Taroskop – 24.09.2018 – 30.09.2018

By Rok 2 years ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 24.09.2018 – 30.09.2018
Tedenski horoskop

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Pred vami je zelo pomemben teden, a hkrati zna biti tudi prenaporen psihično. Veliko izmed vas Ovnov vas bo osredotočenih na materialnost in finance, kar vas lahko spravi v prvi polovici tedna v ujetost. Varujte se tudi odvisnosti in slabih navad. V drugi polovici tedna se vam bo nasmehnila sreča in nekatere stvari se bodo obrnile v dobro smer. Znate tudi spoznati koga primernega za vas, marsikateri pa kakšen odnos (ker boste čutili, da je pravi čas) tudi prekiniti.


BIK

Na čustvenem področju boste na začetku in na sredini tedna imeli težave, saj se lahko zgodi, da se boste soočali z izgubami ali pa se boste spraševali, če bi svojemu izbrancu/izbranki dali še eno možnost. Seveda je lahko občutek depresije v samem začetku tedna povezan tudi s katerim koli drugim področjem, a z zdravjem vseeno ne bo pretiranih težav. V času konca tedna – vikenda boste sprejeli odločitev, da greste v življenju dalje.


DVOJČKA

V tem tednu boste morali pokazati svojo samozavestno stran, da boste dosegli svoje cilje. Tako vas bodo ljudje tudi bolj cenili. V začetku tedna boste energijsko preveč izčrpani, da bi delovali in prav je, da si vzamete čas za počitek. Ne bežite pred svojim notranjim svetom in ga raje raziščite, saj se ravno tam zagotovo skrivajo vsi odgovori. Pomagala bi vam meditacija in umik. Na finančnem področju pa boste zelo uspešni, tudi sodelavci vam lahko zavidajo vaš uspeh, a marsikdo vam bo pripravljen priskočiti na pomoč!


RAK

Z nekom iz svoje preteklosti se boste v tem tednu spet povezali. Lahko je to na ljubezenskem področju, prav lahko pa se zgodi, da boste našli nov smisel – poslanstvo v vašem življenju. Vsekakor bo to teden za vas, ko se boste spominjali preteklosti in nekateri izmed vas tudi reševali njene vzorce. Natančneje vzorce, ki vas še dandanes bremenijo. Prav gotovo boste pa imeli razlog za slavje, kakor koli že bo in boste praznovali čudež življenja.


LEV

V tem tednu se bodo za vas stvari zelo hitro odvijale in dogajalo se bo mnogo. V začetku, oziroma, v prvi polovici tedna boste osredotočeni na več stvari in jih tudi vseh verjetno ne boste dokončali. Zatorej se lahko osredotočite le na en projekt naenkrat za njegov zagotovljen uspeh. V drugi polovici tedna se bodo stvari v službi spremenile, na splošno se boste pa upirali spremembam, ker je modus vašega znamenja Leva trden (fiksen). Bodite bolj pretočni za spremembe.


DEVICA

Prihaja sprememba na področju vaših financ, ki ne bo ravno prijetna. V tem tednu boste stvari zaključevali in postavljali na svoje mesto. Bodite bolj varčni s svojim denarjem, kajti morda prihaja bolj krizni teden. Vseeno je pa dobro, da veste, kako vaš denar potrošite in kaj resnično potrebujete, kaj je pa samo trenutna želja. V drugi polovici tedna vključno z vikendom se znate s strani katere bližnje osebe počutiti izdane.


TEHTNICA

Graditi morate na svoji osebnostni moči pozitivne energije in se izogniti lenobi. Vaše zdravstveno stanje in počutje se bosta v tem tednu bistveno izboljšala, imeli boste pa več energije in volje do življenja. Zaključili pa boste tudi kakšen odnos, ki ni nujno ljubezenske narave. Kaže se tudi selitev v nov dom, tistim, ki delate na tem, ampak ta selitev ne bo najlažja za vas. Našli pa boste nov smisel in pot naprej, ki vas bo pripeljala do vaših ciljev.


ŠKORPIJON

Premik v bolj oprijemljive stvari je nujen. Odpravili se boste na določeno potovanje, a z razlogom. Nikar si ne zatiskajte oči pred resnico. Bolj se odprite življenju in ne bodite tako statični. Vaša okolica zna od vas pričakovati veliko, a za vas je veliko bolje (kakor sami mislite), da se odločite za začasen umik v samoto. Bodite sami ustvarjalec svojega življenja in dobre finančne naložbe vam bodo ta teden še kako prav prišle.


STRELEC

Ta teden vam je kot nalašč pisan na kožo! Vse vaše želje se bodo sproti udejanjile, uspeh bo sledil uspehu in vi boste polni energije in mladosti. Najbolj pa se bo to izrazilo na ljubezenskem področju, kjer boste tudi začeli znova, nekateri boste nadgradili vašo zvezo z zaroko, poroko ali začetkom skupnega doma. Naraščaj je tudi na vidiku. Te karte, ki so prišle pa ne glede na vaše načrte obljubljajo uspeh!


KOZOROG

Tudi za vas Kozoroge prihaja čudoviti teden. Ljubezen do življenja vam bo prinesla poslanstvo, nagrade in smer, ki jo iščete. Ta teden je pod velikim vplivom Jupitra, planeta sreče in ugodnih priložnosti. Tudi potovali boste, vsekakor pa ste uspešno predelali lekcijo, ki vas je najbolj bremenila in sedaj je čas, da posežete k nagradam za vaš trud! Ne obremenjujte se, kako stvari potekajo in ne načrtujte. Le sprostite se.


VODNAR

Nov začetek je prava smer za vas. Opustite vse staro in sledite svojim izvirnim zadevam. V tem tednu boste izvedeli tudi resnico o določenem položaju, kar vam bo olajšalo stvari in breme, ki ga nosite. V drugi polovici tedna pa boste polni zagona in dogajale se bodo same pozitivne stvari, tudi želja se vam lahko uresniči! Enostavno boste zadovoljni z življenjem in njegovim potekom, zato izkoristite priložnost.


RIBI

Izognite se strahu pred prihodnostjo, saj ste pred kratkim prešli na pravo pot. Zdaj je pomembno, da dopustite spremembe in se ne borite proti samim sebi, saj s tem le zgubljate energijo. Zadeve se bodo v vašem življenju popravile in postavile na svoje mesto, okoliščine pa vas bodo podprle. Čaka vaš še lekcija “premagati strah” vse tiste, ki jo seveda še morate opraviti. Zatem sledi, kar si želite.


 

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 400

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Poleg brezplačnih nasvetov vam je na voljo tudi osebno vedeževanje po garantirano najnižji ceni.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri