Taroskop – 21.11.2016 – 27.11.2016

By Rok 2 leta ago
Home  /  Tarot  /  Taroskop – 21.11.2016 – 27.11.2016

OVEN:

Teden, ki je pred vami, vam prinaša lekcijo na samem življenjskem področju. V začetku tedna boste hrepeneli po nečem drugačnem, bolj smiselnim. Tokrat pustite dolžnosti ob strani in dajte prednost srčnim željam in moralnim stvarem. Največja težava, ki jo boste imeli ta teden bo s komunikacijo. Ljudje vas ne bodo razumeli tudi v ostalih pogledih in čas je, da se osredinite in vprašate sami sebe, zakaj je temu tako. Odgovor boste našli v duhovnosti. Konec tedna vam pred skorajšnjim vstopom v novi mesec december prinaša možnost, da preteklost pustite za sabo in se začnete veseliti novih stvari.

BIK:

V tem tednu boste čutili silno željo, da se poženete na nova področja, ki vam bodo pozneje seveda prinesle uspeh. V začetku tedna boste zelo praktično razpoloženi in prišel bo čas, da ustvarjate in ste ustvarjalni pri katerikoli stvari, pa naj bo to odnos ali služba. Sredina tedna bo za vas čarobna – boste v središču pozornosti in vse vam bo potekalo po načrtih na službenem in čustvenem področju. Nasvet kart za vikend je, da se prepustite svoji intuiciji in uravnotežite svojo jin in jang energijo. V mnogo pogledih boste postali zrelejši.

DVOJČKA:

V začetku tedna se boste morda počutili melanholično, a je že na vidiku priložnost, ki vam lahko spremeni življenje. Kaj hitro se bo pokazala in takrat je pomembno za vas, da prevzamete nadzor nad življenjem in tem položajem in uspelo vam bo že z malo zanimanja in zagona. Vaši odnosi bodo v tem tednu vihravi, zato je prav, da sprejmete odločitve glede odnosov, ki temeljijo na vašem razumu. Vsekakor boste malce napeti, a kmalu bo to zamenjala toplina in uspeh, ki vas pričakujeta ob koncu tedna.

RAK:

Vaš teden se bo začel z občutkom samote in osamljenosti, ampak morate vedeti, da gre za skriti blagoslov, umik, ki je nujno potreben za nadaljevanje. Odgovore morate iskati pri sebi in ne pri drugih ljudeh in vsekakor ste glede vaših prizadevanj na pravi poti. V sredini tedna so na vidiku večji uspehi in odstranitev ovir za vas. Kar pa ne pomeni, da morate nedejavno čakati. Storite, kar je v vaši moči in tako si boste še olajšali pot naprej. Vikend vam prinaša miren zaključek tedna in prenovo. V svoji koži se boste počutili odlično.

LEV:

Glavna tema tega tedna bodo za vas odnosi – lekcija, ki jo morate usvojiti, v zvezi z njimi. Začetek tedna vam prinaša harmonične odnose z vašim partnerjem, družinskim članom, prijateljem ali otrokom. Prav je, da glede naslednjega koraka pri vaših odnosih poslušate svojo intuicijo. Na delovnem mestu boste med sodelavci blesteli. V sredini tedna boste zelo samozavestni – če pa imate občutek, da vam ravno teh lastnosti primanjkuje, je pa prišel čas, da jih začnete razvijati. Konec meseca novembra, že v bližini decembra, boste vstopili z drugačnim pogledom na svet in povsem drugimi pričakovanji.

DEVICA:

Teden, ki je pred vami bo za ves poseben v marsikaterem pogledu. Lekcija, oziroma nauk, ki vam ga na pot pošilja ta teden je uravnovešenje vaših moških in ženskih energij, česar posledica je harmonična celota. Obe plati sta za naše delovanje zelo pomembni in tudi lažje se boste izražali v bodoče. Čaka vas proti koncu tedna tudi nagrada za trud iz preteklosti, ki vam bo prinesla novo motivacijo za naprej – uspeh ni počivanje na lovorikah, nadaljevati morate svojo pot.

TEHTNICA:

Že dolgo hrepenite po notranjem miru in prav ta teden vam prinaša možnost, da ga z nekaj truda dosežete. Morda se že nekaj časa počutite brez energije in se izogibate družbi, vendar bi vam prav to pomagalo premostiti težave, ki jih imate. V začetku tedna naredite nekaj, kar ste si že dolgo želeli in se ne obotavljajte več. V sredini tedna prihaja čas odnosov in priporočljivo bi bilo, da na vsakega posameznika v vašem življenju pogledate z bolj duhovne plati – vsak je namreč učitelj, ki vam prinaša dragocene lekcije. Konec tedna boste z malo samozavesti in poslušanjem svojega notranjega glasu uspeli preseči težave.

ŠKORPIJON:

Morda imate že dolgo finančne težave in morda opravljate dve službi hkrati, a vaša duša je izčrpana. Že res je, da boste ostali v sedanji službi in ne bo pretiranih težav, a poskrbeti morate tudi za svoj počitek in svojo dušo. V začetku tedna se boste želeli izraziti na službenem področju in prav je, da to tudi storite. Kakor vam govori intuicija, vam bo to sčasoma prineslo uspeh. Sredina tedna bo za vas Škorpijone precej vihrava in marsikaj se bo dogajalo, po drugi strani pa morate tudi to dopustiti in opustiti nadzor. Konec tedna bo odnos z vašim partnerjem odličen in lahko si privoščita razvajanje v dvoje.

STRELEC:

Teden, ki je pred vami bo odličen! Zaradi vaše uravnovešene – harmonične energije in optimizma, vam lahko uspe vse, kar ste si zadali. Vlada vam veliko Jupitra in Marsa, ki bosta poskrbeli že v samem začetku tedna, da boste imeli notranjo motivacijo, ki jo morate samo izraziti navzven. Čudovite stvari se vam bodo dogajale kar same od sebe in marsikaj vas zna presenetiti. Sredina tedna bo za vas hkrati blagoslov, hkrati pa manjše breme. Dopustite stvarem, ki vas ovirajo, da odpadejo, kar bo zagotovilo še večji uspeh.

KOZOROG:

Tudi pred vami je čudovit teden, ki vam prinaša vse, kar si želite. Že v samem začetku tedna boste pomirjeni sami s sabo in s svojo okolico, izboljšalo se vam bo pa tudi zdravje in vrnilo odlično počutje in notranja moč. Vaše ljubezensko življenje bo cvetelo, še posebej ob koncu tedna in čakajo vas pustolovščine, ki bodo poživile vašega duha. Na sredini tedna boste doživeli večji uspeh na finančnem področju, ampak tudi manjši koraki in uspehi štejejo in štejte svoje blagoslove in ne neuspehov.

VODNAR:

Morda se preveč obremenjujete s svojim življenjem in ne zaupate ljudem. Prav to lekcijo vam ta teden prinaša. Prepustite se, da boste lahko ponovno ugotovili, kako je življenje lahko čudovito in mavrično obarvano. Večina vas bo uspevala na finančnem področju v sredini tedna, temu bo pripomogla čistost volje in namena ter osebnostna moč. Konec tedna bo za vas vsekakor zelo harmoničen, najbolj na področju odnosov. Tudi odnosi z vaši otroci bodo na vrhuncu.

RIBI:

Določeni vidiki vašega življenja ne delujejo in sedaj je čas, da si postavite vprašanje, zakaj je temu tako. Morda zaradi nezaupanja in zato, ker predolgo sprejemate odločitev v svoje dobro. Z izogibanjem težavam ne boste nič rešili – še globlje bodo. Sedaj je čas, da igrate na karto pravice, vzpostavite nadzor nad svojim življenjem in postanete njegov vladar. Začetek tedna ne bo šel po vaših pričakovanjih, razen, če nekaj ne naredite v zvezi s tem. Obdobje čakanja se izteka in prav odločitev v začetku tedna vam lahko prinese boljše rezultate proti koncu tedna in nasploh.

Vedeževalec Rok

Categories:
  Tarot, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13.

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri