Taroskop – 21.05.2018 – 27.05.2018

By Rok 1 leto ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 21.05.2018 – 27.05.2018

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

To je teden za vas, ki vam prinaša veliko svežine, novih začetkov, a s tem morda tudi nekaj bolečih sprememb. Spremembe, ki prihajajo, so lahko boleče le zato, ker se bojite novih stvari zato morate ozavestiti ta strah. Sredina tedna bo za vas odločilnega pomena, saj boste v skladu s svojimi novimi cilji prešli na preporod in opuščali stare stvari v vašem življenju. Vikend vam lahko prinese nekaj finančnih težav, a vedite, da se bo vse kmalu rešilo.


BIK

V prvi polovici tedna boste izkusili stanje izpolnjenosti in blaginjo. Zelo dobro se boste počutili v svoji koži, četudi boste morali nekaj časa preživeti v samoti, kar vam bo vsekakor odprlo pogled in koristilo. Druga polovica tedna nakazuje, da boste želeli iz tega širiti svojo dejavnost – narediti nekaj še bolj smiselnega in oprijemljivega.


DVOJČKA

Teden se bo začel z novimi cilji v vašem življenju, kamor se znajo vmešati ljubezenska čustva, zato vam karte svetujejo, da se zanašajte tukaj na pretekle izkušnje in to pot prehodite sami, saj ste lahko pozneje zaradi drugih le razočarani. Nekaj se v tem tednu morda ne bo izšlo tako, kot ste pričakovali, a glavo pokonci in novim ciljem naproti. Ne utapljajte se v brezupu, ki si ga povzročate sami.


RAK

Ta teden bo doprinesel veliko vaši osebnostni rasti. A na nek način je to tudi teden odrekanja določenih stvari v vašem življenju – ali pa le tistih, ki jih zasenči vaš strah in bi jih drugače bili sposobni izpeljati. Verjemite vase in ne mislite na potrditev drugih, potrditev si morate zadati sami. Lahko pričakujete stabilnost, a ne dovolite, da vam karkoli odvzame zaupanje v vaš lastni uspeh.


LEV

Prva polovica tedna bo obarvana z nekaj težkimi odločitvami. Morda tudi z odhodom, katerega že dolgo načrtujete? Zelo pomembno je, da se premaknete z mrtve točke. Ne skrbite zaradi svojega razpoloženja, ki vam morda načenja zdravje – že v tem tednu se vaše zdravje in vsesplošna energičnost močno izboljšata in vi boste varno prispeli v „nov dan“.


DEVICA

Če iščete nekaj, na kar bi se lahko naslonili, boste odgovore vsekakor našli v pogovoru s človekom, na čigar nasvet se lahko zanesete ali pa v duhovnosti s prebiranjem knjig o osebnostni rasti in s tem posledično širjenju vaše zavesti. Prišel bo tudi čas, predvsem v drugi polovici tega tedna, ko boste morali prevzeti nadzor, ne glede na to, ali vas je tega strah… Morda pa vam vzbuja željo po pozornosti? Ugotovite sami.


TEHTNICA

Načrti, ki jih imate se lahko zelo hitro uresničijo, če boste najprej poskrbeli za izvedljive korake vašega načrta. Osredotočite se samo na eno stvar hkrati in delajte korake proti njeni uresničitvi. Tako boste dobili zaupanje vase. Malce razočarani znate biti, če boste v tem obdobju iskali osebnostno srečo pri drugih ljudeh, saj vam ravno zaradi njih zna to vzbuditi mešane občutke.


ŠKORPIJON

To bo za vas čudoviti teden! Marsikaj dobrega vam je tekom tedna „položeno v zibelko“ Tako na ljubezenskem kot na denarnem področju boste uspevali. Pomembno pa je, da zaupate svoji intuiciji in svojemu notranjemu klicu vaše izpolnitve. Ne spuščajte se v skušnjave – to je edini nasvet. Raje zadevo temeljito premislite, preden ukrepate.


STRELEC

V tem tednu se od vas pričakuje, da boste nudili čustveno oporo tistim, za katere čutite ali menite, da jo potrebujejo. Med drugim se razmerja nekaterih izmed vas znajo dvigniti na višjo raven zaobljube – kot sta zaroka in snubitev. Vaši cilji bodo uresničeni, saj nad njimi bdi srečna zvezda, kakršni koli so že.


KOZOROG

V tem tednu vam bodo največje težave povzročali odnosi, najverjetneje z vašimi bližnjimi. Če ste se zapletli v trikotniško razmerje, je pomembno, da svoje konkurence ali tekmeca ne precenite. Izogibajte se konfliktov. Za mnoge ostale izmed vas, bo pa ta teden le preveč „hrupen“ in bo vaša duša hrepenela po počitku, katerega ji morate zagotoviti.


VODNAR

V sebi boste čutili močno energijo, ki vas bo gnala v bolj smiselne smeri vašega življenja. Zaradi lastne samozavesti, boste bolj učinkovito reševali težave vsakdana in bili pri tem uspešnejši. Ne obremenjujte se s tem, kaj si mislijo drugi – če vi čutite, da morate neko stvar storiti, ukrepajte temu primerno.


RIBI

Možnosti pred vami se kar odpirajo in že sam pričetek tedna vam bo nudil oporo stvarstva za uresničitev vaših želja. Sredina tedna vam prinaša nekaj neodločenosti, ampak tudi napredek na vaši poti. Konec tedna in vikend bosta delovala v vašo korist na vseh področjih vašega življenja. Lahko pričakujete rešitev sporov, tudi pravnih.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri