Taroskop – 19.11.2018. – 25.11.2018.

By Rok 2 years ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 19.11.2018. – 25.11.2018.
Tedenski horoskop

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Pred vami je precej uspešen teden, v samem začetku pa boste dali poudarek na vrednote znotraj družine in odnosov na sploh. Tudi izkusili boste nekaj drugačnosti in spoznali, da ima prav vsaka stvar, namen ali človek svojo edinstveno energijo. Velja se tudi povezati z isto mislečimi. Sredina tedna je obogatena s energijo karte Moči v tarotu in vi boste zagotovo imeli dovolj zagona za vsakodnevne izzive. Vikend prinaša nove možnosti – ugotovili boste, da ste pravzaprav sami kreatorji svojega življenja in kam usmerjate energijo.


BIK

Čakajo vas novi začetki in prav sedaj je na vas, če se boste podali v neznano in odločili tvegati ter morda tudi spremeniti smer. Vedeti pa morate, da vsega še niste postorili, zato je prav, da rešite svoje probleme v tem tednu in jih ne prenašate več naprej. Vaš teden bo najbolj poudarjen na materialnem področju, kjer se boste srečali z obiljem, dodatnim zaslužkom ali boste prejeli darilo v visoki vrednosti.


DVOJČKA

Nikar se ne bojte izgub in sprememb. Pomembno je, da na svojem delovnem mestu v kolikor ste zaposleni jasno izrazite svoje vizije in potrebe. Na katerem koli področju se pa lahko ta teden znajdete na razpotju ali v dvomih, katero smer bi ubrali. Pri tem vam bo v veliko pomoč energičnost in jasen namen. Na koncu tedna znate prejeti pomembno sporočilo.


RAK

Poslušajte svojo intuicijo in notranje vedenje o zunanjih stvareh v vašem življenju. Srečali se boste z nekaj nasprotji v začetku tedna v vaši notranjosti in prav nič se vam ni potrebno kaj preveč ukvarjati s tem. Sredina tedna je zaznamovana s karto preporoda, lahko pa prihaja tudi druga sprememba v vaše življenje – morda ravno tista, o kateri že dolgo kolebate in odlašate po nepotrebnem. Vikend bo napet, branite svoja prepričanja in se ne pustite zavesti!


LEV

V tem tednu boste uspešni na vseh področjih, najbolj pa vam bodo stvari uspevale v ljubezni! Levi, ki ljubite pozornost boste tokrat središče dogajanja ob vaši ljubljeni osebi. Na vidiku je tudi izpolnitev sanj, za katere že dolgo upate. Lahko se pa tudi samozaposlite v tem tednu in se vam v poslu vse izide tako, kot ste pričakovali. Sleherna stvar od vseh teh se začne prav z vami.


DEVICA

Poslušajte modrost svojega srca in ne padite v skušnjavo! V tem tednu boste reševali vse odnose, ki so potrebni prenove in pa tudi prepričanja v vašem življenju. Morda imate napačen pristop do drugih in vas le ti ne razumejo prav? Čas je, da poskusite nekaj novega in ob tem osebnostno rastete! Ne sme vam v tem tednu primanjkovati samozavesti, saj je ta bistvenega pomena za kakršen koli vaš uspeh ali predvsem podvig.


TEHTNICA

Ne naprezajte se preveč in ne imejte vse na skrbi, kaj se bo dogajalo v prihodnosti. Raje se sprostite in uživajte v vsem, kar vam lepega ponuja življenje. Materialno stanje se bo popravilo na želeno raven, vi pa pazite, da ne boste ob vsem delu izgoreli. Lahko si privoščite premor. Konec tedna vključno z vikendom bo na poudarku in se ne pustite zapeljati iluzijam, pred seboj imejte jasno sliko uspeha.


ŠKORPIJON

V začetku tedna se boste najverjetneje srečali z nekom iz preteklosti, ni pa pravi čas za kakršno koli delovanje, saj bi lahko vaši načrti splavali po vodi. Na vidiku so finančne izgube ali pa vsaj obdobje krize, vi pa morate v tem vsem najti smisel osebnostne rasti in lekcij – kajti vedno se najde! Konec tedna boste na stvari že drugače gledali, optimističen pogled na stvari vam pa vsakem primeru prav pride.


STRELEC

Nikar se ne izgubljajte v svetu blokad in enkrat dokončno sprejmite odločitev! Takrat bodo sledili usodni dogodki v vašo korist. Če pa potrebujete praktičen nasvet glede prav določene težave, se je pa dobro pogovoriti z osebo, ki ima na tem področju že nabrane izkušnje. Želja se vam bo uresničila, vendar malo manjša, kar vam bo zagotovo dalo dodatni zagon za naprej. Ljubite življenje samo in kakor pravi Strelci – bodite svobodni.


KOZOROG

Vse premalo poslušate sebe in preveč daste na mnenja drugih. Ključnega pomena je, da tokrat poslušate sebe tekom celega tedna in na sploh, da boste vi zadovoljni s končnimi izidi v vašem življenju. Na ljubezenskem področju bo nekaj težav in negotovosti, zato je situacijo boljše opazovati zaenkrat z varne razdalje. Veliko se vam bo dogajalo in prav gotovo boste na trenutke zmedeni, a usmerjeni v svoj cilj!


VODNAR

Prva polovica tedna vam prinaša začetek vizije, rojstvo v družini ali pa stvarno komunikacijo z nekom v vaši bližini. Če pa ste naveličani rutine in bi radi počeli nekaj, kar vas res veseli, je pa že ta teden na splošno najbolj primeren za raziskovanje vaše duše in potencialov! Kar boste odkrili, vas bo zagotovo presenetilo. Najti morate pot naprej, a ne naprezajte se, kajti najlepše stvari pride povsem same, brez pričakovanja in načrtovanja.


RIBI

Ne ukvarjajte se z svojimi strahovi v pretirani meri analiziranja, ampak se jih poskušajte dokončno rešiti. V tem tednu bodo sploh tekom sredine tedna na plan privreli stari spomini, ki so lahko prijetni ali prav nasprotno od tega. Za vas je priporočljivo, da preteklost pustite za seboj. Rešili pa boste težak položaj in življenjska energija in volja do življenja se vam bo pričela vračati, vseeno pa boste opažali še razpoloženjska nihanja.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Poleg brezplačnih nasvetov vam je na voljo tudi osebno vedeževanje po garantirano najnižji ceni.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri