Taroskop – 24.04.2017 – 30.04.2017

By Rok 2 leta ago
Home  /  Taroskop  /  Taroskop – 24.04.2017 – 30.04.2017

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Teden, ki je pred vami vam prinaša veliko energije, ki jo lahko izkoristite v ustvarjalne namene. Lahko namreč napredujete na samem življenjskem, kariernem in ljubezenskem področju. Razmislite tudi, kam zadnje čase vlagate trud in koliko vloženega se vam povrne. V drugi polovici tedna vas čaka določeno razočaranje, ampak hkrati tudi priložnost za rast in spremembe. Ta razočaranja bodo sledila k obnovi vaših prepričanj in čaka vas bolj polno življenje.


BIK

Mnoge izmed vas čaka nova služba, nov dom, vsekakor pa nekaj, kar vam bo prineslo otipljive rezultate tudi na dolgoročno. V začetku tedna se boste zelo dobro počutili, predvsem boste pa čutili motivacijo, da se poženete na nova, vznemirljiva področja. A vseeno previdnost ni odveč – namreč soočiti se boste morali sami s sabo in preden nadaljujete po vaši izbrani poti, bi bilo dobro, da tokrat pustite srce ob strani in ne ponavljate napak iz preteklosti.


DVOJČKA

Na vseh področjih vašega življenja se prav zdaj odvijajo velike spremembe. Nekatere izmed vas mnoge stvari, ki so vas v preteklosti izpolnjevale, ne zadovoljujejo več in želite svoj vsakdan zapolniti z nečim bolj smiselnim, kar vas bo navdihnilo, da boste vsak dan vstajali polni veselja. Ostali izmed vas pa se ravnokar nahajate sredi preporoda, morda zaključujete odnose ali pa sprejemate ostale pomembne odločitve. Kar koli že, za vse vas je na vidiku pozitiven razplet.


RAK

Znašli ste se na boju med srcem in razumom, med svojimi moralnimi vrednotami in vsesplošnimi prepričanju. Sedaj je čas, da napredujete počasi in zagotovo in se ne obremenjujete z daljno prihodnostjo ter kam vas bo življenje zaneslo. V začetku tedna boste pridobili na moči, kar bo povod za spremembe na področjih vašega življenja, ki ne delujejo, v sredini tedna. Ob koncu tedna boste spremenili razpoloženje in se posvetili svoji družini, zakonu ali odnosom na splošno.


LEV

Sicer za vašo levjo naravo ni običajno, da ste občutljivi, ampak ranljivosti se v začetku tedna ne boste mogli izogniti, zato je zelo pomembno, da se ne preobremenite, temveč, da odločitve sprejemate počasi, na podlagi vašega srca in se z milostjo soočate z izzivi. V sredini tedna boste prišli do zaključka določene zadeve, ki se sicer lahko konča grenko – sladko, ampak zatem se vam bodo v času vikenda odprla nova vrata – priložnost, ki vam bo izboljšala življenje in dala novo motivacijo.


DEVICA

Prav možno je, da ste se pred kratkim znašli na razpotju in morali za dobro nečesa nečemu drugemu odreči. Nič ne skrbite, situacijo lahko popravite, če boste le želeli, še zdaleč ni vse izgubljeno. Teden bo na splošno precej namenjen vašim materialnim zadevam in prihaja čas, da nekaj časa posvetite svojemu konjičku, ki ga morda želite nadgraditi v poklic. V že obstoječi službi se bodo pa stvari izboljšale, prihaja pa za vas tudi večja odgovornost.


TEHTNICA

Pred vami je precej materialen teden, čustva bodo tokrat ob strani. Vaše finančno stanje se bo znatno izboljšalo, zato pa boste zaslužni sami, vaši najbližji in seveda vaše notranje vodstvo. Iz sredine na konec tedna se vam približujejo sicer določene težave na področju z domačimi, za mnoge mlade prihaja čas, da se osamosvojite. Odgovor, kako rešiti katere koli težave, ki se bodo pojavljale v tem tednu se glasi, da poslušajte svojo intuicijo.


ŠKORPIJON

Energije tedna, ki je pred vami se bodo najboljše manifestirale na ljubezenskem področju. Za večino samskih je na vidiku nova ljubezen ali romanca s človekom, ki vas bo resnično osrečil na vseh nivojih razmerja. Ostali, ki ste pa že v zvezi, se bo pa ljubezensko življenje dvignilo na višjo raven zaobljube. Vsi pa boste vsekakor v tem tednu spoznali, kaj je prava ljubezen, ki pa ni niso nujno samo čustva do vašega partnerja, ampak vsesplošna ljubezen, ki nas vse obkroža.


STRELEC

Težave, ki so še vam do pred kratkim povzročale nemir in vam niso dale spati, se bodo v ranem začetku tega tedna začele urejati. Sedaj je primeren čas, da razmišljate pozitivno, življenje zajamete z veliko žlico in uživate vaše življenje! Pred vami so odlični časi, kjer se boste zelo dobro počutili v svojem telesu, stvari vam bodo tekle kot namazane, brez, da bi se morali za to posebej truditi.


KOZOROG

Prišel je čas, da se umaknete od zunanjega sveta in da duhovno gradite na sebi. Mnogim od vas se zdi, da vas zadnje čase ljudje sploh ne razumejo in da vam večina izmed njih v vaši okolici meče polena pod noge. Sedaj prihaja izboljšanje – vendar se boste morali postaviti zase in spregovoriti o svoji resnici. Imate veliko skritih potencialov v sebi, ki speče čakajo, da jih uporabite. Pred vami je čustveno napet teden in morali boste zbrati veliko poguma, da se rešite iz težavnega položaja.


VODNAR

Morda želite, da bi vas drugi bolj razumeli ali pa zavidate drugim njihov uspeh? To vsekakor ni ne dobro, ne zdravo za vas. Vsakemu pripada njegovo »mesto pod soncem« in prav tako je tudi z vami. Dokler boste svojo moč in dosežke primerjali z drugimi, ne boste mogli napredovati do faze, katere bi vi želeli. Vseeno se pa v sredini tedna obrne sreča tudi vam v korist – prihajajo dobre novice v vaše življenje in vaš težek trud, ki ga boste vlagali ta teden bo poplačan.


RIBI

Ta teden bo zelo uspešen za vas na področju ljubezni, kariere in ostalih stvari, ki vam veliko pomenijo. Le kaj boljšega bi si še lahko želeli? Težavne situacije se bodo premaknile z mrtve točke in vi boste spet lahko brezskrbno uživali v življenju. Čaka vas tudi izpolnitev želja, predvsem je pa za tiste, ko sebe smatrate za manj srečne pomembno, da na svet pogledate ljubeče.


 

Categories:
  Taroskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 300

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13.

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri