Taroskop – 20.3.2017 – 26.3.2017

By Rok 2 leta ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 20.3.2017 – 26.3.2017

Hvala, ker berete tedenski horoskop, ki ga pišem za vas.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Določene stvari se v tem tednu ne bodo razvijale po vaših pričakovanjih. Morda ni primeren čas za velike podvige, ali pa morate preverite smer, v katero ste namenjeni in kaj želite doseči. Ne sodite svojega uspeha po zunanjosti in se ne primerjajte z drugimi, vsak je namreč edinstven. Proti koncu tedna vas čaka za vas dolgo pričakovani oddih, skrbi bodo minile. Odnosi bodo večinoma v tem tednu harmonični.


BIK

Ta teden bo precej prevladovala zemeljska, prizemljena energija, a nekaj vas bo kar vleklo »v višave«. Ostanite osredotočeni in zbrani, kolikor se le da, pri tem se vam pa vsekakor ni treba naprezati. Vaši načrti, ki so povezano s kariero in financami, bodo ta teden ugledali prve uspehe. Veliko ste delali, da ste prišli do sem, kjer ste, zdaj je pa čas, da si vzamete čas za počitek.


DVOJČKA

Težave in napetosti, ki so vam v preteklosti povzročale preglavice, se bodo sedaj umirile. Premislite, pred se »na vrat na nos« vržete in zaletite v določeno stvari. To lahko prinaša neugodne posledice za vas in morebiti ostale. Preden naredite odločilne korake v smeri svojih sanj, se posvetujte z modro osebo ali svojo intuicijo.


RAK

Pred vami so novi začetki. Vaš uspeh bo še bolj poplačan, predvsem pa vaš trud, ki ga opravljate z veseljem in vsem srcem. V začetku tedna, oziroma, v prvi polovici, boste dokončevali še zadnje stadije svojega projekta, preden zasije v vsej svoji luči. Družinsko življenje bo doseglo harmonijo in vrhunec. Morda se preveč ukvarjate z zunanjimi zadevami in namenjate premalo časa svojim bližnjim.


LEV

Preden ukrepate, razmislite o svojem pristopu. Imate vse potrebno za uspeh, a vendar, imate občutek, kot da vam nekaj še vedno manjka. Sedaj se umaknite in prepustite modrosti usode in časa, da naredita svoje. Ko bo potrebna akcija in dejanja, boste intuitivno ali kako drugače vpoklicani. Druga polovica, vključno z vikendom, bo za vas precej energična in dinamična. Premaknili se boste z mrtve točke.


DEVICA

Začnite bolj ceniti stvari in ljudi okoli sebe. Koliko nam je nekdo ali nekaj pomenilo, na žalost spoznamo šele, ko to izgubimo. Pri vas pa ni treba, da je temu tako. Bodite hvaležni za vsak novi dan življenja, kajti vsak nov dan je nova priložnost. Ta teden boste najverjetneje imeli občutek, kot da se je cel svet nastrojil proti vam. Preverite, če tudi vi ne počnete isto drugim, kar smatrate, da je krivično do vas.


TEHTNICA

Ta teden bo za tiste, ki ste po zodiakalnem znamenju Tehtnica, precej izzivalen. Soočali se boste z mnogimi izzivi, a tega vam se sploh ni treba bati, saj vam bodo odprli oči. Morda ni vse tako kot mislite in tako kot izgleda na prvi pogled – zagotovite si jasnejšo sliko in šele nato delujte. V najtežjih trenutkih, lahko najdete blagoslove za nadaljnje uspehe.


ŠKORPIJON

Teden, ki prihaja vam prinaša oblico darov – od čustvenega zadovoljstva v družbi ljubljene osebe, ki je lahko prijatelj, družinski član ali partner. Sledijo službeni uspehi in podvigi, ki bodo prinesli materialno varnost. Obdržite v svojem srcu jasen namen, ki bo služil v najvišje dobro vseh in ne boste mogli zgrešiti. Vse ovire boste uspešno premagali, vaše zdravje bo na vrhuncu.


STRELEC

Zadnje čase ste malo preveč zapadli pod vpliv čustev drugih ljudi. Morate malo bolj pazljivo in nežnejše ravnati sami s seboj, kar vam bo dolgoročno prineslo uspeh in se boste tako lahko izognili težavam, ki vas pestijo prav danes. Nekateri izmed vas ste zelo žalostni, a pustite času, da zaceli rane. Ob bolečini rastemo, torej, zakaj je ne bi izkoristili kot nekaj dobrega? Vzemite si čas za počitek, da si naberete novih moči.


KOZOROG

Ljubezenske težave, ko so vas bremenile, bodo izginile. Sedaj je nastopil pravi čas za vas – bodite samozavestni, razvijte vodstvene sposobnosti, ne glede na to, za katero področje življenja gre. Tisti, ki iščete smisel življenja in vaše poslanstvo, se vam bo kmalu razkrilo. Do tedaj pa mirno čakajte neobremenjeni. Za nekatere je na vidiku rojstvo novega družinskega člana.


VODNAR

Poslušajte svojo intuicijo, ki vam nekaj močno prigovarja. Če je ne slišite, ali pa če se vaš notranji glas meša z občutkom »nevednosti« nič ne skrbite, kajti vse se vam bo razkrilo ob za vas najboljšem času. Ta teden je na največjem poudarku za vas ljubezen in vsakovrstni odnosi, ki bodo vsekakor potekali brez težav in harmonično. Mnogi izmed vas ste našli pravo in trajno ljubezen, drugim se bo pa izboljšalo zdravje.


RIBI

Ta teden se vam bo dogajalo mnogo stvari – nekatere vas znajo malce šokirati, spet druge bodo za vas ugodne. Nekaterim izmed vas se lahko tudi zgodi, da boste našli nove ideje ali spremenili poklicno smer ali splošno smer v življenju. Za kar koli že gre, je dobro, da ostanete iskreni do sebe in poslušate samo sebe in ne drugih. Vi najbolj veste, kaj je v tem trenutku najboljše za vas.


Vedeževalec Rok

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri