Taroskop – 26.10.-30.10.2016

By Rok 3 leta ago
Home  /  Vedeževanje  /  Taroskop – 26.10.-30.10.2016

OVEN:

Prišel je čas, da začnete uživati svoje življenje! Že so na vidiku nova poznanstva ali druženja s že poznanimi ljudmi, kar lahko vključuje partnerja, prijatelje ali družinske člane. Vas čas premora se je iztekel in vaša duša hrepeni po osvežitvi in razvedritvi. Morda za vas prihaja ponovno snidenje z nekom, ki ga že dolgo niste videli, vsekakor je pa prav tako tema bodočega tedna stabilnost in stagnacija – dve stvari, na kateri lahko dejavno vplivate tudi sami.

BIK:

Prav je, da nekaj naredite v smeri vaših osebnih interesov, saj imate tokrat velik potencial, ki se že v sredini tedna lahko uresniči in ni pomembno, na kaj točno se nanaša – lahko je to denar, ljubezen ali karkoli si že želite. Pomembno je le, da nekaj naredite v želeni smeri. Začetek tedna bo za vas precej lahkoten in hkrati vas bo osvobodil vseh muk, ki bodo popolnoma izginile v sredini tedna, kjer se kažejo prvi uspehi in znamenje Sonca. Vikend vam prinaša možnost, da naredite nekaj na svoji čutni, Bikovski naravi – lahko si privoščite razvajanje, kopel, masažo ali sprehod v naravo.

DVOJČKA:

Pred vami so obzorja novih začetkov. Ovire, ki so vam še do nadaljnjega povzročale preglavice se bodo ob vašem dejavnem delu na sebi že začele odstranjevati. Čas je, da zbrišete svoj notranji zaslon in na podlagi novih spoznanj začnete znova. Čaka vas tudi nagrada za pretekli trud na skoraj vseh področjih vašega življenja. Nikakor ne prezrite klica k prebujenju in novega začetka – saj tako boste pozdravili preteklost, ki vam to omejuje. Vikend oz. konec tedna bo za vas precej sproščujoč in poln navdiha, optimizma in upanja. Izkoristite ga modro.

RAK:

Glavna tema tedna, ki je pred vami je odnos z drugimi ljudmi in kako gledate na svet okoli vas. Razmislite, kakšnih sprememb si pri odnosih želite in nato začnite dejavno delati na tem. Se z drugimi nikakor ne ujamete in imate občutek, da vam ne vračajo naklonjenosti? Potem je čas, da nekaj spremenite! Pustite dogodkov bodočega tedna, da se odvijejo, kakor se morajo, zatem pa za vikend pojdite raziskovati svojo notranjost in ugotovite, kje se tudi vi takšni do koga? Odgovore boste našli s pomočjo meditacije, kontemplacije in z branjem navdihujočih knjig.

LEV:

Bremena, ki so vam v preteklosti povzročala težave, se bodo začele že v začetku tega tedna razblinjati in vi boste doživeli prerojenje, po katerem že tako hrepenite. Sedaj v celoto strnite vse lekcije, ki ste jih bodisi prejeli preko drugih ljudi, bodisi preko določenih položajev v življenju. Na vidiku je uresničitev globoke želja, vendar življenje zahteva od vas tudi določen test vzdržljivosti in dela na tem projektu. Večino ste že opravili, zdaj vse, kar morate storiti je, da verjamete.

DEVICA:

Prihajajoči teden vam prinaša že v samem začetku veliko darov na ljubezenskem področju! Doživeli boste več sreče, kot ste mislili, da je mogoče. Vaš odnos z dušo dvojčico se bo izkazal za zelo navdihujočega, kar vam bo dalo dodatno motivacijo za naprej, da se boste lažje soočili z izzivi. Vendar, na vašo srečo, izzivi tokrat ne bodo prehudi – kvečjemu vas bodo želeli pripraviti in nekaj naučiti. Pred vami so gladke poti in sreča in sedaj, ko ste to dosegli, naredite kar vam srce in intuicija pravi, da se to obdrži na visokem nivoju manifestacije.

TEHTNICA:

Tudi za vse Tehtnice je prišel čas, ko morajo preteklost pustiti za sabo in začeti znova. Ste na razpotju, kjer se bodo tudi v vašem življenju začeli dogajati mnogi premiki in morda že celo prav zdaj tako čutite. To je lahko nov partnerski odnos, nova služba ali selitev – morda celo v tujino. Za vaš uspeh je pomembno le, da se držite začrtanih poti in sledite svojem notranjem vodstvu. Če ste samski si lahko obetate, da boste kmalu spoznali primernega partnerja zase.

ŠKORPIJON:

Vaš teden se bo čarobno začel v smislu, ko naj bi začeli uresničevati svoje vizije. Vendar bo potrebno še nekaj dela. Pomembno je, da se premaknete z mrtve točke, saj boste le tako sprostili napeto energijo pri sebi ali v vsakovrstnih odnosih. Vsekakor boste dosegli napredek, če boste tudi po eni strani dovolili, da se stvari odvijejo same od sebe. S tem, ko boste umaknili svoja pričakovanja in nadzor, se bo zgodilo marsikaj, kar vam bo vlilo dodatni pogum, ugledali pa boste tudi luč na koncu predora.

STRELEC:

Pred vami je precej intuitiven teden, prav tako se iz vašega življenja umika obdobje čakanja in vas čakajo nove, čudovite stvari. Pomembno je, da poslušate svojo intuicijo, ki vam prigovarja nekaj pozitivnega in to je prav vodstvo za vas. Čeprav, sprva na začetku tedna ne bodo še te spremembe vidne, zaupajte, da se bo vse razpletlo v vaše dobro, kajti temu je tudi tako. Čakajo vas nove dogodivščine, predvsem pa je bistvenega pomena, da ta teden daste nekaj na svojo žensko – jin energijo in pri tem ni pomembno ali ste moški, ker energija mora biti pri obeh spolih uravnotežena.

KOZOROG:

Izzive in darove, ki vam jih bodoči teden prinaša bodo zelo pomembno vplivali na vas. Mogoče bi v začetku tedna šli na sprehod v naravo, da si ponovno napolnite baterije in zadihate s polnimi pljuči. Zelo pomembno je tudi, da daste nekaj na vašo samozavest, ki vas bo okrepila v vseh pogledih – lažje se boste soočali z vsem, kar vam bo prišlo na pot. Bistvenega pomena v tem tednu bo tudi vaša komunikacija in priporočilo je, da se pri vsem s polno dušo izrazite, ni važno, za kakšno obliko gre.

VODNAR:

V bodočem tednu se vam bo odlično zdravje in osebno moč povrnila in za vas je zelo pomembno, da ostanete maksimalno pozitivni. Zelo pomembno je tudi, da začnete bolj zdravo živeti ter, da uredite vašo notranjost in zunanjost – tako se boste bolje počutili. Zaupajte svoji intuiciji, ki vas vodi do obilja, zdravja, ljubezni in sreče na vseh področjih vašega življenja. Vaše razmere na vseh področjih se bodo začele izboljševati, pomembno pa je, da ostanete z nogami trdno na tleh.

RIBI:

Teden, ki prihaja bo precej čustven za vas v vseh pogledih – pomembno je, da pogledate na stvari in odnose z drugega zornega kota in ugotovili boste, da lahko zaupate ljudem okoli sebe in da ni vse tako črno, kakor se zdi. V drugi polovici tedna boste doživeli večji vzpon na čustvenem področju in okrepitev zveze, v kateri ste. Za samske Ribe in Ribake prihajajo boljši časi v ljubezni. Partner/ica, ki ga/jo boste spoznali bo najverjetneje vaša sorodna duša.

Vedeževalec Rok

Category:
  Vedeževanje
this post was shared 0 times
 000

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri