Taroskop – 20.2.2017 – 26.2.2017

By Rok 2 leta ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 20.2.2017 – 26.2.2017

Hvala, ker berete brezplačen tedenski horoskop, ki ga pišem za vas.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

V prvi polovici tedna boste občutljivi na stvari in izzive, ki se vam bodo dogajali. Zelo dobro je, da se prepustite dogodkom, naj vas vodijo in pričakujete naraven razplet na katerem koli področju. Druga polovica tedna vam bo prinesla odrešenje iz kriz, če boste le na zadeve pogledali z druge plati. Vsaka stvar ima prednosti in slabosti in ne gre kriviti usode, ker se vam vedno znova dogajajo določene stvari. Sedaj je čas, da ozavestite vzorec, ki ga ponavljate in potem se bodo stvari spremenile.


BIK

Prihajajo boljši časi za vaše ljubezensko področje. Vaš partner/partnerica se bosta izkazala v vaših očeh in vam pokazala naklonjenost in spoštovanje. Morda se v vašem življenju celo vaše ljubezensko življenje dviga na višjo raven zaobljube – zaroka in poroka. Ta teden bo precej namenjen tudi temu, da boste se umirili in našli samega, pravega sebe. Pustite stvari, ki jih ne morete spremeniti, do sedaj ste naredili dovolj.


DVOJČKA

Morali bi postaviti jasne meje med vašo ranljivostjo, občutljivostjo in realnim življenjem. Morda preveč dovolite zunanjim dogodkom, da vplivajo na vaše počutje in notranji mir. Kakršni koli časi so že za vami, hudi ali pa zgolj vsakdanje stresni, je sedaj čas, da ste optimistični in da v spletu dogodkov odkrijete vašo resnično moč in poslanstvo. Zatem se bodo pozdravile vse vaše težavne ravni. Konec tedna boste ponosni na to, kar boste storili. Da pa bi bili še bolj ponosni, se potrudite po najboljših močeh.


RAK

Ljubezenska razočaranja morate pustiti za sabo in se posvetiti vašemu sedanjemu življenju in polno živeti ta trenutek. Verjetno se vam ponavlja rutina, katere ste že naveličani in prav bi bilo, da se zaposlite s stvarmi, ki vas veselijo in ste ustvarjalni. V sebi boste proti koncu tedna našli moč, da premagate izzive. Ne pozabite pa poslušati tudi svarila svoje intuicije, saj če ji boste prisluhnili, bo pot za vas mnogo lažja.


LEV

Pred vami je čudoviti teden na vseh področjih – od partnerskega življenja in medsebojne harmonije, do kariernih uspehov. Tudi če osebno niste še tako daleč, imajo majhna dejanja in pozornosti velik pomen za vas. Naučite se jih ceniti in bodite zanje hvaležni, saj tako boste še pomnožili svojo srečo. V sredini tedna vas čaka velik vzpon v ljubezni, nekatere pa zna presenetiti ponudba za novo službo.


DEVICA

Tudi pri vas je na vidiku veliko zadovoljstvo v partnerskem življenju z vašo sorodno dušo, izbrancem ali življenjskim sopotnikom, ki ste ga spoznali pred kratkim. V tem tednu boste tudi morali sprejemati mnogo odločitev, prav lahko se pa seveda zgodi, da jih že sprejemate. Karte kažejo, da je najhujše za vami in da vam bo uspelo, le obupati ne smete, kajti drugače nikoli ne boste vedeli, kaj vse bi lahko dosegli.


TEHTNICA

Vaši cilji in trenutek slave še morajo malo počakati. Zdaj se osredotočite na vidike, ki ne delujejo in vam onemogočajo uresničitev vaših želja in poslanstva. Obstaja prav dober razlog za to. Dovolite sedanjim lekcijam, da vas obogatijo z modrostjo, ki vam bo nedvomno pomagala pri nadaljnji poti. Morda se bo pojavil kdo, ki vam bo pomagal prenašati odvečna bremena ali pa bo to dober, iskren sogovornik, ki vam bo pomagal z nasveti. Konec tedna bo vaše ljubezensko življenje na vrhuncu.


ŠKORPIJON

Prišli ste do točke, kjer na novo gradite svoje življenje. To vam bo tudi uspelo in se odvilo po vaših pričakovanjih, če boste le ostali zvesti sebi, svojim ciljem in redu, ki ste ga vzpostavili. Ta teden vam je bolj naklonjen v ljubezni kot pri denarju. Morda opravljate dve službi in ste utrujeni. Za mnoge od vas je na vidiku selitev in vam to povzroča še dodaten stres. Kljub temu se bo vse izšlo v znamenju zelo dobrih in pozitivnih kart in na svoji poti lahko pričakujete uspeh!


STRELEC

Pred vami je resnična blaginja, tako na področju partnerstva kakor na področju poslov in službe. Vaše življenje se bo korenito spremenilo na bolje, kar bo imelo stalni uspeh, ki bo trajen. Vaša prizadevanja se bodo uresničila po najboljši možni poti. Zdaj je čas za odločilne korake in ne za skrbi, s katerimi izgubljate dodaten čas in sami sebi povzročate trpljenje. V vašem življenju se bodo tudi pojavili novi ljudje, še posebej to velja za moške, ki lahko, da bodo med temi spoznali svojo izbranko.


KOZOROG

Čas je prišel, da ponovno ugotovite, kaj v življenju vas navdušuje ter vas napolni srečo. Mnogi izmed vas to že veste in sedaj je čas, da sledite poti uspeha k vašemu poslanstvu. S trdim delo in nežno ustvarjalnostjo, se bodo vse vaše blokade – ovire spremenile v prikrite priložnosti. Iz vsega, kar se nam v življenju dogaja (pa tudi iz golih naključij), se lahko marsikaj naučimo, kar nas obogati z neomajno modrostjo.


VODNAR

Sedaj točno veste, kaj bi radi in na to ste čakali! Začrtajte si cilje, izpolnjujte jih po korakih in se ne zaletite preveč v zadevo, ki jo želite opraviti. Prave stvari se dogajajo počasi, saj le tako dosežejo svoj dolgoročni polni izraz. Kljub temu, da v sebi čutite veliko pozitivne energije (morda celo toliko, kot za vas marsikdaj ni običajno), je čas, da nastopite z potrpežljivim pristopom. Vaše želje se bodo uresničile, vi pa pustite modrosti časa, da opravi svoje.


RIBI

Ker ste poslušali svoj notranji glas, ste uspeli uskladiti več vidikov vašega življenja. Ob sebi vas ima večina, ki ste po zodiakalnem znamenju Riba, urejeno ljubezensko in zdravstveno ter mogoče denarno življenje. Za tiste, ki se na svoji poti še iščete, se na vidiku vidijo premagane ovire in karte vam sporočajo, da ste sedaj na pravi poti! Kmalu se bodo pokazali prvi rezultati vaših prizadevanj.


Vedeževalec Rok

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 700

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri