Taroskop – 20.9. – 26.9.2016

By Rok 3 leta ago
Home  /  Tarot  /  Taroskop – 20.9. – 26.9.2016

OVEN:
Teden se bo za vse ovne začel avanturistično in pozitivno. V sebi boste čutili navdušenje nad življenjem samim in boste polni zagona. Prihajajoči teden vam je na žalost najmanj naklonjen na področju odnosov, kjer je na vidiku neuravnoteženo dajanje in prejemanje v odnosu. V sredini tedna je na vidiku malce strahu in tesnobe ter precej nejasnih stvari. Dokler se stvari ne zbistrijo in razjasnijo, raje počakajte, čas za ukrepanje bo še prišel. Konec tedna se vam obeta dober finančni položaj na katerega že tako dolgo čakate.

BIK:
Če ste razmišljali o primernem času za vlaganje energije v nove cilje in podvige, je čas nastopil zdaj! Ta trenutek so se energije Vesolja poravnale vam v korist in le stopiti morate skoznje. Cilj, za katerega si tako prizadevate, boste dosegli le z vztrajnim, trdim delom, a bodo zaslužene nagrade na koncu tudi seveda slajše. Vsak dan v tem tednu (in na sploh) vložite nekaj vsakdanje energije v svoje cilje in izpopolnjevanje na svojem področju, to vas bo pripeljalo bližje k pozitivnemu izidu. Če na primer, nameravate napisati knjigo, napišete vsak dan vsaj eno stran in čez leto dni boste imeli 365 strani dolgo knjigo.

DVOJČKA:
Situacije v vašem življenje in položaji, ki so grozili, da bodo zastali na mrtvi točki, se bodo v tem tednu zagotovo začeli premikati naprej v pozitivne smeri. V začetku tedna boste imeli nekaj težave z odločanjem – bodisi zaradi izbir ali težke odločitve na sploh. V mislih imejte najvišje dobro vseh in se temu primerno tudi odločite, saj bo konec koncev to najboljše za vas, ampak vseeno pa postavite svoje potrebe na prvo mesto. V sredini tedna boste sproščeni in lahko si boste privoščili oddih, konec tedna pa vas čaka »luč na koncu tunela« tudi v zvezi z ostalimi stvarmi, ki vas morijo.

RAK:
V tem tednu vam vlada veliko planeta Marsa, kar je dejavna energija, ki jo morate izkoristiti modro in usmeriti v svoje cilje. Na začetku tedna vas čaka iskanje smisla tako na osebnostnem kot delovnem področju, čaka vas pa tudi projekt, ki če ga še niste končali, bi bilo modro, da ga v tem tednu, ker bi se odlično obneslo. A bodite potrpežljivi, sprva, na začetku ne boste ugledali pozitivnih rezultatov, ampak če boste obdržali vero, boste že v kratkem bogato nagrajeni! Ta teden se bodo tudi izboljšali odnosi v vašem življenju in ljubezensko področje – doživeli boste več sreče, kot ste mislili, da je mogoče.

LEV:
Teden, ki je pred vam tudi vsem, ki ste po zodiakalnem znamenju Lev ali Levinja, prinaša obilico odločitev. Ampak morate tokrat narediti nekaj drugače – namesto, da se odločate s srcem, bo za vas tokrat boljše, če boste le tega pustili za hipec ob strani in na stvari pogledali z realističnega zornega kota. Ne samo, da vam bo to olajšalo odločitev, prav tako vam bo odprlo pogled na nove možnosti, ki jih prej verjetno niste opazili. Konec tedna se vidi vsesplošen uspeh na vseh področjih vašega življenja in boste v središču pozornosti – kar pa zodiakalnemu znamenju Leva najbolj ustreza.

DEVICA:
Ta teden vam na pot prinaša nekaj dobrih, čustveno nebolečih lekcij. Odkrito se boste morali soočiti s situacijami ali s osebo, ki vam ne da spati. Zelo dobro je, da se ne opredeljujete, temveč izberete sredinsko, zmerno poti. Vaše težave se bodo rešile in ta teden vam v pozitivnem smislu prinaša skriti blagoslov lekcije potrpežljivosti in notranje moči. Ne skrbite, da se vaše želje ne bi izpolnile, saj se bodo. Uravnovesite dajanje in prejemanje v svojem življenju in vedite, da je za vsakogar vsega dovolj.

TEHTNICA:
Ta teden tudi za vas prinaša lekcije in napredek na osebnostni rasti. Karta, ki zaznamuje vaš začetek tedna je karta Kolesa sreče, ki je karmična karta. Doživeli boste vzpon in bili nagrajeni za pretekli trud in za vas se odpira novi cikel življenja, hkrati pa ste na večji prelomnici. Vse, s čimer se še večina izmed vas mora soočiti, so negativni miselni vzorci in prepričanja, ki delujejo v ozadju in vam onemogočajo napredek. A vendar jih boste premagali. Sprostite se in uživajte – ne poskušajte imeti vsega pod nadzorom in ostanite močni.

ŠKORPIJON:
Pred vami je naravnost čudovit teden! Vse vam bo teklo kot po maslu! Lahko si obetate ves teden srečo v osebnem poslanstvu, kakor tudi na področju odnosov in kariere. Vaš dolgotrajni optimizem in močna volja se bosta izkazala za upravičene. Ta teden boste prejeli veliko darov, ki pa niso nujno materialne narave – ampak bodo imeli za vas veliko vrednost. Vaša duša bi se pa rada izrazila na ustvarjalnem področju in prav je, da ji tudi to omogočite, saj boste tako doživeli prerojenje.

STRELEC:
Za vas, Strelce, je usoda ta teden pripravila veliko ugodnih trenutkov. V začetku tedna se boste bolj posvečali materialnemu področju, lahko se pa zgodi, da se boste hkrati znašli na razpotju. Kakor koli, karta na tem položaju vam svetuje, da se posvetujete z nekom, ki je strokovnjak na tem področju, ki vas bega. V sredini tedna boste doživeli višek notranjega miru in boste polni optimizma za naprej, kar vam bo omogočilo pot k napredovanju brez ovir. Konec tedna boste prenovljeni in boste prišli v stik s svojo resnično notranjo močjo. Le pogumno.

KOZOROG:
Preveč ste navezani na težke izkušnje iz preteklosti. V življenju pridejo nemalokrat trenutki, ko moramo preteklost pustiti za sabo in dati priložnost novim ljudem in okoliščinam. Čeprav so vaše rane po večjem razočaranju morda še sveže, si lahko ta teden obetate vzpon, ki bo vodil k optimističnemu izidu. Poslušajte svojo intuicijo in zanesite se na svoje edinstvene ustvarjalne in vodstvene sposobnosti. Že konec tedna vas čaka popolni preobrat na svetlo stran čudovite magičnosti življenja.

VODNAR:
Največ sreče boste v prihajajočem tednu doživeli na področju odnosov in ljubezni. Ljubljena oseba vam bo naklonjena, vendar morate tudi vi njej pokazati svoja resnična čustva in naravo osebnosti, saj bo oboje ob pojasnilu brezpogojno sprejela. Lahko se pa zgodi, da se boste nekateri znašli v boju med srcem in razumom in ne boste vedeli, kako se odločiti. Takrat je dobro poiskati nasvet modre osebe in se ji izpovedati. To vam bo razširilo obzorja različnih možnosti.

RIBI:
Tudi vi ste čustveni in materialno izpolnjeni, ampak kaj pa tisto za kar si trenutno poleg vsega ostalega resnično prizadevate? Čas je prišel, da določene stvari v življenju spremenite, saj že nekaj časa čutite ta klic in sami pri sebi boste edinstveno vedeli, na kaj se to nanaša. Prihajajo obdobja sprememb, ki ne bodo ne lahke ne brez ovinkov, ampak jih boste uspešno premagali in se bodo zgodile v vaše najvišje dobro. Pri tem boste pa še vedno ostali izpolnjeni čustveno in materialno.

Vedeževalec Rok

Category:
  Tarot
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri