Taroskop – 22.10.2018 – 28.10.2018

By Rok 2 years ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 22.10.2018 – 28.10.2018
Tedenski horoskop

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Vzeti si morate čas za počitek že v začetku tedna. Čisto možno je, da so vas čustvene stvari v preteklosti izčrpale ali pa vas bodo prav tem tekočem tednu. Poiščite premirje, če imate težave s katerokoli osebo v svoji bližini. Na sredini tedna boste precej čustveno razpoloženi, kar lahko vodi tudi v vse splošne sanjarjenje. Ostanite z nogami trdno na tleh. Za časa vikenda pa vas čaka globoko premišljevanje o smislu vašega dela, ljubezenskega življenja in zdravja.


BIK

Prva polovica tedna, oziroma, celoten teden vam je kot materialno naklonjenim Bikom precej dobro aspektiran na finančnem področju. Seveda lahko to blaginjo izkusite tudi na vseh ostalih področjih. V vaših kartah je videti osebo, ki vas bo v tem tednu razvajala in gostoljubno sprejela – morda pa prav nakazuje to vašo vlogo do drugih! V drugi polovici tedna boste resneje razmišljali o denarju in vaših prihrankih, kako jih porabiti.


DVOJČKA

Prisotnost Venere in Marsa bo energijsko poskrbela, da boste premagali ovire. Povzročila bo pa tudi nekaj nevšečnosti na zdravstvenem področju. Natančneje gre za preganjavico in strahove v budnem stanu. Bodite zvesti sebi in branite ter zagovarjajte svoje stališče. Ljubezen vam je v začetku tedna zelo naklonjena in prav je, da si privoščite romantično razvajanje v dvoje. Lahko pa tudi za sebe poskrbite v dobri meri.


RAK

V tem tednu se vam bodo poti v življenju – vrata začela na veliko odpirati. Najprej boste izkusili pomlajenje in svežino že v samem začetku tedna. Izkusili boste tudi čustveno in zdravstveno obilje ter notranji mir. Sredina tedna prinaša nekaj nevšečnosti za že vezane, ampak je to zgolj prehod na bolje. Vikend bo precej zmagoslaven za vas, saj lahko rečemo, da vam bodo uspele vse stvari, katerih se boste lotili.


LEV

Ključna stvar v vašem tekočem tednu je komunikacija. Vendar ne izgubljajte časa s tem v začetku tedna – s prepričevanjem ljudi v svojo korist ali svoj prav, rajši počakajte na pravi trenutek. Ostala polovica tedna bo namenjena predvsem snovanju vaših načrtov. Ni še prišel čas za njihovo izpolnitev, se boste pa kmalu zavedali njihovega potenciala, ki ga že za uresničitev ves čas nosite v sebi!


DEVICA

Finance so osrednja tema tedna, ki je pred vami. A mislite tudi na duhovno področje, kajti kopičenje stvari vas ne bo zadovoljilo. Rajši podarite vse stvari, ki jih več ne potrebujete in komu pomagajte, morda prav s tem, da mu v krizi posodite denar. Morda ste pa ravno vi tisti, ki boste potrebovali pomoč? Če je temu tako, naj vas ne bo strah prositi, kajti med seboj si zagotovo zaradi solidarnosti moramo pomagati.


TEHTNICA

Mnogim izmed vas se ta teden vidi selitev – v drug kraj ali potovanje v kakšnem drugačnem smislu. Pravzaprav pa nekateri izmed vas ta teden ne boste vedeli, kje se vas drži glava in kaj vse je še treba postoriti… Kljub oviram, ki vam bodo stale na poti, boste konec koncev doživeli trajni uspeh, pomembno je le, da sledite svojemu notranjemu glasu. Čaka vas tudi nov začetek in predvsem resnejši premik – novo poglavje vašega življenja.


ŠKORPIJON

Rezultati vašega dela vas ne bodo zadovoljili, zato je prav možno, da se zgodi to, da boste v grobem spremenili svojo pot delovanja že v začetku tedna. Sredina tedna vam prinaša lekcijo Duha, kaj je bolj pomembno – posvetne dobrine ali fraza “biti”? Odgovori se vam bodo kmalu začeli razkrivati. V drugi polovici tedna boste doživeli veliko lepih in romantičnih trenutkov v ljubezenskem odnosu.


STRELEC

Pred vami je zelo močan teden, ki bo predvsem deloval na vašem mentalnem področju. Nikar se ne bojte stopiti v ta svet in razčistiti svojih prepričanj in strahov. Nikar tudi ne poskušajte v tem tednu popravljati kakšnega odnosa, kajti naleteli boste na težave. Na stvari poglejte z druge perspektive in razkrilo se vam bo marsikaj, kar se vam že morda dolgo izmika. Vse bo še dobro.


KOZOROG

Težaven teden je pred vami. Nikar to ne jemljite kot “črno napoved” ampak rajši težave zgrabite za roge. V tem tednu je najboljše, da počivate in krepite svojega duha in se morda energijsko zaščitite. Izogibajte se odvisnostim od substanc, odnosov ali česar koli drugega, kar vas že vodi v skrajnost. Nov začetek in preobrazba za vas ne bosta najlažja, ampak, ko se boste obrnili nazaj, boste hvaležni.


VODNAR

Stali boste v začetku tedna pred pomembno odločitvijo, kaj je za vas dobro. Odločajte se na podlagi preteklih izkušenj. Rešite odnos z ženskim likom v tem tednu – kar je lahko žena, mati, hči ali sestra. Tako boste lažje predelali miselne vzorce, ki vas že dolgo obremenjujejo. Ne nalagajte si več dela kakor zmorete, rajši uživajte vikend brez obveznosti.


RIBI

Na vaši poti stoji angel varuh, ki vas bo branil v začetku tedna v malce težjih okoliščinah. Odločitev sprejmite, kaj si želite in temu bo čarobno sledilo vse ostalo. Za vas se odvija preobrazba, ki vas bo postavila na pravo pot, le slediti morate zvesto svoji poti, ki vam je namenjena! Vsa področja, razen mentalnega so vam še kako naklonjena. Zavedajte se svoje notranje moči in jo okrepite.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Poleg brezplačnih nasvetov vam je na voljo tudi osebno vedeževanje po garantirano najnižji ceni.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri