Taroskop – 21.8.2017 – 27.08.2017

By Rok 1 leto ago
Home  /  Taroskop  /  Taroskop – 21.8.2017 – 27.08.2017

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

V začetku tedna boste čutili žgočo željo, da se poženete na nova področja in dokončate stvari, ki jih imate za postoriti. Zelo pomembno je, da oblikujete strategijo in nato ukrepate. Sledil bo uspeh. V drugi polovici tedna, se vam bo povrnila moč in dobro zdravje. Tisti, ki prestajate težje čase, boste našli rešitve na svoja vprašanja.


BIK

Tekoči teden vam prinaša možnost, da slavite svoj uspeh. Pojdite v družbo, dajte si duška in za hip pustite delo ob strani. Sedaj je pomembno da uživate in da se sprostite. Prva polovica tedna vam prinaša mnogo blagoslovov v obliki zaveznikov, kot so prijatelji, ki vam bodo pomagali na vaši poti. V drugi polovici tedna, boste pa že na vrhuncu svoje moči.


DVOJČKA

Izogibajte se sporov, ki prihajajo zaradi notranjega nemira in impulzivnosti v vas. Trenutno ste preobčutljivi, da bi si zadajali velike načrte. Raje se posvetite temu, kar lahko storite v tem trenutku. Vaši odnosi se v tem tednu bodo izboljšali, a le pod pogojem, če ne boste iskali napak v vsakem pogledu. Konec tedna vam prinaša zaslužen oddih.


RAK

Zelo pomembno za vas je, da se izogibate vsakovrstnih odvisnosti in naredite korak v smeri vaših sanj – še prej se pa posvetujte z modro osebo, ki vam bo razjasnila okoliščine in svetovala iz lastnih izkušenj. Prihaja vam na pot mnogo novih priložnosti, a odločiti se boste morali le za eno. Odločite se na podlagi svojega srca.


LEV

Pred vami je teden, v katerem boste najuspešnejši na materialnem področju. Obeta se vam veliko izboljšanje – visoki zneski, napredovanje v službi in vsakodnevne denarne rešitve. V začetku tedna boste čutili zagon, voljo in moč, da zmorete še tako težke izzive, ki so lahko na katerem koli področju. Na vidiku je tudi rešitev težav v družini.


DEVICA

Želja se vam bo izpolnila. Najuspešnejši v tem tednu boste na čustvenem področju. V življenja mnogih izmed vas, prihaja nova oseba, ki so lahko pozneje izkaže tudi kot potencialni partner. Boste pa v tem tednu obkroženi z samimi dobrimi, pozitivnimi ljudmi in boste lahko za hipec pozabili na stresni vsakdan.


TEHTNICA

Pred vami je čas novih začetkov. Urno se podajte, in ne razmišljajte! Blagoslovi čakajo na vas! Uporabite ves svoj pozitivni potencial, da nekaj pomembnega ustvarite, kajti v tem tednu vam bo zagotovo uspelo. Prihaja vam na pot tudi nova služba, izboljšanje financ ali določena stvar, ki bo imela za vas veliko vrednost.


ŠKORPIJON

Nejevolja in izgubljene priložnosti naj vas ne spravijo v obup, vse se dogaja z višjim namenom. Energija prve polovice tedna, bo poskrbela, da boste se izkopali iz depresije in začeli dejavno ustvarjati pot naprej v vašem življenju. V drugi polovici tedna, boste pa ugledali resnico na vseh področjih vašega življenja.


STRELEC

V tem tednu, se boste mnogi izmed vas na nek način žrtvovali za najvišje dobro in to vam bo prav dobro uspevalo. Na težave poglejte z drugega zornega kota in marsikaj se vam bo razkrilo – med drugim tudi rešitev na vaša najbolj pereča vprašanja. Konec tedna vam prinaša družbo ljudi, ki jih imate radi in praznovanje.


KOZOROG

Naredite korak v smeri vaših sanj – že to bo zadostovalo, da razpletete dogajanje. V tem tednu boste uspešni na vseh področjih in na splošno vse, česar se boste lotili, vam bo uspevalo. Le premagati morate strah pred spremembo in skočiti v neznano – z drugimi besedami, zapustiti cono udobja. Konec tedna bo nadvse primeren za izpolnjevanje vaših želja.


VODNAR

Že v samem začetku tedna vas čaka prelomnica, ki bo poskrbela, da se bo vaše življenje obrnilo na bolje. Vidi se stabilnost, na praktični ravni pa to lahko pomeni selitev, začetek novega družinskega življenja. V bodočih dneh tega tedna, vas čaka izboljšanje na ljubezenskem področju. Sprejeti morate tudi odločitve – sprejmite jih v svoje najvišje dobro.


RIBI

Medtem, ko se trudite, da bi obdržali nadzor nad težavnim položajev, bi lahko iskali pot naprej in ustvarjalne rešitve. Čeprav ste v dvomih, je sedaj dobro, da ne delujete in počakajte, dokler vas vaš notranji glas ne pokliče k ukrepanju. Zelo pomembno je, da se odločite pravilno, a pravilna odločitev se skriva le v vas samih.


Categories:
  Taroskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13.

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri