Taroskop – 18.12.2017 – 24.12.2017

By Rok 2 years ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 18.12.2017 – 24.12.2017

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Vsi Ovni in Ovnice ste na pragu večjih sprememb. Ta teden bo še precej koristen za to, da boste puščali za sabo staro življenje, navade ali odnose. Ne bojte se sprememb, kajti po njih boste prenovljeni. Prav tako vam pa v drugi polovici tedna sledi pravo prerojenje, širjenje zavesti in prijetna sprememba, ki bo poskrbela, da se bo vaše življenje začelo obračati v pravo, za vas želeno smer. Nekateri izmed vas se boste v tem tednu tudi selili, saj je v vaših tedenskih kartah prisoten Jupiter, ki pa lahko poskrbi tudi za poti v tujino.


BIK

Zdaj je čas, da se zanašate na razum in ne na srce. V prvi polovici tedna vas čaka nekaj težjih odločitev – vaša trmasta bikovska narava zna to še dodatno otežiti. Vendar vse odgovore boste našli v svoji notranjosti in ne zunaj vas. Druga polovica tedna od vas zahteva, da se poglobite vase in poiščete odgovore na svoja vprašanja, vendar nikamor ne hitite. Vladar te karte je Saturn, ki je oče čas, zatorej nič ne morete izsiliti. Če boste dovolj strpni, boste našli rešitev, ne glede na to, kako težko se to zdi.


DVOJČKA

V začetku tedna se vam bodo dogajale same prijetne stvari in vi boste občudovani. Pomembno je, da sledite svojemu notranjemu vodstvu, hkrati tudi, da se prepustite. Na poslovnem področju, ki vam je v tem tednu najbolj naklonjeno, boste želi blagoslove, ki pa bodo seveda rezultat vašega truda. Nekje na sredini tedna boste našli zdravo ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem. Dnevi proti koncu tedna vam pa prinašajo novo, otipljivo priložnost v kakršni koli obliki – denar ali dodatni čas.


RAK

Nikar se ne bojte svoje moči. Ključ do uspeha v tem tednu je pozitivno razmišljanje. Pomislite, koliko ste že dosegli in se zavedajte, da lahko dosežete še več! A na vas je ta odločitev, kdaj boste delovali, saj si v tem tednu brez slabe vesti lahko privoščite nekaj počitka. Čeprav imate globoke strahove nekateri izmed vas, jih lahko premagate že zgolj z zavedanjem in vero v dobro. Ste tudi na pragu novih začetkov in zato je nekaterim izmed vas ta sprememba podzavestno nekoliko neprijetna. Zaupajte vase!


LEV

Drznost, samozavest in tveganje so ključ do uspeha v tem tednu. To so same Levove lastnosti, zato vam zagotovo niso tuje. Pomembno je, da naredite odločilni korak v smeri svojih sanj ta teden, a neprestano poslušate navdih svoje duše. V tem tednu boste prvi v vsem, kar si boste zadali! A od vas je odvisno, kako boste ta potencial izkoristili. Druga polovica tedna bo za vas prav tako zaznamovana z uspehom, torej prihaja vaš trenutek, ko lahko svoj čas posvetite vašemu življenjskemu poslanstvu.


DEVICA

Čas je, da sprejmete dejstvo, da ima vse v življenju svoje nasprotje. Prav tako vaša osebnost, vaše sanje in cilji. Ta teden vam je naklonjen tako na čustvenem področju, kakor na finančnem. V začetku tedna boste potrebovali mir in tišino, v družbi vašega partnerja in prav je, da si to tudi priskrbita. Vse preveč hitro se dogajajo stvari okoli vas. Na finančnem področju vas čakajo večji zneski, vendar je vaša naloga v tem tednu, da na to pogledate s perspektive, kaj sploh potrebujete in kaj ne. Temu primerno prilagodite zapravljanje.


TEHTNICA

Dobro bi bilo, da zaenkrat počakate z vašimi načrti, saj prihaja boljši in primernejši čas za njih. V začetku tedna boste dobro razpoloženi in zelo ustvarjalni zato je prav, da to ustvarjalnost izrazite v kateri koli obliki. Druga polovica tedna vam prinaša nekaj vznemirljivosti in nepričakovanih podvigov pri vaših načrtih. Dobro bi bilo preveriti, kako vaša prepričanja vplivajo na vaš uspeh v življenju. Izogibajte se konfliktov, kajti odnosi so vam v tem tednu najmanj naklonjeni.


ŠKORPIJON

Ta teden vam bo prinesel veliko blagoslovov na čustvenem področju. Na praktični ravni se to lahko izraža kot obnovitev zaobljube, napredovanje razmerja k višjem nivoju in tudi izostrena intuicija, kaj bi bilo dobro vnesti v vaše partnersko življenje. Seveda pa pojem „odnosi“, ne zajema samo odnosov partnerske narave, temveč tudi vsakovrstne odnose zato je tudi prav, da posvetite posebno pozornost tudi tem odnosom.


STRELEC

V tem tednu je najpomembnejše, da poiščete ravnovesje – prav tako kakor znotraj sebe, v vaših odnosih in službenih zadevah. Začetek tedna bo male napet, a le zgolj zaradi vašega materialističnega pogleda na svet ali težav s tem področjem. Vendar nič ne skrbite, saj se vam v naslednjih dneh to področje izboljša na raven, ki vas ne bo več bremenila. Druga polovica tedna je zaznamovana z uspeh v odnosih, saj vam kombinacija Venera in Jupitra prinaša stvari, ki si jih želite.


KOZOROG

Pred vami so novi začetki, ki bodo vodili k nespornem uspehu! Predelali ste večino potrebnih življenjskih lekcij in oder življenja je sedaj vaš. Sedaj si lahko privoščite počitek in uživate v sadovih svojega dela, vendar z drugim očesom bodite pozorni na vaše načrte, saj lahko dosežete še več. Obilje v vseh oblikah se bo pojavilo v drugi polovici tedna, kjer se boste lahko kompletno sprostili in si privoščili nekaj zase. Od sedaj naprej je pomemben počasen in stalen napredek.


VODNAR

Luna v Tehtnici bo poskrbela, da boste lažje sprejeli težke odločitve. A ne zaletite se v vodo samo zato, ker hočete na hitro rešiti težaven položaj. To je že na splošno za vas teden odločitev. Ne zatiskajte si oči pred težavami in se ne pretvarjajte, da jih ni, kajti tako se bodo le poglobile. Odkrito se soočite z njimi in si dovolite biti ranljivi. Vsi od časa do časa se moramo soočati z težavnimi vidiki naših življenj in kakor je vse minljivo, so tudi naše težave.


RIBI

Pred vami je precej ustvarjalen teden, ki vas lahko na takšen način potegne iz vaših težav – s tem, ko se boste zamotili in malce pozabili na njih. Prisotnost znamenja Kozoroga v vaših tedenskih kartah v začetku tedna, vam bo prineslo nekaj trdega dela in trme, a kmalu zatem se bo vse umirilo. Ko se bodo dnevi premaknili dalje, boste vse bolj čutili željo, da pomagate drugim, a vedite, da tuje težave niso vaše težave, ne glede na to, kakšno sposobnost vživljanja v druge imate.


 

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri