Taroskop – 26.12.2016 – 1.1.2017

By Rok 2 leta ago
Home  /  Tarot  /  Taroskop – 26.12.2016 – 1.1.2017

OVEN: Na začetku tedna boste v dvomih, katero pot bi izbrali. Prav lahko se zgodi, da izbirate med dvema stvarema ali da boste izbirali. Čas je, da se v sredini tedna posvetite preprostosti in se vrnete v otroške čase in dovolite vašemu notranjemu otroku, da zažari. Vaše težave se bodo reševale s pomočjo drugih ljudi. Teden vam je najbolj naklonjen na ljubezenskem področju. Ob koncu tedna boste uživali v harmoničnih odnosih z vašim partnerjem ali partnerico.

BIK: Ta teden je v vaših tedenskih kartah videti zelo veliko pozitivne energije, ki samo čaka, da jo boste izkoristili. Zanašajte se na svojo intuicijo in se lotite pustolovščine, ki jo že nekaj časa odrivate stran. Karte kažejo, da bi vam ta podvig zelo dobro uspel. Privzgojite si vodstvene sposobnosti in samozavest – dve vrlini, ki vam bosta v veliko pomoč. Konec tedna boste doživeli večji uspeh na vašem službenem področju.

DVOJČKA: Težave, ki jih imate na področju čustev in odnosov so vsekakor rešljive. Najbolj vam bo pomagalo to, če boste z zadeve pogledale z drugega zornega kota in razmišljali s svojo glavo in sprejemali odločitve, ki izvirajo iz vas samih. Začetek tedna vam prinaša možnost za spravo v odnosih, prav tako tudi konec tedna. Od vas je odvisno, kdaj boste ukrepali. Pred vami se določeno poglavje zapira in prihaja novo, mnogo boljše.

RAK: Pretekle težave so vas nevede spravile na pravo pot in tema vašega zadnjega tedna v tem letu je vzpostavitev zdravega nadzora. Dovolite izkušnjam, da vas nekaj naučijo. Kakor koli, konec je temačnih časov za vas. V nove smeri vas vleče pozitivna sila in prav je, da ji sledite. Ne se videti kot žrtev in ne podcenjujte svoje moči – spoštujte jo in jo uporabite pametno, saj bo zaradi tega brez večjih težav naraščala. Ključ v vaših dejanjih je pozitivno razmišljanje.

LEV: Teden se bo za vas začel precej dvoumno, a kaj kmalu bo to zamenjala lahkotnost duha. Nikar ne dvomite v vašega življenjskega sopotnika ter se mu na tankočuten način približajte, če si želi bolj harmoničnega odnosa. Obilje v vseh oblikah za vas prihaja in zadnji decembrski teden v tem letu bo za vas Leve miren. Lekcijo strahu pred porazom ste uspešno usvojili, sedaj se pa predajte življenju in se ne vežite na ničesar.

DEVICA: Morda so vas pretekli dogodki, ki so vas šokirali spravili v dvome. Vaše iluzije so bile razbite, a razbila jih je resnica, ki je dotlej niste poznali. Morda ni videti tako, a v prihodnje vam bo na vaši poti mnogo lažje. Zadnje čase ste precej čustveno naravnani in na področju odnosov resnično ni razloga za skrb. Uskladitev uma in srca vam bo pomagalo na vaši poti. Naproti vam prihaja presenečenje, ki vam bo spremenilo življenje.

TEHTNICA: Prišel je čas, da si oddahnite in poskrbite za svojo dušo. V zadnjih in v tem trenutku ste postorili vse, kar je bilo mogoče. Za vaš nadaljnji uspeh je bistvenega pomena, da opustite nadzor, pridobite samozavest ter se sčasoma pogumno poženete proti svojim ciljem. Na svoje počutje lahko vplivate s svojimi mislimi, saj tako podpirate svoje telo in vaš um. Imejte prijazne misli o sebi in drugih.

ŠKORPIJON: Odkrito se soočite z svojimi težavami in marsikaj v vašem življenju se bo v vseh pogledih spremenilo. Zadnje čase se preveč naprezate in tako ne opazite drobnih in večjih blagoslovov na svoji poti. Ni vse tako črno, kot se zdi, zdaleč od tega. Z izogibanjem težavam jih ne boste ne pregnali, ne rešili. Na vidiku je rešitev težav, ki se bo zgodila na nepričakovan način v vaše dobro. Zadovoljni boste sami s sabo in s tem, kar ste dosegli. Nagrade za trud čakajo na vas. Večje bodo kot si lahko mislite.

STRELEC: Čas je, da se osredinite in pustite preteklost za seboj. Stvari, na katere ne morete vplivati zanje, niti za vas nima smisla, da se z njimi obremenjujete. Morda ste zadnje čase pridobili strah pred spremembami, ampak čudovite priložnosti čakajo na vas. Pravica je na vaši strani. Ta teden so vam na veliko presenečenje, kljub praznikom, bolj naklonjene materialne zadeve kakor odnosi. Oči, s katerimi gledate na svet, ustvarjajo vašo resničnost. Česa bi želeli videti in izkusiti več? Vse je odvisno od vas.

KOZOROG: Vaše življenje bo zelo hitro prešlo na boljše smeri. Sedaj je prišel čas akcije in velikih korakov. Hitre in pozitivne spremembe so pred vami. Zadajte si cilje in jih postopoma uresničujte in zagotovo vam bo uspelo. V vaših kartah tega tedna je videti velik uspeh. Med družinskimi člani in odnosi na sploh, boste poželi velik ugled in boste v središču pozornosti. Ovire se končno odstranjujejo in pot pred vami je svetla.

VODNAR: Poslušajte svojo intuicijo, kako si ustvariti boljše življenje. Pretekli neuspehi so zgolj odraz vaših misli in zanemarjanja notranjega glasu ter brezciljnosti. Sedaj naredite nekaj drugače. Zadajte si cilje in zagotovo jih boste uresničili! Vaše čustveno in finančno življenje bo v tem tednu usklajeno in boste lahko razpolagali s svojim časom, kakor boste želeli. Izogibajte se negativnih misli in laži samemu sebi.

RIBI: Pot, ki ste si jo izbrali, je za vas prava. Na določenih področjih ste že dosegli večji napredek, sedaj je pa čas, da se umirite in morda s pomočjo meditacije poiščete intuitivne odgovore na vaša vprašanja. Vaš trud bo vsekakor obrodil sadove in nekaj jih je že v sedanjosti. Vaše zdravje bo odlično, v novo leto pa boste vstopili s toplino v srcu in notranjem miru.

Vedeževalec Rok

Categories:
  Tarot, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri