Taroskop – 24.07.2017 – 30.07.2017

By Rok 1 leto ago
Home  /  Taroskop  /  Taroskop – 24.07.2017 – 30.07.2017

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Zadnje čase preveč delate in prav bi bilo, da se nagradite z nečim lepim, kar bo vaši duši dalo nov zagon in motivacijo. Ostali ne silite v situacijo, kjer ste že veliko postorili, saj trenutno vas energije ne podpirajo. Raje se podajte na »pustolovščino« in se sprostite v vsakdanjih užitkih. Na splošno bo teden potekal za vas z mešanimi občutki.


BIK

Sedaj ste na pragu pozitivnih sprememb na vseh področjih! Že v začetku tedna boste čutili močno željo, da se podate v smer, kamor vas vlečeta vaš notranji klic in srce. Prav je, da se temu klicu odzovete. Ključnega pomena za uspeh pa je, da se prepustite in ne plavate proti toku, temveč dovolite vsemu, da se zgodi naravno.


DVOJČKA

Pred vami se odpirajo nova poglavja življenja in mnogi izmed vas čutite željo, da bi se pognali na ezoterična in duhovna področja. Ste tudi v obdobju transformacije, kjer puščate preteklost za sabo. Vedite, da ste med temi spremembami varni in čeprav morda ni videti tako, se zagotovo bližate uresničitvi svojih ciljev.


RAK

Strahovi pred prihodnostjo so sedaj le še iluzija, kajti na vas čakajo čudovite priložnosti! Od vas je odvisno, kako gledate na svet – se vam zdi, da se vam dogajajo krivice? Potem je čas, da spremenite pogled na svet in to kar je »slaba« usoda spremenite v dobro. Sreča se bo obrnila v vašo korist, potovanja so na vidiku.


LEV

Odločitve sprejemajte na podlagi svojega srca in ne strategije. Vaša strategija morda ni pravilna – lahko, da ste se premalo čustveno poglobili vanjo ali zanemarili svoje občutke. Sedaj je čas, da spremenite smer delovanja in vzamete usodo in nadzor nad vašim življenjem v svoje roke. Čakajo vas pozitivne rešitve sporov, tudi pravnih.


DEVICA

Tiste, ki opravljate dve službi, čaka nagrada za vloženi trud. Ostali posamezniki se pa selite in tudi to se bo izšlo vam v dobro. Stopite skozi vrata priložnosti v novo življenje, naredite svoje življenje stabilno in vedite, da je vsak konec hkrati tudi nov začetek. Tisti, ki ste se morali nečemu odreči v višje dobro, čakajo nove priložnosti.


TEHTNICA

Ne smilite se sami sebi, saj s tem le ostajate na mrtvi točki. Opustite nadzor in strah pred porazom, ki blokira obilje v vseh oblikah, ki bi ga lahko doživeli. Ne glede na to, kako negativno in pesimistično ste naravnani, vas čaka izboljšanje na ljubezenskem in finančnem področju. Poskrbite tudi za dobro zdravje.


ŠKORPIJON

Pred vami so čudovite stvari! Končno ste našli svoje mesto pod soncem, ostali pa morate priti do spoznanja, da je svet zdaj vaš »oder« in da lahko stopite nanj in zasijete v vsej svoji luči. Optimizem je tukaj ključnega pomena, kajti tako boste ne glede na to, v kakšnih okoliščinah ste, naredili čudežne preobrate.


STRELEC

Učenje, izobraževanja, posvetovanja z pravnimi osebami so sedaj prava rešitev. Na delovnem mestu, morate najti skupni jezik s svojimi sodelavci tako, da boste bolj usklajeni. Toliko, kot boste vlagali v svoje sanje, toliko se vam bo tudi povrnilo. Uživajte v procesu dela svojih hobijev ali strasti in se ne pustite motiti.


KOZOROG

Pred vami je obilje blagoslovov na čustvenem področju. Prav je, da zbrišete vaš »notranji zaslon« prepričanj in začnete znova. Odprite se novim možnostim, saj je popolnoma varno nadaljevati v želeni smeri, ki vas intuitivno kliče. V drugi polovici tedna je na vidiku izpolnitev vaših srčnih želja.


VODNAR

Spremembe, ki se dogajajo, so za izboljšanje, čeprav morda na prvi pogled ne deluje tako. Poiščite ravnovesje v svojem življenju in preverite, kako se odzivate na spremembe in na morebitni kaos. Začetek tedna ni najbolj primeren za večje korake v smeri vaših sanj, raje počakajte. Vikend pa vam prinaša možnost novega začetka na vseh področjih.


RIBI

Na vidiku je zmagoslavje in nagrada za vaš trud. Razvijte vodstvene sposobnosti in poslušajte svoje nezmotljive intuitivne občutke. Na vaši poti ni ovir, le tisto, kar sami proicirate. Sprostite se in uživajte. Ta teden bo precej ognjene, ustvarjalne narave, zato je dobro, da ste ustvarjalni v vsakem pogledu.


Categories:
  Taroskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13.

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri