Taroskop – 15.10.2018 – 21.10.2018

By Rok 2 years ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 15.10.2018 – 21.10.2018
Tedenski horoskop

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

V prvih dneh tedna boste zaključili z določenimi zadevami in se premaknili dalje. Ob tem vam bo malce težko, a za nobeno ceno ne obupajte! Strah, ki vas sicer hromi, morate najti notranji mir in poslušati tisti notranji glas, ki vas nežno pomirja. Precej boste čustveni, kljub temu, da se bo razum vmešaval v vaše odločitve. Stali boste na razpotju. Konec tedna in za časa vikenda boste sprejeli odločitve sebi v korist, morda s pomočjo bližnjega ali usposobljenega svetovalca.


BIK

Pred vami je odličen teden! Že v samem začetku tedna boste polni novih idej, spoznali pa boste tudi resnico in k njej stremeli. Vse ovire bodo lahko premagane. Sredina tedna vam prinaša uresničitev vaše ideje, v kolikor boste na tem delali. Druga polovica tedna vam je tudi zelo naklonjena, bistvenega pomena je pa komunikacija in razvoj vaših sposobnosti. Dobra mera optimizma vam bo tudi zelo prav prišla.


DVOJČKA

Prva polovica tedna bo precej “nežne duše” za vas, morda v vaše življenje vstopa tudi nova oseba romantične narave. Vsi tisti, ki ste bolj nagnjeni k duhovnosti skrbite za razvoj svojih nadnaravnih sposobnosti, empatije in občutenj. Glede financ bo druga polovica tedna precej blagodejna, saj lahko se zgodi, da vam bo vrnjen denar ali pa si ga boste morali izposoditi. Uravnovesite tudi dajanje in prejemanje v vašem življenju in vse bo lažje!


RAK

Našli boste pravo pot, a najprej si morate odpočiti on obnoviti vaše moči. V sredini tedna boste na pragu dobrih sprememb, a hkrati tudi močne, duhovne preobrazbe. Čaka vas tudi nov začetek, katerega pobudnik boste sami. Na finančnem področju vas morda čaka privatna praksa, nagrade za vaše delo, vsekakor pa priznanje. Čas je, da zablestite in pokažete svoje sposobnosti.


LEV

Veliko druženja vam bo prijalo v prvih dneh tedna in zelo družabno boste razpoloženi. Morda v določenem odnosu ne boste dobili, kar iščete ampak kmalu se bo to popravilo. Natančneje, v prvi polovici tedna. Če imate denarne težave (ali pa jih boste imeli) se ne odrecite vsemu le zaradi trenutnega stanja. Energije vikenda bodo precej razumske in razbili boste blokade, s katerimi se morda soočate že zdaj.


DEVICA

Na vaši poti stoji angel varuh in ugodna rešitev morebitnih sporov iz preteklosti. Boste pa sami našli tudi zelo dobro pot naprej iz svojih težav. Pomirjeni boste in zadovoljni s tem, kako se bo pravzaprav situacija za vas razpletala. Pomembna je tudi komunikacija, kadar želite rešiti stvari. To je za vas teden reševanja težav in tega se morate lotiti z zavedanjem, da so vplivi dobri in vam bo uspelo.


TEHTNICA

V tem tednu boste zelo občutljivi glede okoliščin v povezavi z ljubeznijo, ki se bodo dogajale v vašem življenju. Ljubezen in odnosi romantične narave vam bodo v začetku tedna vseeno naklonjeni. Druga polovica tedna bo bolj napeta, ko boste morali braniti svoje stališče in se zavzeti za svoj prav. Bodite samozavestni in ne hodite za druge po kostanj v žerjavico. Poslušajte svoj nezmotljivi notranji občutek, da se izognete težavam.


ŠKORPIJON

Nova priložnost se bo pojavila v začetku tedna (najverjetneje na finančnem področju) in vaša naloga je, da jo zgrabite. Gojite in negujte navdušenje, dokler je v vas. V sredini tedna lahko pričakujete dar – v obliki finančne pomoči prijaznega sorodnika ali čustveno podporo. Vikend in konec tedna boste želeli preživeti v tišini, da boste bolj slišali sebe. Sedaj je čas, da sebe postavite na prvo mesto.


STRELEC

Čudoviti vzpon na čustvenem področju vam bo prinesel mnogo radosti in veselja! Dosegli boste tudi svoj cilj in bili poplačani za ves trud. Nadaljnji optimizem bo ključnega pomena za vas, kajti za mnoge izmed vas je na koncu tedna na vidiku selitev ali premik v določenih zadevah. Vse, kar želite doseči vam je ta teden na dosegu roke!


KOZOROG

Uspešno se boste prebili čez težave v začetku tedna. Bodite vztrajni in dovolite vašemu zadovoljstvu – pozitivnemu zagonu, da vas nadaljnje vodi. Pustite stvari, katerih ne morete spremeniti in se ne borite brez pomena. Nikoli izpred oči ne izpustite prvotnega namena! V drugi polovici tedna, vključno z vikendom se vam kaže uspešno opravljen izpit ali zasnovani temelji za vaš posel. Morda tudi novo rojstvo v družini.


VODNAR

Sprejmite odločitve v dobro vseh v začetku tedna. Neka oseba vam ne bo najbolj naklonjena pri vaših načrtih, zatorej boste morali za svoj uspeh poskrbeti povsem sami! Kar ni slabo, ker se boste na novo zavedali moči in naučili pomembnih lekcij. Konec tedna se lahko to spremeni, če boste upoštevali stališče te osebe. Na ljubezenskem področju prihaja zaroka, poroka ali skupno življenje s partnerjem.


RIBI

Teden, kot ga še ni bilo! Naklonjena so vam prav vsa področja, najbolj boste pa uspešni pri ljubezenskih zadevah. Želja se vam bo izpolnila in sreča, ki jo boste doživeli se bo širila od znotraj navzven. Edino, kar je lahko težava je vaša dojemljivost za strah in ego, katerega za prihodnji uspeh in uspeh v tem tednu nikakor ne smete poslušati! Uspešno boste zaključili naporno obdobje za vas.


 

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 300

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Poleg brezplačnih nasvetov vam je na voljo tudi osebno vedeževanje po garantirano najnižji ceni.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri