Taroskop – 27.02.2017 – 05.03.2017

By Rok 2 leta ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 27.02.2017 – 05.03.2017

Hvala, ker berete brezplačen tedenski horoskop, ki ga pišem za vas.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

V začetku tedna boste čutili močno željo, da namenite nekaj pozornosti tudi tistim vidikom življenja, kjer je prej niste namenjali. Pri vaših odločitvah poslušajte svojo intuicijo, skušajte pa spojiti svoje ideje s praktičnim življenjem. Ta teden bo pri vas prevladovala predvsem ženstvena, jin energija, ki je hkrati energija dajanja in prejemanja. Le to mora biti uravnovešeno. Konec tedna se boste lahko sprostili in uživali v manjših ali večjih pozornostih.


BIK

V tem tednu je dobro, da se izognite morebitnim situacijam, ki bi prinesle poraz. Čas je, da v svojem življenju uveljavite in vpeljete nadzor. V začetku tedna ne boste imeli kaj precej dosti energije, da bi se soočali s vsakodnevnimi izzivi, ki jih prinaša življenje. Bolje je, da se za nekaj časa umaknete in temeljito premislite o naslednji potezi. Če imate kakšen spor, ga boste proti koncu tedna zagotovo rešili.


DVOJČKA

Čas je, da opustite preteklost, sprejmete sedanjost in se postavite zase ter jasno opredelite, kaj si želite v življenju. Samozavesti vam v tem tednu ne bo primanjkovalo in zlahka boste začeli znova, če se boste le potrudili. V sredini tedna vas morda čakajo trda pogajanja, ampak vse se bo rešilo sproti. Vedite, da je obilja na tem svetu dovolj za vse, afirmacije in vizualizacije pa vam bodo pomagale pospešiti proces in uresničiti vaše cilje.


RAK

Glede na to, da vam teden ne bo najbolj naklonjen na finančnem področju, vas pa čaka ogromno nagrad na področju osebnostne rasti in razvoja. Kljub finančnim nevšečnostim, se boste počutili motivirano in sproščeno že v samem začetku tedna. Sprijaznite se s stvarmi, ki jih ne morete spremenite in postorite tisto, kar lahko. Proti koncu tedna vas čakajo pozitivna komunikacija in druženja z drugimi.


LEV

Preverite svoje motive in namene, če so usklajeni z vašimi najglobljimi željami in vašim življenjskim namenom. Nikoli ni prepozno za spremembo. Spet nekateri od vas, pa se boste počutili brez idej na katerem koli področju. Vedite, da je to le prehodno in, da vas že v naslednjih dneh čakajo nove dogodivščine, lahko pa si obetate tudi pomoč najbližjih in prijateljev. Vaše čustveno življenje bo ta teden izpolnjujoče.


DEVICA

Po dolgi borbi in preizkušnji samozavesti in vzdržljivosti, vas sedaj čakajo nagrade za vaš trud. Ampak vedite, da uspeh ni počivanje na lovorikah in da vas čaka še kar dosti dela. Če opravljate poklic, ki ga imate radi, se boste temu še rajši posvetili. Sredina tedna bo za vas grenko – sladka, a na koncu boste nekako zadovoljni, da je bilo tako, saj se boste naučili neprecenljivih pomembnih lekcij. Za vas bo prišel čas, ko boste imeli resnično vse, za kar delate.


TEHTNICA

Preden nadaljujete, je priporočljivo, da opustite strah in skrbi, ki ovirajo vaš napredek. To so tiste misli, ki vam vedno znova preprečujejo želeni rezultat. V začetku tedna boste sicer neustrašni, ampak hkrati morda v dvomih pred katastrofo, ki je le vaša iluzija. Začnite na novo graditi vaše življenje – dopustite resnici, da je luč na vaši poti. Na koncu tedna boste ugotovili, da ste močnejši, kakor mislite in da lahko dosežete vse.


ŠKORPIJON

Preganjavica, ki jo čutite bodisi zaradi vsakdanjega stresa, bodisi zaradi drugih skrbi, bo minila. Vse ovire na vaši poti boste uspešno premagali in v vaših kartah je na vidiku uspeh. V sredini tedna boste sicer čutili, kot, da vas dve različni sili vlečeta v dve smeri, zato boste morali najti zdravo ravnovesje. Na splošno vas pa čaka uspeh v ljubezni in denarju. Še posebej pozorni morate biti na svoje poklicne in ostale cilje, da boste kmalu ukrepali, da ne boste zamudili priložnosti.


STRELEC

Pred vami je morda pomembna odločitev, ki bo trajno ali kar za vedno spremenila vaše življenje. Pri tem si vzemite čas in bodite potrpežljivi, predvsem sami s sabo. Kar je videti kot poraz, je v resnici prikrita priložnost. Naredite odločilni korak, vse ostalo se bo sami uredilo in sinhronost dogodkov bo pripeljala do naključij, ki vas bodo podprla in vam prinesla zmago.


KOZOROG

Morda bi morali bolj paziti na svoje zdravje in narediti nekaj za svoje telo. Morda pa se morate posvetovati z osebo, ki je strokovnjak na svojem področju, preden sprejmete odločitev za svoj posel. Kakor koli že, sedaj ni pravi čas za ukrepanje – raje se umaknite in si vzemite nekaj časa za počitek, zatem za vas prihajajo boljši časi. Nekatere od vas pa gotovo mučijo tudi odvisnosti – od substanc ali odnosov. V vsakem primeru je bolje postaviti zdrave meje.


VODNAR

Vaša potrpežljivost je že nekaj časa na preizkušnji, medtem, ko tudi odnosi in komunikacija z drugimi ne uspevajo ravno najbolje. Zdaj je čas, da preverite, kako gledate na svet. S tem, da daste dolžnostim prednosti pred srčnimi želja, bo gotovo v tem trenutku prava pot za vas. Prihaja tudi čas kontemplacije za vas, kjer boste morali razmisliti o svojem poslanstvu. Bo pa čas tudi dragocen, če ga boste preživeli sami, v tišini, morda meditirali ali brali knjige.


RIBI

Pred vami je odličen teden, ki vas bo navdihnil in ponesel v višave, kar se tiče počutja! V svoji koži se boste počutili odlično, kot že dolgo ne. Pred vami so vznemirljivi trenutki, kar je morda selitev, nov odnos ali izboljšanje vašega finančnega stanja. Vse, kar ste nekoč dajali, vam bo povrnjeno, pa čeprav ne morda v takšni obliki kot pričakujete. Pustite usodi, da vas preseneti!


Vedeževalec Rok

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 300

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri