke, kjer je situacija grozila, da bo zastala.


LEV

To bo za vas precej napet teden. V prvih dneh boste imeli nekaj težav z notranjim mirom in sprejemanjem odločitev. Uglejte stvari v takšni luči, kot si in si jih ne zatiskajte pred resnico. To bo koristilo vam in vašim bližnjim. Poiskati morate notranji mir, kajti to bo izhodiščna točka za vas. V drugi polovici tedna boste morda v konfliktu z drugimi, kjer ne boste mogli doseči, kar želite. Zelo pomembno za vas je, da obdržite pokončno držo.


DEVICA

Nova poslovna priložnost je za vas na vidiku že v samem začetku tedna. Lahko je tudi darilo v višji vrednosti. Vsekakor pa nekaj, kar vas bo zelo razveselilo. Na sredini tedna si morate nujno vzeti nekaj časa zase, sploh, če ste pred kratkim imeli težjo čustveno preizkušnjo morate zbrati sebe in svoje misli. Vikend in konec tedna poslušajte svojo intuicijo in svoj navdih – sploh pred odločitvami, saj stvari ne bodo to, kar se zdijo na prvi pogled.


TEHTNICA

Pred vami je čudoviti teden! Na ljubezenskem področju bodo energije zelo močne in v svoji zvezi boste doživeli najvišji vrhunec sreče. Bodite pozorni na svoje družinsko življenje, koliko čudovitih stvari lahko črpate iz njega in vam daje nadaljnjo moč. V drugi polovici tedna je ključnega pomena prijateljstvo, saj potrebujete nekoliko sprostitve in pogovorov v družbi ter druženja. Za mnoge izmed vas je pa na vidiku praznovanje, kot je zaroka, poroka ali rojstvo novega družinskega člana. Vsekakor pa praznovanje vsakovrstnih dosežkov.


ŠKORPIJON

Finance so osrednja tema vašega tekočega tedna. Mnogim izmed vas se kaže nova služba, ki se bo izkazala za zelo učinkovito in bo šla po vaših pričakovanjih. Končno boste dosegli tisto, kar iščete! Za druge se vidi večji finančni priliv, ki vas bo rešil težav, v katerih se nahajate. Celoten teden bo zelo pod vplivom elementa Zemlje, zato vam prizemljenost in praktičnost pri vseh načrtih ne bosta odveč.


STRELEC

V začetku tedna oziroma v prvih dneh bodo osrednja tema odnosi. Predvsem z vašim partnerjem/partnerko. V kartah se kaže, da bo prišlo do združitve, vendar pa vas bodo splošne okoliščine ovirale skozi ves teden, zato nikakor ne stremite k popolnosti! Druga polovica tedna bo energijsko obarvana z naporom, vendar lahko dosežete svoje. Odložite vaše načrte za en čas in počakajte na primernejši trenutek.


KOZOROG

Ne žrtvujte samega sebe za zunanjo potrditev. Rešite se iz težkega položaja, kajti izhod vam bo kmalu prikazan že v prvih dneh tedna. Velik del vaših vsakdanjih težav gre pripisati k vašim notranjim težavnim prepričanjem. Doživeti morate preporod, pustiti preteklost za seboj in stvari pogledati z druge perspektive.


VODNAR

Ne zgrešite priložnosti zaradi vašega pesimizma. V začetku tedna se zna pojaviti nekaj govoric, ki pa vam vsekakor ne bodo povzročile nobene škode. Na sredini tedna se boste soočali z nekaj neuspelimi poizkusi vaših načrtov, a če boste dovolj potrpežljivi, boste vsekakor lahko dosegli izpolnitev vaših načrtov za časa vikenda. Vikend bo obarvan z uspehom, vendar vedite, da morate neutrudno delati naprej.


RIBI

Vaš tekoči teden bo precej optimističen, kar pa se tudi od vas zahteva, da razmišljate pozitivno. Lahko se zgodi, da se vam javi sorodnik iz tujine ali pa prejmete ponudbo za službo iz daljnih krajev. Za mnoge ta karta ponazarja lahko tudi selitev oziroma vsaj začasno menjavo okolja. Komunicirajte ognjevito in bodite samozavestni pri izražanju svojih želja!


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 000

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri