Taroskop – 19.12.2016 – 25.12.2016

By Rok 2 leta ago
Home  /  Tarot  /  Taroskop – 19.12.2016 – 25.12.2016

OVEN: Teden, ki je pred vami, vam bo prinesel in poplačal vaš dolgotrajni trud na katerem koli področju, kjer ste potrebno postorili. Začetek tedna bo precej optimističen in vaše počutje bo na vrhuncu. Sredina tedna bo pa namenjena vaši duši, ki želi kreniti v nove smeri in prav je tako. Obdržite čistost želje in namena ter delajte v skladu s tem in ne boste mogli zaiti na napačno pot. Konec tedna vas čaka obljubljen počitek, a uspeh ni počivanje na lovorikah. Postorite kar morate.

BIK: Srčne bolečine, ki vam delajo preglavici iz kakršnih koli razlogov je dobro omiliti z ustvarjalnim izražanjem katere koli narave. Pišite, rišite ali počnite kaj drugega ustvarjalnega. Sredina in konec tedna bosta za vas harmonična, saj znajo vaši načrti obroditi prve sadove dela. Morda je za vas na vidiku selitev in tudi to se bo uspešno izšlo. Morda pa za nekatere pot v tujino ali daljša potovanja. Pojdite tja, kamor vam srce poželi.

DVOJČKA: Na področja, ki v vašem življenju ne delujejo, bi morali pogledati z drugega zornega kota zaznavanja. In morda boste odkrili plat zgodbe, ki vas bo ponesla dalje. Zna se zgoditi, da vam v začetku stvari ne bodo šle ravno po načrtih, ampak ko boste raziskali razloge vam bo marsikaj postalo jasno. V sredini tedna se vidijo finančne težave ali pa težave z osamljenostjo. Ampak konec tedna vam prinaša sprostitev tako v družbi kot s samim sabo.

RAK: Ta teden vam bo zelo naklonjen. Dolgoročni načrti bodo končno začeli uspevati in vi boste v tem tednu našli pravo pot – pot vaše duše. V začetku tedna je na vidiku veliko dobre komunikacije in sodelovanja z drugimi v harmoniji. V sredini tedna boste začutili notranji klic in prav je, da ga zvesto poslušate. Mogoče ta klic slišite že dlje časa – kakor koli že, v vsakem primeru vas vodi k uspehu. Konec tedna preživite nekaj časa s svojo družino in s svojim partnerjem. Potrebujejo vas.

LEV: Teden, ki je pred vami vam na področju počutja ne bo ravno najbolj naklonjen, saj vlada veliko zemeljske, prizemljene energije. Izkoristite ta čas za počitek in načrtovanje. V sredini vas čaka manjša sprememba, ki sprva ne bo kazala svojega potenciala, a kaj kmalu boste ugotovili, da bo vsekakor premaknila stvari na bolje. Konec tedna bo za vas ognjene narave, kar je tudi element Leva in zasijali boste v vsej svoji luči. Ovire bodo odstranjene.

DEVICA: Že nekaj časa se nahajate na pravi poti, a morda ne opazite teh blagoslovov. Kar vam zgleda kot slabo znamenje, vas v resnici želi nečesa naučiti – bodite pozorni na dogajanje znotraj vas. Meditacija vam bo pomagala. A vseeno, je od sredine tedna dalje teden pisan vam na kožo, najbolj kar se tiče posla in denarja. Lahko pa tudi drugih vrednosti v katerih boste uživali. Leto se bliža koncu in vas čaka obetaven začetek.

TEHTNICA: Čas je, da vaša duša zablesti na področjih kjer si to najbolj želi – pa naj bo to povezano s poklicnimi uspehi, vsakovrstnimi odnosi ali s čim drugim. Precej v zadnjem času pridobivate veliko strahu pred propadom, kar je glavni razlog, da ne naredite koraka v svoji smeri. A na vašo pot prihajajo nova ali pa že obstoječa poznanstva, ki vam bodo pomagala. Sodelujte z njimi, več lahko dosežete.

ŠKORPIJON: Precej ste zadnje čase neusklajeni v svojem življenju in svetu ter na boju med materialnim, čustvenim in mentalnim. Prav je, da se za nekaj časa prepustite dogajanju ter da najdete zdravo ravnotežje v svojem življenju. Sredina tedna vam prinaša hiter premik naprej od stvari, ki že dolgo časa grozijo, da bodo zastala na mrtvi točki. Seveda, se pa morate sprostiti kolikor se le da, saj boste tako precej pridobili na vaši osebnostni rasti in ugotovili, da je pot harmonije pot do uspeha.

STRELEC: Teden, ki je pred vami, vam prinaša uspeh že v samem začetku tedna. Zadeve in okoliščine se bodo prilagodile in delovale vam v korist. Zelo pomembno je, da ko se v tem tednu izražate, da se razumno, iskreno in direktno izražate, saj boste s tem največ doseli. Konec tedna vas pa čaka blaginja, srečno družinsko življenje in mir v srcu. Mnogo boste pridobili in še več boste lahko dajali drugim. Blagoslovi se nahajajo povsod okoli vas.

KOZOROG: Vaš teden se bo začel mirno in harmonično, tudi vaši odnosi bodo cveteli . Uravnotežiti v tem tednu morate dajanje in prejemanje. Če samo dajete se počutite izsušeni. Če samo prejemate, ne boste mogli uvideti in ceniti darov, ki vam jih življenje in drugi ponujajo. Ves teden bo v ravnovesju uma, srca in duha. Konec tedna vas čaka uspešen zaključek vaših projektov in umirjena pot dalje. Napredovali ste, sedaj je pa čas za nove cilje.

VODNAR: V tem tednu boste spoznali svojo resnično moško (jang) energijo, ampak boste imeli tudi podporo s strani nežnejšega, jin spola. V svojih odnosih boste ugledali bistvo in nadaljevali z veliko mero navdušenja. Prišli boste tudi bo faze notranjega miru, ki vas bo lažje soočil z izzivi, ki jih prinaša vsakodnevno življenje. Čas je, da se ugledate v luči močnega bojevnika in se ne počutite kot žrtev okoliščin. Napredek je na vidiku.

RIBI: Začetek tedna sicer ne bo ravno najbolj obetaven, ampak vsaka stvar ima svoje nasprotje. Noč in dan, začetek in konec, zgoraj in spodaj… Morate se prepoznati v teh vidikih in ugotoviti, da je vse življenje sestavljeno iz sprememb. V sredini tedna boste zelo ustvarjalni, za dolgoročne načrte je pa dobro, da se posvetujete s strokovnjakom na tem področju. Konec tedna boste začeli znova, obdržite pa lekcije in izkušnje, ki ste jih že predelali ter njihovo modrost, da vas vodi na vaši poti.

Vedeževalec Rok

Categories:
  Tarot, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13.

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri