Taroskop – 20.08.2018 – 26.08.2018

By Rok 2 years ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 20.08.2018 – 26.08.2018
Tedenski Horoskop 20.8.26.8

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

V prvi polovici tedna postavite na prvo mesto sebe. Vaše sanje, ki se ne tičejo čustvenega področja (s katerim lahko imate težave) so sicer uresničljive. Včasih malce preveč sanjarite, dobro je, da stvari izpeljete tudi na praktičnem področju in v realnosti. Druga polovica tedna bo sicer težavnejša, kajti imeli boste občutek, da ste na ljubezenskem področju naleteli na oviro in da vas okolica in ljudje, s katerimi preživljate čas ne razumejo. Ne postavljajte sami sebi omejitev.


BIK

V skoraj zadnjem avgustovskem tednu je pomembno, da ne hitite preveč v stvari oziroma s svojimi odločitvami. Vzemite si čas za počitek, ki ga nujno potrebujete, da zbistrite svoje misli. Ko si boste vzeli čas zase, se bo tudi vaše zdravje in splošno počutje izboljšalo. V drugi polovici tedna in za vikend se znajo dogajati nepričakovane stvari. Sploh, če ste nežnejšega spola vam zna vaš partner povzročati težave.


DVOJČKA

Izogibajte se prepirom, kajti v prvih dneh tedna vse do sredine se vam zna zgoditi, da vam bo vaša okolica povzročala težave in da bodo ljudje v vašem življenju namenoma iskali prepir in želeli meriti moč z vami. Prav lahko se zgodi, da bo to prav vaša mati, partnerka ali sestra – ključna oseba ženskega spola v vašem življenju. Na področju financ vam bo dobro uspevalo in obilje vam bo kar prihajalo na pot.


RAK

Prva polovica tedna vam prinaša velike dobitke na materialnem področju, nekateri boste tudi stopili na samostojno poklicno pot. Vsekakor pa se bo v prvih dneh tedna izboljšalo vaše gmotno stanje. V tem tednu (tudi v drugi polovici) je za vas videti veliko planeta Venere, kar sicer vlada čustvenem področju, ki pa bo malce napeto. Poglejte na stvari z druge perspektive in ugotovili boste, da vse ni tako črno kakor se zdi.


LEV

Notranjemu klicu, ki ste ga zaslišali morate slediti. V vas se dogaja tudi preobrazba, kar lahko sami opazite s tem, da so vam všeč drugačne stvari, privlačite v svoje življenje energijsko bolj kompatibilne ljudi in splošne okoliščine se urejajo. Za časa vikenda je ključnega pomena komunikacija, katero morate popestriti, saj ji bo primanjkovalo navdiha. Zna se zgoditi, da dobite zelo pomembno sporočilo v kakršni koli obliki.


DEVICA

V prvi polovici tedna boste doživeli določeno razočaranje, ki se lahko veže na katerega koli izmed področij v vašem življenju. Če vidite, da situacije zaenkrat ne morate več popraviti, se raje osredotočite na druge stvari v vašem življenju in tekom tedna, ko boste opustili nadzor se lahko situacija, katera vas skrbi nepričakovano popravi. V drugi polovici tedna boste začeli novo pot na službenem področju, možna sta pa tudi napredovanje in povišica plače. Tudi pomoč družinskih članov in vaše družinske življenje se bo dvignilo na višjo raven.


TEHTNICA

Ne obremenjujte se, če ste zastali na svoji poti. Kar koli si prizadevate uresničiti, se bo ugodno izšlo v tem tednu. Saturn in Venera v vašem tekočem tednu, oziroma njuna prisotnost nakazuje, da boste imeli do neke mere težave na čustvenem področju, zatorej ne nalagajte svojem partnerju dodatnih odgovornosti in ga ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi. Pod tem pogojem se kaže uspeh.


ŠKORPIJON

V tem tednu se bodo stvari v vašem življenju zagotovo postavile na svoje mesto! Venera v Ovnu nakazuje, da vam bo prioriteta ljubezen, na področju katere boste kar cveteli in lepe stvari in besede si bodo kar sledile v zaporedju. V drugi polovici tedna boste zaključili z določenimi stvarmi, v tem tednu pa vsekakor najdete tudi pravo pot na splošno v življenju samem.


STRELEC

Pred vami je čaroben teden, kjer vam bo uspevalo vse, kar si boste postavili kot svoj cilj. Jupiter v ribah nakazuje plodnost in materinstvo zna biti za predstavnice ženskega spola osrednja tema tega tedna – četudi že imate otroke ali pa si prizadevate zanositi. V drugi polovici tedna se vam nakazuje, da boste ta čas preživeli obkroženi s svojimi domačimi. Čisto nič vam ne bo manjkalo. Vse je na dosegu roke.


KOZOROG

Prva polovica tedna vam sicer prinaša poraz, zato je večje načrte boljše pustiti za kdaj drugič. Imeli boste tudi občutek, da ljudem okoli sebe ne morete zaupati, ker se boste bali, da bi vas izdali in izneverili vaše zaupanje. Druga polovica tedna bo z eno besedo precej prežeta z dolgočasnim počutjem, zato je pomembno, da poiščete navdih v stvareh okoli sebe.


VODNAR

Priložnost za nov začetek, ki se vam bo ponudila v prvih dneh tedna je vsekakor vredno izkoristiti. Ogenj navdušenja, ki bo gorel v vas je dobro razširiti tudi na sleherno področje vašega življenja. Ključnega pomena je tudi optimistično razmišljanje, da se manifestira vaše najvišje dobro. Polni boste energije ter zagona in mračni dnevi so že skoraj mimo. Tekom druge polovice tedna in vikenda se bodo vaši načrti premaknili naprej, ampak še vseeno morate dosti postoriti.


RIBI

Ne izgubljajte se v mračnih in pesimističnih mislih! Izstopite iz slabega obdobja s tem, da se poslovite od določenih stvari, ki jih morda ne potrebujete več. Življenje se stalno obnavlja in tudi za vas prihajajo boljši dnevi. Ste v procesu preobrazbe in pravzaprav boste hvaležni za vsako lekcijo, ki vam je prišla na pot. Rešite se občutka ujetosti s tem, da zaupate vase in v svoje sposobnosti. Pred vami so boljši dnevi.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Poleg brezplačnih nasvetov vam je na voljo tudi osebno vedeževanje po garantirano najnižji ceni.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri