Taroskop – 23.01.2017 – 29.01.2017

By Rok 2 leta ago
Home  /  Taroskop  /  Taroskop – 23.01.2017 – 29.01.2017

OVEN: Vaš teden se bo že začel odlično! Polni boste notranjega zagona in motivacije, ki vas lahko pripelje vse do vaših sanj. Na službenem področju vas čaka nova priložnost, ki se lahko izkaže za zelo ugodno – lahko pomeni napredovanje ali pa nova, boljša služba. Vsekakor, boste zadovoljni. Razširili boste svojo zavest do te mere, da boste pripravljeni storiti korak naprej z vašim življenjem. In prav to vas lahko pripelje do najlepših stvari.

BIK: Odločitve, ki ste jih sprejeli pred kratkim, se bodo izkazale za pravilne. Morda bi se morali v prav posebni stroki posvetovati s strokovnjakom iz tega področja ali pa poiskati vsesplošni nasvet. Vaše zdravje bo odlično in trdno, prekipevali boste od pozitivne energije, kar bo s tem posledično vodilo v ugoden razplet situacije, kjer se že dolgo naprezate. Konec tedna in vikend vam prinašata predvsem arhetip moških figur – morda boste morali razrešiti odnos s svojim očetom, možem, sinom ali bratom.

DVOJČKA: Stvar ali človek, po katerem hrepenite, morda ne bo izpolnil vaših pričakovanj v tem trenutku, zato se je boljše osredotočiti na ostale zadeve. Prav tako morate za nadaljnji uspeh pustiti preteklost za sabo in dati priložnost novim ljudem in okoliščinam. Nova priložnost se vsekakor bo pokazala že tekom vikenda in vi boste zelo zadovoljni. Morda vaše hrepenenje le ne bo zaman. Poslušajte svojo intuicijo in ne bodite preveč zapravljivi.

RAK: Vaš projekt, če se ga boste lotili s predanostjo, bo doživel velik uspeh in zasijal v vsej svoji luči. Naredite, kar je potrebno in ne odlašajte. Na obzorju je morda tudi snidenje z vam ljubo osebo. Ta teden bo tudi bistvenega pomena dobra komunikacija in razsodnost. Način, na katerega se boste izražali, bo zelo pripomogel k končnemu rezultatu in sploh ni pomembno, da je ta verbalne narave – lahko je kakršna koli vrsta izražanja.

LEV: Pred vami je precej materialni teden. Ampak prinaša tudi lekcijo – na materialni svet poglejte z bolj duhovne plati in uvideli boste bistva, ki ste jih spregledali. Morda se vam razkrije način, kako rešiti v vašem primeru težko finančno stanje. Na splošno boste cveteli na materialnem področju, zato si lahko privoščite razvajanje, v dvoje bo še lepše. V primeru, da ste sami, se boste pa prav tako dobro počutili. A ne dovolite, da vas to zasužnji.

DEVICA: Morda boste prišli do zaključka, da vam določeni odnosi ne služijo več. In jih boste želeli opustiti, to je naravno. Ampak prav je, da pred tem pogledate dobro in slabo plat vsakega odnosa. Skozi splošne težave na psihičnem področju, se boste uspešno prebili do konca tedna, kjer se boste kot zmagovalec povzdignili v višave. Prišel bo vaš trenutek. Na splošno vas čaka precej uspešen teden na ostalih področjih.

TEHTNICA: Tekoči teden vam prinaša lekcije samosti – vprašati se boste morali, kaj si v prihodnje želite v svojem življenju. Več zabave, ljubezni, zdravja, vsesplošne sreče? Odgovore boste našli znotraj sebe, v tolmunu modrosti in ne zunaj. Vaše finančno stanje bo ta teden dobro, čeprav boste morali precej garati za to. Ta teden boste morali precej stvari postoriti sami in prav je, da ne sprejemate mučeniške vloge ter prosite za pomoč.

ŠKORPIJON: Mogoče vse preveč pozornosti posvečate stvarem, ki niso tako pomembno, namesto, da bi se osredotočili na bistvo. Projekte, ali načrte, katere želite izpeljati, razdelite na več majhnih korakov in jih izpolnjujte enega za drugim. Ko boste opravili »manjše« naloge, boste videli, da se kot po čudežu uresničujejo in dobili boste motivacijo za nadaljnje korake. Konec tedna bo za vas sproščujoč .

STRELEC: Tema vašega tedna so odnosi. V tem tednu boste izkušali pozitivne stvari v vseh vaših odnosih, še posebej s sodelavci in partnerjem. Dobro bi pa bilo tudi, da si vzamete čas za svoje prijatelje in ostale ljudi v vašem življenju, ki prav tako potrebujejo vašo pozornost. Vaše težave, ki jih rešujete in spori, se bodo rešili v vašo korist. Zaupajte v življenje in dani vam bodo prijetni trenutki. Bodite radodarni in delujte brez misli na povračilo.

KOZOROG: Stvari vam ne uspevajo z razlogom. Bodisi zato, ker se preveč trudite, da bi ohranili trenutno stanje, ki vas le izčrpava, bodisi zato, ker sledite navodilom drugih in ne svojim sanjam. Vendar, to lahko spremenite. Vidiki vašega življenja, ki niso uravnovešeni in prilagojeni vašim željam, jih nekaj časa pustite in se umaknite – tako boste omogočili spontanim dogodkom, da vas rešijo iz zagate. Čaka vas nagrada za vaš trud.

VODNAR: Ideje, ki ste jih intuitivno ali kako drugače prejemali zadnje čase so pravilne in uresničljive, a vendar boste morali še malo počakati in potrpeti. Glejte, da bodo vaše želje služile v vaše in vsesplošno najvišje dobro in boste dosegli, ob pravem času, kar si želite. Čas je, da pričnete živeti življenje, ozavestite negativne miselne vzorce in se prenehati bati sprememb, saj so edina stalnica v življenju. Ko boste to sprejeli, se bo marsikaj popravilo.

RIBI: Pred vami je precej čustven teden. Razmisliti boste morali, kaj vas globoko izpolnjuje in začeti opravljati svoje življenjsko poslanstvo. Odnosi bodo ves teden harmonični in to je ugoden čas za reševanje še tako težavnih odnosov. Ljudje vam bodo priskočili na pomoč, bodisi z nasvetom, novo priložnostjo ali prijaznim nasvetom. Pred vami se zapira tudi določeno poglavje življenja in odpira novo. Zdaj vas čakajo boljše okoliščine.

Vedeževalec Rok


Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.

Category:
  Taroskop
this post was shared 0 times
 300

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13.

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri