Taroskop – 26.03.2018 – 01.04.2018

By Rok 1 leto ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 26.03.2018 – 01.04.2018

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Morda preveč odgovornosti in nepotrebnih skrbi jemljete na svoja pleča? Čas je, da temu naredite konec. Tako se boste počutili razbremenjene in manj izčrpane na samem življenjskem področju. Povrnila se vam bo pozitivna energija in pripravljenost dokončati stvari. Nekateri od vas se pa malce preveč zapletate v čustvene vzorce načina razmišljanja. Objektiven pogled na svet vam bo še kako prav prišel v tem tednu.


BIK

Energije vašega zadnjega marčevskega tedna v tem letu bodo najbolj aktivne na mentalnem področju. Že v začetku tedna boste uspeli rešiti blokade in odstraniti nepotrebne misli, ki vas le ovirajo. Soočite se z resnico v svojih življenjskih položajih, namesto, da se določeni izmed vas pretvarjate, da je ni. V drugi polovici tedna znajo sicer biti odnosi pomembna tema, a le skozi vzorce, ki se kažejo v vašem načinu razmišljanja.


DVOJČKA

Tišina in mir je tisto, kar boste vsi Dvojčki v začetku tedna potrebovali. Torej, priznajte si to in tudi nekaj ukrenite v zvezi s tem! Če pa vseeno čutite, da bi radi delovali bolj navzven, pa bodite pozorni na manjše priložnosti, ki se vam bodo pojavljale v tem, zadnjem tednu meseca, saj tokrat štejejo manjša dejanja bolj, kakor naprezanje. Vaš teden bo na splošno uspešen – tudi morda tam, kjer niste pričakovali.


RAK

Pred vami so velike spremembe in bistvena duhovna – osebnostna preobrazba. Prav gotovo se že nekaj časa nahajate v sferah teh energij. V tem tednu vam vlada ogromno Plutona, ki se sklada v vsem napisanim že v uvodu. Torej, prepustite se, soočite se z svojimi morami in strahovi ter se osvobodite “ječe”, v katero ste zaprti. Čutili boste ogromno olajšanje, ko bodo ti trenutku za vami. Prav tako je bistvenega pomena denar in gmotne zadeve v tem tednu.


LEV

Karta Trdnjave v Tarotu je splošni oris vsebine vašega zadnjega marčevskega tedna v tem letu. Pričakujte nepričakovano in nikar ne dovolite, da vas drugo povlečejo za seboj v svoj lastni propad! Ta teden vam vlada v vaših kartah precej nenavadnega za vas, zatorej se ne čudite, če se boste znašli pri ekstremnih podvigih – a vseeno vedite, kje so meje zdravega. Proti koncu tedna boste še enkrat presenečeni nad vsem.


DEVICA

Vaš celotni teden je zaznamovan z uspehom, torej le veselo na delo! Prihaja pravi čas za vas, kjer boste lahko uporabili vse do zdaj pridobljeno in priučeno. Z drugimi besedami – prihaja pravi trenutek za vaše sanje, cilje, načrte in kakopak poslanstvo. Še posebej uspešni boste na kariernem področju, vaši odnosi bodo cveteli, predvsem boste pa v vseh tedenskih okoliščinah našli občutek domačnosti.


TEHTNICA

Znamenje Strelca in njegov vladar Jupiter bosta vam v tem tednu prinesla zelo dobre energije. A vaša naloga med vsem tem je, da uskladite nasprotja, ki delujejo v vas samih. Nikakor se ne ozirajte za preteklostjo – živite tukaj in zdaj, polni optimizma in navdiha. Potovanja so morda na vidiku ali izleti.


ŠKORPIJON

Teden, ki je pred vami bo zelo pester. Dokončati še morate stvari iz preteklosti, ki vas že nekaj časa dohitevajo. Ne morete večno bežati pred njimi, ne glede na to, kako so morda neprijetne. Samozavest, pripravljenost, samoiniciativnost in druge vrline vam bodo pri izvrševanju te naloge še kako prav prišle. Seveda si pa nekateri od vas morate priti tudi na jasno, kaj od življenja pričakujete, zavihati rokave in počasi pričeti delati na tem.


STRELEC

Že v samem začetku tedna boste morali povrniti dolgove, pa naj gre za katero koli obliko – denar, čas ali imetje ter usluge. Na koncu vse šteje. Sredina tedna vam prinaša velik napredek na vaši poti in pri vaši osebnosti. Postavite tokrat sebe na prvo mesto. Proti koncu tedna in za vikend se izogibajte konfliktov, ker bi lahko prišlo do nesporazuma, ki je vsekakor nepotreben in nedobrodošel.


KOZOROG

Zadnji marčevski teden bo za vas grenko – sladek. V prvih dneh tedna se bo morda v vaše življenje vrnila določena oseba ali pa se pripravljate na srečanje, spet drugi boste morali najti stabilnost v vašem družinskem življenju. Sredina tedna vam prinaša velike materialne koristi, a bodite pametni. Za vikend se vam nakazuje sprememba, ki morda ne bo tako prijetna, a vsekakor boste uspeli v vsakdanjih okoliščinah in našli ravnovesje.


VODNAR

Za vas so pa poti v tekom tega tedna pozitivne spremembe, a boste morali veliko truda vložiti v to.  Ne iščite napak v okoliščinah temveč se le prepustite dogodkom. Mera zdravega razuma vam bo prav prišla – in čeprav so vaši projekti še morda na začetku, vedite, da lahko uspete v vsem, če se potrudite.


RIBI

Vaš teden se bo pričel povsem vsakdanje, a ravno v teh malenkostih lahko opazite največje blagoslove življenja samega. Še posebej uspešni boste na ljubezenskem področju, kjer se vam bo ponudila možnost tudi za nov začetek ali napredovanje razmerja. Druga polovica tedna vam prinaša stabilnost, a na denar in stvari materialne narave boste morali pričeti gledati drugače. Čas bo pokazal svoje, vi pa pogumno stopajte naprej.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri