Taroskop – 18.09.2017 – 24.09.2017

By Rok 1 leto ago
Home  /  Taroskop  /  Taroskop – 18.09.2017 – 24.09.2017

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Naval energije, ki ga boste čutili že v začetku tedna, vas bo gnal na nova področja. Ne ustrašite se njegove moči in impulzivnosti, ki bo vplivala na vaša dejanja. Zaupajte, da se vse odvija v pravo smer in da boste lahko dokončali svoje prioritetne naloge. Zelo pomembno je, da si v tem tednu postavite cilj ter načrt in sledite svoji intuiciji k najvišjemu dobremu. Vikend vam prinaša zmago, v kateri koli obliki – na področju kariere, odnosov ali življenja samega.


BIK

Poiskati morate glavni pomen spremembe, ki se vam že nekaj časa dogaja. Morda je to le zaradi tega, ker niste vzpostavili vsesplošnega reda? Ali pa se preveč razdajate in žrtvujete za druge? Kakor koli že, čas je prišel, da storite nekaj zase! Prva polovica tedna vam prinaša stabilnost na finančnem področju, kjer boste želi uspeh za pretekli trud. Prvi boste v vsem. Druga polovica tedna vam prinaša nekaj zahtevnih korakov na vaši poti, ki se bodo kasneje izkazali za učinkovite.


DVOJČKA

Teden, ki je pred vami vam prinaša precej zmedenosti na vseh področjih – a ne ustrašite se tega, ker se vse dogaja s svojim razlogom. Spremeniti morate vaš način pogleda na stvari in priti do ugotovitve, da se vam le ni treba za vse tako naprezati. Tako boste sprostili energije, dovoli svojim čustvom, da pridejo na plan in vse bo takoj boljše. Teden ni primeren za kakršne koli večje spremembe. Raje uživajte dani trenutek in se ne pustite zavesti.


RAK

Pred vami je teden blaginje tako v odnosih, kakor na samem materialnem področju. Imate morda ideje, ki bi jih bilo dobro uresničiti? Nastopil je vaš trenutek! Pred odločilnimi koraki poslušajte vaš notranji glas in osebe, ki vam pomagajo. Ker je pa rak precej družinsko znamenje, vas pa seveda v tem tednu čakajo blagoslovi na družinskem področju, kjer se boste počutili povezane kot še nikoli.


LEV

Varujte se vseh oblik odvisnosti in nezdravega obnašanja na vseh področjih vašega življenja. To vam ne bo prineslo nič dobrega. Prepustite se življenju in zaenkrat ne sprejemajte odločitev, saj vas žal ne obkrožajo prijetne energije. Čas ni primeren za menjavo zaposlitve, boste pa na področju odnosov doživeli vzpon. Konec tedna – vikend boste najverjetneje preživeli sami, bodisi zato, ker je prišel trenutek za kontemplacijo, bodisi ker vam bo v to vodila zavestna odločitev.


DEVICA

Tekoči teden bo za vas precej grenko – sladek. Vsekakor se morate rešiti iz težavnega položaja, ki ga morda že dolgo časa rešujete. Rešitev boste našli v svoji prizemljeni narava in svojih lastnostih znamenja device. Za ostale pa prihaja precej pester teden, kar se tiče komunikacije, saj je to veščina, ki vam bo v tem tednu prinesla največ koristi. Izražajte se na vseh področjih pristno, bodite hvaležni tudi za najmanjše premike in zgodile se bodo čudovite stvari.


TEHTNICA

V tem tednu je za vse tehtnice bistvenega pomena, da negujejo svoje darove – družino, dom in vrt in da te lastnosti polno izrazijo. Morda pa nekatere pričakujete, da bodo vas negovali? Prav to se bo tudi zgodilo, če boste dajali sami po sebi najvišjo vrednost. V drugi polovici tedna vas čaka energija planeta Marsa, ki bo rešila še tako težavne prepire, kljub napetem ozračju. Zelo pomembno je, da vzpostavite zdravi nadzor, vendar poskrbite, da ne bo vse sterilno.


ŠKORPIJON

To je eden odločilnih premikov in prelomnic v vašem življenju! Obkroženi boste s pozitivnimi ljudmi in energijami, dobre stvari se bodo dogajale same od sebe, brez, da bi morali za to kaj postoriti. Če imate vseeno težave s sproščanjem med spremembami, sedaj nastopa čas, da to tudi uredite. Na vidiku so nova poznanstva, ki so lahko prijateljske, ljubezenske ali poslovne narave. Prepustite se!


STRELEC

Tveganje in opustitev strahu zdaj prihaja! Morda se vam to zdi vznemirljivo, nekatere od vas pa morda plaši. V vsakem primeru je dobro, da naredite korak v smeri svojih, ne glede na to, kako majhen je. Bodite zvesti sami sebi in drugim. Verjetno imate občutek nekateri izmed vas, da so se ljudje obrnili proti vam, ampak ravno tako lahko vi prekinete določene, strupene odnose. Tako boste naredili prostor novim energijam in staro življenje zamenjali za novo.


KOZOROG

Vaše delo se približuje h koncu in vaš težek trud bo poplačan. Zdržite, saj potrebujete še zelo malo do končnega cilja – vaše nagrade bodo velike. Ostali, ki pa nimate posebnih načrtov, pa v tem tednu počnite vse z ljubeznijo in Vesolje vas bo nagradilo še z več dobrimi situacijami in okoliščinami. Ne glede na to, kako težko se zdi, vedite, da je le potrebno prebiti led. Na vidiku so uresničitve vaših srčnih želja in vzajemen ljubezenski odnos – v obstoječem razmerju ali pa nova poznanstva.


VODNAR

Vladajoči planet za tekoči teden je Mars. Ustvarjalna energija vam bo še v kako veliko pomoč pri uresničevanju svojih ciljev. Veliko ovir ste že premagali, ste na pravi poti k najvišjemu dobremu. Sedaj je pomembno, da vso svojo voljo usmerite v uresničitev vaših sanj, saj vam resnično lahko uspe. Zanašajte se le na dejstva in pustite prazne situacije in besede ob strani.


RIBI

Pred vami so veliki finančni dobitki in uspehi v službi. Mnogi izmed vas ste našli življenjsko poslanstvo, ki ga opravljate z odliko in pri tem sploh ni pomembno, ali je to vaša trenutna zaposlitev. Težave na praktičnem življenjskem področju, boste rešili s poslušanjem intuicije, kaj je dobro za vas in kaj ne. Ne prezrite notranjega glasu. Vikend vam prinaša sprostitev, veliko energije in obnovo moči. Vaše zdravje in telesno počutje boste tokrat na vrhuncu.


Categories:
  Taroskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13.

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri