Taroskop – 16.04.2018 – 22.04.2018

By Rok 10 mesecev ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 16.04.2018 – 22.04.2018

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Ne hitite preveč v okoliščine, katerih ne morete nadzorovati. Naučite se, da ne morete biti vedno prvi pri vseh vaših prizadevanjih. Vse potrebuje svoj čas. Finančno vam je bolj naklonjena druga polovica tedna, a bo od vas terjala tudi svojo lekcijo – naučila vas bo, kako prihraniti denar, hkrati biti ambiciozni in denar porabiti za tisto, kar res želite, oziroma, potrebujete.


BIK

Prisotnost Lune v začetku vašega tedna zna zmesti zadeve, s katerimi se trenutno ukvarjate. Morali se boste ustaviti in nadaljevati tako, kakor vam narekuje vaš notranji glas. Druga polovica tedna vam bo prinesla stabilnost in vaš partner vas bo postavil na prvo mesto. Morda pa to tudi on/ona pričakuje od vas? Vedite, da v odnosu vse deluje obojestransko.


DVOJČKA

Že v začetku tedna boste želi uspeh na finančnem področju in prav možno je, da začenjate novi posel ali pa se vam bo ponudila nova priložnost za službo. Od vas je pričakovati, da cenite vsak dar, ki ga prejmete – ne glede na to, v kakšni obliki je. Ne dopustite strahovom in izčrpanosti, da vas pripeljejo do roba. Ne bodite prepirljivi in preveč dejavni „v svojem umu“ – ne razmišljajte preveč. Prepustite in prizemljite se.


RAK

Ne menite se za razočaranja, ki vam jih zna prinesti začetek tedna. Morda pa se ni začel tako kot želite, ker ponavljate določen vzorec in ne dopustite odsluženim odnosom in stvarem, da odidejo? Zdaj je čas, da to tudi storite. V družinskem in ljubezenskem življenju (po izpolnitvi katerega Raki najbolj hrepenite) vas čaka pravo blagostanje, začetek ali obnovitev zveze in stabilnost.


LEV

Vaš teden se bo začel energično, stvari in vaše želje se bodo premaknile v pravo smer, a pri tem boste morali dejavno sodelovati. Ne odločajte se predolgo in ne izgubljajte poguma, kajti sedaj je primeren čas, da delujete v skladu s svojimi željami. V drugi polovici tedna vas čaka nekaj notranjega nemiru, a odnosi bodo uspešni, usklajeni in harmonični. Ne rušite njihovega ravnovesja namerno.


DEVICA

Vidik Venere v Škorpijonu vam prinaša sicer uživanje v težko prisluženih stvareh in nagrado za vaš trud že v samem začetku tedna, a ne pozabite na iskreno komunikacijo, notranji mir in prilaganje. Če imate občutek, da se morajo drugi prilagoditi vam jim to tudi povejte. Neptun za vaš konec tedna napoveduje in vam priporoča, da vas čustva ne smejo nadvladati.


TEHTNICA

Začnite svoj teden tako, da svojo energijo vložite v preproste stvari in velike se bodo reševale same od sebe. Dovolite, da določeni, odpadli deli vaše osebnosti odmrejo. Na sredini tedna boste doživeli srečen preboj, a ne pozabite vaših besed uskladiti z dejanji. Dovolj ste dozoreli, da se premaknete dalje zavestno.


ŠKORPIJON

Začetek tedna vam prinaša premik in obilico dejavne energijo, s pomočjo katere boste zagotovo rešili vse konflikte in se pravilno odločili. Usmerite vašo energijo v dejanja in želje in se izogibajte omejevanju vaše ustvarjalnosti. Izogibajte se tudi konfliktom saj ti lahko nastanejo prav proti koncu tedna. Pravzaprav bo šlo le za merjenje moči, kar pa v tem trenutku vašega razvoja gotovo ne potrebujete.


STRELEC

S pomočjo vaših čustev, intuicije in pozitivne naravnanosti bodo vaši projekti (kakršni koli že) dobili obliko tudi na snovni, fizični ravni. A bodite potrpežljivi sami s seboj. Teden vam je naklonjen tako na čustvenem kot na poslovnem področju, kjer se bodo dogajale čudovite stvari, le prepustite se. Najdite notranji mir in pri težjih stvarem ostanite prizemljeni.


KOZOROG

Ne skrbite, kako se bodo uresničili vaši načrti v tem tednu, temveč le počivajte, saj ste v tem trenutku storili vse, kar ste mogli, le časa za lastni počitek in razvajanje si niste vzeli. Sredina tedna vam prinaša nekaj težjih odločitev, a zanašajte se nase in ne poslušajte trmastih glav okoli sebe. Tako boste le zavili s poti. Prepoznajte morebitni dober nasvet, v glavnem pa stojte za lastnim prav.


VODNAR

Prav gotovo v „igri“ tega tedna lahko zmagate, če boste le dovolj vztrajni. Ne iščite potrditve pri ostalih, temveč poskušajte vaše misli in napore, ki vam jemljejo energijo rešiti alternativno oziroma z duhovnimi vedami – pristopi. To bo osvežilo vaš pogled na svet.


RIBI

Primanjkovalo vam bo energije, a sreča vas čaka za vogalom! Zdaj ste na odločni prelomnici in sreča ter vesolje sta zdaj vaša. Jupiter, ki je prisoten v kartah vaše druge polovice tedna vam prinaša zagotovilo, da se bodo stvari razpletle kakor morda niste pričakovali, a vseeno bo zgodba imela srečen zaključek. Bodite igrivi in ne iščite napak pri sebi ali svojih bližnjih ter okolici.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 000

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri