Taroskop – 14.11.2016 – 20.11.2016

By Rok 2 leta ago
Home  /  Tarot  /  Taroskop – 14.11.2016 – 20.11.2016

OVEN:

Ta teden vas čaka prijetno presenečenje na področju, katerem si najbolj želite! Tudi vaše finance bodo že od samega začetka tedna stabilne – dajanje in prejemanje bo v ravnovesju tudi na ostalih področjih. V sredini tedna bo v nas naraščala pomlad, ki pomeni nov, obetaven začetek na samem osebnostnem področju. Je pravi čas za spremembo, torej, znebite se vseh odvečnih stvari, vključno z miselnimi vzorci, staro garderobo in starimi navadami. Konec tedna vam prinaša lekcijo, ki jo morate osvojiti in ta se imenuje »strah pred propadom«. Ko boste to ozavestili, boste v prihodnje lažje sprejemali pomembne odločitve.

BIK:

Teden, ki je pred vsemi Biki in Bikicami bo čaroben in blagodejen v marsikaterem pogledu. V začetku tedna boste zaključevali določeno fazo v svojem življenju, zatem vas pa čaka bolj polno, smiselno življenje, ki bo podprlo vaše življenjsko poslanstvo. V sredini tedna ne boste ravno vedeli, ali bi delovali ali počakali na boljšo priložnost, vendar ne skrbite. Priložnost bo nastopila. Konec tedna vas morda čaka podaljšan vikend, med katerim se boste sprostili in prišli »na zeleno vejo«, ki bo izhodiščna točka za vse ostalo. Ostanite mirni, zbrani in potrpežljivi.

DVOJČKA:

Tekoči teden vam prinaša lekcijo in nauk na področju odnosov. Morda niste čisto opravili s preteklostjo in preteklimi srčnimi ranami in začetek tedna bo kot nalašč za to. Dobro je, da se razstrupite in si dovolite žalovati. Pri »rezanju« starih vzorcev iz preteklosti pa se zanašajte na svoj razum in pustite tokrat srce ob strani. Sredina tedna vam prinaša veliko novih stvari in priložnosti, na katere morate biti pozorni, da jih ne zgrešite. Zdaj, je na vas, kaj boste naredili z življenjem. Je pa res, da večino, česar se boste lotili, vam bo tudi uspelo.

RAK:

V vaše življenje morda vstopa nova oseba, ki je lahko vaš potencialni ljubezenski partner ali pa je pred kratkim vstopila. Začetek tedna bo nadvse primeren za ustvarjanje čustvene blaginje v tem odnosu. Teden, ki je pred vami vam morda prav v začetku prinaša na videz težke odločitve, ampak, zapomnite si, da gre samo še za eno stopničko k nadaljnjem uspehu. Če odločitev sprejmete v svoje dobro, vas v sredini tedna čaka nagrada za dolgotrajen trud, vlada vam pa veliko Jupitra, ki je planet širjenja in sreče. Konec tedna bo za vas čaroben in skrivnosten.

LEV:

Vsi, ki ste po zodiakalnem znamenju Lev in Levinja, si lahko ta teden obetate uspehe na vseh področjih. A pogoj za to je, da poslušate svojo intuicijo. To vas bo pripeljalo daleč. Če pa sami ne slišite svoje intuicije, se pa obrnite po pomoč na modro osebo – prijatelja, ki mu lahko zaupate. Začetek tedna bo za ves precej dejaven in marsikaj se vam bo dogajalo. Ohranite zdravo ravnovesje v vseh pogledih. V sredini tedna vas morda čaka reševanje odnosa z očetom, možem ali kakšno drugo moško figuro v vašem življenju.

DEVICA:

Prevladujoče število za vas v tem tednu je število 4. To je število stabilnosti in stagnacije in od vas je odvisno, kako ga boste uporabili. Teden, ki je pred vami bo namenjen zapiranju vrat preteklosti, predvsem pa iskanju nečesa bolj smiselnega – morda življenjskega poslanstva, iskre v odnosu ali dobro podlago pri vaši službi, ki bo služila razlogu, zakaj še tam vztrajate. Tokrat poslušajte sebe in ne drugih – z meditacijo in kontemplacijo lahko dosežete marsikaj in najdete odgovore na svoja vprašanja. Zadostoval bo pa že umik v samoto.

TEHTNICA:

Prihajajoči teden vam prinaša mnogo blagoslovov, le prepoznati jih morate. V začetku tedna bodo vaši odnosi s partnerjem in družino na vrhuncu. Da bi to obdržali, se z njimi iskreno pogovorite o vaših pričakovanjih in čustvih, da vas bodo le ti razumeli. V sredini tedna prihaja za vas čas, ko boste morali stopiti na pot vašega srca in se rešiti kakršnihkoli vzorcev ali dejanj, ki vas zadržujejo na omejenem mestu. Odločitve, ki jih boste sprejemali proti koncu tedna, znajo biti za vas težke, a le, če jih vi vidite v takšni luči. Zdaj ni čas za delovanje, rajši počakajte z ostalimi načrti na boljše priložnosti.

ŠKORPIJON:

V tem tednu, ki je pred vami bo prevladovalo finančno področje. V začetku tedna si sicer lahko obetate večje zneske in večje naložbe, a pametno ravnajte z njimi. Čas je, da v svojem poklicnem življenju uvedete potrebne spremembe na boljše – na položaj, ki vas bo čustveno in osebnostno izpolnjeval. Skrbno čuvajte vse, kar ste si v preteklosti priborili in ne bodite nespametni. Sredina tedna vam prinaša dobre novice, katerih rezultat se bo končno manifestiral v dnevih, proti koncu tedna.

STRELEC:

Za vse Strelce in Strelke prihaja obetajoč teden na vseh področjih. Položaji, ki so že grozili, da bodo zastali na mrtvi točki, se bodo začeli premikati v bolj pozitivne smeri, a tudi vi ne smete stati križem rok in morate ukrepati, ko boste začutili, da je trenutek pravšnji. V začetku tedna boste malo bolj trmastega razpoloženja, a kaj hitro se boste razvedrili, bodo zaradi zunanjih dejavnikov, bodisi zaradi samega sebe. V sredini tedna bo vaš odnos z vašim partnerjem uspeval, kot še nikoli, prav pa je, da daste poudarek tudi na vse ostale odnose. Vikend vam prinaša tudi blagoslov v obliki denarja, podarjenega časa, novih začetkov in novih priložnosti.

KOZOROG:

Vse Kozoroge čakajo ta teden lekcije, ki jih morate premostiti za nadaljnji uspeh na vaši osebnosti poti, poti odnosov ali kariere. Ne glede na to, na kaj se pravzaprav nanašajo te lekcije, morate razviti širši pogled in pristopiti k reševanju težav s poti uma, srca in duha. V začetku tedna boste hrepeneli po nečem boljšem, a prav zdaj je za vas čas, da se osredinite, ne izgubljate glave v oblakih in živite in polno izkoristite sedanji trenutek. Od sredine do konca tedna vas čaka morda nekaj napetega razpoloženja, a tudi to je minljivo.

VODNAR:

Prišel je čas tudi za vas Vodnarje in Vodnarke, da posvetite nekaj časa in pozornosti samemu sebi. Čakajo vas trda dela na področjih, na katerih si želite, da bi uspeli. Če si želite zagotoviti brezpogojni uspeh, se morate osredotočiti na svoje potenciale, prednosti in sposobnosti v določenem položaju. Le to vam bo prineslo zadovoljstvo, ki ga iščete. Vse, kar imate v mislih, je vredno vašega truda in če se boste potrudili, bodo vaše nagrade in sadovi vašega dolgotrajnega dela še slajši.

RIBI:

Če bi se bolj zanašali na svojo intuicijo, bi lahko uspeli v mnogo več stvareh, kot si mislite. Prav ta teden izmed mnogih, vam prinaša še dodatno priložnost. Sprijaznite se s stvarmi in položaji, ki vas tarejo in jih pustite za sabo – obdržite le dragocene nauke. Če boste sledili poti vašega srca, vas bo le ta pripeljala do najvišjega dobrega za vas. V začetku tedna boste morda zaradi sprememb čutili malo nemira, a prav zdaj je pomembno, da obdržite pozitiven pogled na svet. V sredini tedna boste zelo družabno razpoloženi, vendar boste pazljivo izbirali družbo. Konec tedna pa vam prinaša večji uspeh na samem življenjskem področju, ali na področju, kjer si samo najbolj prizadevate.

Vedeževalec Rok

Categories:
  Tarot, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13.

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri