Taroskop – 17.09.2018 – 23.09.2018

By Rok 2 years ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 17.09.2018 – 23.09.2018
Tedenski horoskop

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Vaš tekoči teden bo namenjen predvsem vsakovrstnim odnosom. Nekateri se boste težje vklopili v odnose in se vanje spuščali s previdnostjo, medtem, ko bo ostalim to šlo dobro od rok. Na sredini tedna se nakazuje tudi določeno potovanje, vsekakor pa bo ogromno pozitivne energije vladalo. Počutili se boste pustolovsko in brez težav boste preizkušali nove stvari. Konec tedna prinaša romanca, takšno kot iz sanj, le preobčutljivi ne bodite.


BIK

Prva polovica tedna bo od vas energijsko zahtevala nekaj samozavesti, da boste premagali določene težave in morebitne nasprotnike, ki vam lahko stojijo na poti. Nekateri boste pa tudi prekipevali od tekmovalnosti na vaši poti. Druga polovica tedna bo ugodnejša, saj boste želi materialne uspehe, lahko se boste pa tudi zanesli na pomoč družinskih članov, prijateljev ali znance. Čaka vas tudi napredovanje v službi, vsekakor pa sprememba na bolje, ki bo trajna.


DVOJČKA

V prvih dneh tedna boste čutili močen zagon in veliko upanja, imeli pa boste tudi dobro finančno podporo ali vsaj štartno bazo, ki bo služila kot osnova za vaše nadaljnje uspehe. V tem tednu vam je malo manj naklonjena ljubezen in odnosi na sploh, kjer lahko doživite razočaranje. Na področju psihe pa boste prišli do dognanj, zakaj se določeni stvari dogajajo v vaših življenjih kakor se. Je primeren teden za nove začetke, vendar morate povod biti sami!


RAK

Prepirom se kar ne boste mogli izogniti, saj vas bo kar znova vleklo vanje. Natančneje, vaša občutljivost in nezainteresiranost za rešitev težav. Tekom tedna boste ogromno pridobili na osebnostni moči, a le glejte, da si je ne boste gradili na šibkosti drugih, kajti karmično to zagotovo ni dobra naložba! Nekateri izmed vas se morate paziti tudi določenih odvisnosti v tem tednu in nezdravih odnosov.


LEV

Finančne težave, ki se bodo kazale v začetku tedna ne bodo mogle prebiti polja veselja in ponosa, ki ga imate kot pravi Levi. Ker je modus vašega znamenja Leva fiksen, boste ta teden imele še kako težave prilagajati se spremembam in okoliščinam, vendar ko boste enkrat v spremembi sami in v dogajanju, vam ne bo prav nič žal, da ste skočili v to spremembo! Tako dobro se boste počutili, ko boste širili svoja obzorja.


DEVICA

Nova priložnost na finančnem področju v začetku tedna (kar je lahko nova služba, darilo ali napredovanje) se bo izkazala za zelo pozitivno. V dar znate poleg materialnih stvari prejeti tudi dodaten čas za izpeljavo projektov, marsikateri izmed vas pa se boste verjetno poročili ali kako drugače slavili. V drugi polovici tedna boste nekaj časa posvetili razmišljanju o resnih stvareh in prav tako vam na pot prihajajo nove odgovornosti.


TEHTNICA

V tem tednu vam bo vsekakor bolj prijala samota – zlasti v drugi polovici tedna. Na začetku tedna boste polni novih idej na poslovnem področju. Je pa pomembno, da se pred odločilnimi koraki posvetujete z svetovalcem ali z osebami, ki imajo že izkušnje na tem področju. V drugi polovici tedna boste raziskovali sebe, svoje delovanje in svojo notranjost. Bo primeren čas tudi za poglabljanje vase in meditacijo ter delo na osebnostni rasti.


ŠKORPIJON

Pred vami je precej čustveno napet teden. Lahko, da se boste zaljubili v koga, ki je že vezan ali pa se boste morali kakšni osebi iz takšnih ali drugačnih razlogov odreči. Prav tako boste iskali smisel življenja – svojo nadaljnjo pot, kar se lahko veže na odnose ali poklic. V drugem delu tedna se izogibajte konfliktom, ker bi bilo nesporazume resnično težko rešiti. A hkrati ne dovolite drugim, da vam mečejo polena pod noge.


STRELEC

Ta teden bo vaša strelčeva narava prišla do izraza v ustvarjalnih projektih. Lahko, da boste spoznali koga zanimivega, vsekakor boste pa čas preživeli v dobri družbi. Oglasi se vam lahko tudi sorodnik, znanec ali prijatelj iz tujine ali pa boste vzpostavili zvezo na daljavo. Lahko tudi potujete. Ne pozabite pa na svoje odgovornosti in predvsem si izdelajte jasen načrt za svoje cilje in se ga držite. S majhnimi koraki v tem tednu vam bo že veliko uspelo!


KOZOROG

Razvijte vodstvene sposobnosti, kajti vaš notranji in zunanji svet potrebujeta nadzor. Ta teden se zna tudi zgoditi, da boste postali oče, kakorkoli pa se boste morali izkazati v očetovski vlogi svojim otrokom ali vnukom ali pa zgolj pravi skrbi za nekoga. Druga polovica tedna prinaša pomembna sporočila in spoznanja tako, da dolgo več ne boste oklevali na svoji pestri poti. Poskrbite za varnost – zase in za druge.


VODNAR

To je za vas teden novih začetkov in priložnosti po težkem obdobju. Pustite preteklost za seboj in se rešite navlake! Zelo dobro boste združili nasprotja v svojem življenju, kar vam bo pozneje zagotovo zelo prav prišlo. Zdržite in imejte upanje v prihodnost, kajti dobre stvari se bodo zares dogajale. Konec tedna in za časa vikenda se vidi uspeh in vsekakor boste premagali sleherno oviro, ki vam bo prišla na pot.


RIBI

Prava pot ni več tako daleč stran. Pustite ljudi, ki so vas v preteklosti razočarali in prekinite s premišljevanjem o preteklosti, kajti to vas ne pelje v želeno smer. Ta teden bo zelo razburljiv, najbolj boste uspevali finančno in na področju vašega življenjskega namena. Ne dopustite zunanjim vplivom, da zrušijo vaše zaupanje v vas same! Kar koli si boste zadali v tem tednu vam bo ob skrbi za to, motivaciji in volji zagotovo uspelo. Verjemite vase!


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Poleg brezplačnih nasvetov vam je na voljo tudi osebno vedeževanje po garantirano najnižji ceni.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri