Taroskop – 25.09.2017 – 01.10.2017

By Rok 12 mesecev ago
Home  /  Taroskop  /  Taroskop – 25.09.2017 – 01.10.2017

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

V začetku tedna boste čutili pritisk in stvari se ne bodo odvijale po vaših pričakovanjih. Za dober končni rezultat, bi bilo za vas priporočljivo, da opustite vzorce mišljenja „strahu pred porazom“ in znova preverite svoje načrte za nadaljnji uspeh. Nekateri izmed vas pa boste v drugih pogledih ocenjevali, kako daleč ste prišli pri vsakdanjih situacijah in če je vaš trud obrodil sadove. Ne primerjajte se z drugimi, delajte na svojih načrtih in se držite svoje edinstvene poti.


BIK

Optimizem in pozitivna naravnanost sta ključna v zadnjem septembrskem tednu. Zavedajte se, da je moč v vas in s tem jo boste še okrepili. Resnično lahko v tem tednu dosežete vsaj večino svojih ciljev, a ne ženite se preveč. Raje se osredotočite samo na eno, največ dve do tri stvari in jih izpolnjujte. V drugi polovici tedna boste čutili, da se vam je življenjska moč povečala in luna v Strelcu bo za vas dobro poskrbela. Vse, kar ste do sedaj postorili, je zaščiteno, privoščite si počitek.


DVOJČKA

Prihajajoči teden za vas bo čudovit na vseh področjih! V prvi polovici tedna boste lahko na vseh življenjskih področjih opažali, da se stvari premikajo v pravo smer in padajo na svoje mesto. Na vidiku so tudi nagrade za pretekli trud, ki bodo večje, kot si lahko predstavljate. V tem tednu vam vlada planet Jupiter – planet sreče in priložnosti, zatorej zgrabite priložnost takoj, ko se pokaže. Druga polovica tedna vam za razliko večjih premikov in sprememb prinaša zadovoljstvo znotraj doma, družine in vaših odnosov in preprostih stvareh. Nič vam ne bo manjkalo!


RAK

Tema vašega zadnjega septembrskega tedna so odnosi in čustva. Nekateri izmed vas boste morda tako zelo „vpleteni v čustva“, da boste čisto pozabili na realnost okoli sebe – postavite zdrave meje. Na splošno je pa to teden novih začetkov, novih ljubezni in izboljšanje vaših obstoječih odnosov, ne glede na to, ali so ljubezenski, odnos z materjo ali očetom ter službeni. V tem tednu je boljše, da le opazujete naraven potek stvari in se prepustite življenju, da vas nosi v izbrano smer. Če pa že morate ukrepati, pa pred tem poslušajte svojo nezmotljivo intuicijo preden karkoli storite.


LEV

V sebi imate moč, da izrazite svoje največje potenciale! Česar koli se boste lotili v tem tednu, bo uspešno, zato pustite strahove za sabo. Če se stvari ne lotite, nikoli ne morete resnično vedeti, kaj vse bi lahko dosegli. In prav to naj vam bo vzpodbuda – tvegajte in si drznite. Za mnoge izmed vas se začenja novo poglavje, v katero morate vstopiti z optimizmom in vero, spet drugi boste pa zmagali v stvari, s katero se morda že dolgo časa bojujete, a ne pozabite – moč za rešitev situacije se skriva v vas samih in ne v okolici.


DEVICA

V prvih dneh tega tedna se izogibajte kakršnih koli konfliktov, saj bi se lahko zapletli do te mere, da bi vi izpadli krivi in morebiti brez pravega razloga nosili posledice. Neprijetne spremembe, ki se vam dogajajo, se lahko končajo že s samo odločitvijo, da zberete pogum, vidite stvari okoli sebe realno in si ne zatiskate oči pred resnico, saj problemi ne bodo šli sami od sebe. V drugi polovici tedna vas čaka zastoj, teden je najmanj primeren za odločilne korake v odnosih.


TEHTNICA

Želja, ki jo hranite za ljubezensko področje, se lahko manifestira v tem tednu. Tudi, če imate kakšne druge želje, imate zeleno luč zanje v teh dneh, le ostanite zvesti sami sebi. Za nekatere predstavnice nežnejšega spola, je ta teden predvsem dober za spočetje in zanositev, prav lahko se pa zgodi, da boste ravno v tem tednu dobili novega člana družine. Na splošno bo to za vas Tehtnice precej čustven teden in prevladovali bodo ubrani odnosi.


ŠKORPIJON

Preobrazba, ki se vam v tem trenutku dogaja je za izboljšanje. Morda ste občutljivi na spremembe okoli vas, a vendar je v tem trenutku ključno, da kažete svoj pravi jaz in najdete pot iz strahov in zablod. Poiščite tudi stabilnost na vseh ostalih področjih vašega življenja. To vam bo pomagalo, da se boste lažje soočali z vsakdanjimi in večjimi izzivi, ki jih življenje vsakomur prinaša. Konec tedna vas čaka stabilno finančno stanje in prijetna sprememba na kariernem področju. V igri so lahko visoki zneski.


STRELEC

Nezdravo obnašanje in odvisnosti vas svarijo pred nezdravim načinom razmišljanja in odnosa. To je teden, kjer se boste umaknili v samoto in delovali sami zase, kar pa še ne pomeni, da ne smete poiskati pomoči. Prav zdaj je za vas bistvenega pomena, da se rešite iz kletke vaših izbir in poiščete pozitivno pot dalje, ki jo boste po temeljitem iskanju vsekakor našli. Za tiste, ki opravljate morebiti dve službi, bo to pravi teden olajšanja, predaha in počitka.


KOZOROG

To je teden prijateljstva, pozitivnih vezi in namer. Morda boste povabljeni na praznovanje ali pa boste sami s svojimi najbližjimi praznovali. Za nadaljnji uspeh je pomembno, da najdete uravnovešen pot uma, srca in duha in, ko boste hodili po tem poti, se bodo stvari hitro razpletle vam v korist. A ne zaletite se pregloboko v vodo – pripravite strategijo in načrt, šele nato ukrepajte. Zaupajte svojim prijateljem in domačim, kaj vas teži, saj si boste tako olajšali marsikatero breme.


VODNAR

Pred vami je teden uspeha, a vsekakor boste čutili pridušen občutek, kjer boste kljub zunanjim uspehom čutili praznino v sebi. Razlog za to se skriva v tem, da denar, ki vam ga v tem tednu očitno ne bo primanjkovalo, ne zmore kupiti sreče, zdravja in ljubezni. In za vas je pomembno, da ste zadovoljni za vse – dobro in slabo in, da čutite hvaležnost, saj boste tako le še povečali pritok pozitivnih blagoslovov v vaše življenje. Spreglejte resnico in rešeni boste.


RIBI

Kmalu bo konec vaših tegob in na vidiku je v prvih dneh tedna uspeh. Dozoreli ste, naučili ste se zaščititi in sedaj ste pripravljeni na nove podvige. Varujte se odvisnosti na vseh področjih vašega življenja in ne zapadite v določene rutine – to vas bo le odvrnilo od prave poti. Venera v Škorpijonu bo za vas poskrbela, da boste našli pot in lepoto v stvareh, ki se dogajajo v vašem življenju.


Categories:
  Taroskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13.

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri