Taroskop – 14.08.2017 – 20.08.2017

By Rok 2 leta ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 14.08.2017 – 20.08.2017

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Pred vami je teden odločitev. Odločitev, ki jo že dolgo časa sprejemate, boste sprejeli v nadaljevanju tekočega tedna. Ne glede na to, kako težko se zdi soočiti s strahovi, vam to v bodoče prinaša velike nagrade na osebnostnem področju vašega višjega jaza. Medtem, ko bodo za druge stvari, ki so povezane z ostalimi posamezniki v vašem življenju nejasne, se to vsekakor stabilizira konec tedna.


BIK

Teden, ki prihaja vam prinaša mnogo napredkov, če boste le sebe postavili na prvo mesto! Sedaj je čas, da prevzamete nadzor nad svojim življenjem in začnete delati na svojih sanjah. Vse, kar potrebujete vam je že ali pa vam bo v kratkem dano. Morda ste razdvojeni glede dveh različnih poti. V tem primeru je boljše, da sledite svojem prvotnem načrtu.


DVOJČKA

Nov začetek je pred vami, ampak vseeno morate še veliko postoriti. Res je, da ste na svoji poti že veliko dosegli in ogromno osebnostno zrasli, zdaj pa je čas, da sestavite še zadnje delčke zgodbe in ne skrenete več s poti, katero ste mukoma našli. Pred vami so nagrade za vašo vztrajnost. Nekateri izmed vas boste v drugi polovici tedna imeli polno službenih obveznosti – pazite, da ne izgubite glave.


RAK

Morda bi morali malo več v naravo, da si napolnite baterije ali na zaslužen oddih. V tem tednu boste s trudom največ dosegli. Trmasto vztrajanje pri svojem ima tudi svoje prednosti, torej, v vašem primeru to, da vas naj nič ne zaustavi. Če pa opažate, da se s položajem že predolgo zaman trudite, je pa čas, da svojo energijo in ustvarjalnost preusmerite drugam.


LEV

Kombinacija znamenja Bika in Ovna v vaših kartah za sledeči teden vam prinaša mešane občutke glede svojega jaza in osebnostni, ki jo kažete drugim. Pustite neuresničljive cilje za sabo in se posvetite sedanjem trenutku. Nikakor se ne polenite, a tudi ne zaostajajte na svoji poti. Že res, da si lahko privoščite počitek, ampak ne počivajte na lovorikah.


DEVICA

Teden, ki je pred vami, vam je najbolj naklonjen na materialnem področju. Vzpenjali se boste po lestvici uspeha in končno prišli do priznanja, ki vam pripada. Spet drugi, se varujte konfliktov z nadrejenimi in sodelavci. To bi vas le stalo vaše energije, ki jo lahko uporabite za kaj bolj donosnega. Tudi odnosi z vašimi sorodnimi dušami se bodo razvijali in lahko pričakujete le najboljše.


TEHTNICA

Poskrbite zase, kolikor je le mogoče. Če čutite praznino in srčno bolečino, bi bilo dobro, da se energijsko očistite in odvežete od preteklosti, saj je minila. Pred vami so poti gladke. Tudi v svojem lastnem znamenju Tehtnice ste dobro aspektirani, kar vam prinaša še dodatni okrepljen občutek notranjega miru.


ŠKORPIJON

Združite svojo moč s svojo notranjo modrostjo – to sta vrlini, ki vam bosta v tem, po samoti narave tednu, veliko pomagali. Najdite luč za dalje, najdite upanje v majhnih stvareh, saj se bodo sčasoma udejanjile kot velike. Na sebe boste ponosni, ko boste začeli razmišljati optimistično, slavili svojo notranjo moč in se prepustili toku, ko boste začutili, da je čas za to.


STRELEC

Če ste obstali na mrtvi točki, obstaja razlog za to. Skriva se v tem, da si ne priznate svojih napak ali napak drugih. Vendar zavedajte se mej, do kam segate vi in do kam ostali. Ne vežite se na razpoloženje in energijo drugih. Ta teden vam za konec tedna prinaša miren oddih in ko se boste uzrli nazaj, boste prepoznali smisel v vseh stvareh. Bodite vodja.


KOZOROG

Pred vami je precej pester teden! Želi boste največ blagoslovov na ljubezenskem in družinskem področju, tudi finančno področje bo cvetelo. Obkroženi boste z blagoslovi, rešenimi težavami in dobrimi ljudmi. Vedno imejte najvišje dobro v mislih in to boste izkusili tudi na fizični ravni. Čaka vas obilje v vseh oblikah.


VODNAR

Tema tekočega tedna je ljubezen. Ljubezen niso samo partnerski odnosi – ljubezen obstaja v vseh oblikah, kamorkoli se ozrete. Prav takšen pristop bi vam sedaj v življenju prav prišel, saj lahko v tem tednu uresničite resnično vse! Pred vami je karta uresničenih želja, naraščaja ali novega doma. Poslušajte svojo intuicijo, ki vas nezmotljivo vodi na vaši pot stran od ovir.


RIBI

Mnogim izmed vas se obeta dopust – potovanje po zraku, z letalom. Izkoristite blaginjo, ki jo prav sedaj doživljate in se izogibajte merjenju moči z drugimi, saj ne boste nikamor prišli. Osvobodite se mračnih misli, zaživite še danes. Četudi vas drugi ne razumejo, morate vi razumeti sebe dovolj dobro, da lahko postanete vodilni v svojem življenju.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri