Taroskop – 27.3.2017 – 02.04.2017

By Rok 2 leta ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 27.3.2017 – 02.04.2017

Hvala, ker berete tedenski horoskop, ki ga pišem za vas.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Zadnji teden v mesecu marcu bo za vas precej pester. V prvi polovici tedna bo dogajanje in vaše počutje zelo dinamično. Sreča se bo obrnila v vašo korist in večini izmed vas bo vse šlo po načrti, zato jih kar pripravite in se ne obremenjujte z končnim izidom. Čas druge polovice tedna namenite odnosom in prijateljem, ki vam stojijo ob strani, saj se boste v dobri družbi prenovili in bili pripravljeni na nadaljnje izzive.


BIK

S poslušanjem svoje intuicije in notranjega vodstva boste premagali vse izzive, ki vam stojijo na poti. Čas je, da se premaknete z mrtve točke, opustite strahove in tesnobo za sabo, saj vam pri vaših ciljih čisto nič ne koristijo. S tem, ko ne boste več toliko čustev v tem tednu vpletali v svoje odločitve in razmišljali bolj pozitivno, boste vsekakor dosegli zastavljene cilje.


DVOJČKA

Pomislite, kaj vi pojmujete kot srečo. So to zunanje stvari ali notranji mir znotraj vas? Odgovor boste našli v svojih globinah. Uravnotežite dajanje in prejemanje v svojem življenju in z ljubeznijo poglejte na vidike, ki ne delujejo. Ljubezen zdravi in zagotovo bo ozdravila tudi vas. Sredina tedna vam prinaša dobre odnose na ljubezenskem področju, medtem, ko konec tedna lahko prinese razočaranja z starši ali ostalimi člani družine.


RAK

Konflikti, ki ste jih imeli do pred kratkim se bodo zdaj polegli. Res je, da je večina od vas bila občutljivih na te spodrsljaje, ampak sedaj prihajajo boljši časi za vas (prav tako na samem življenjskem in službenem področju). Morda bi morali poiskati nasvet pri modrem prijatelju ali osebi, ki ji zaupate. Včasih ne vidimo celotne slike in pogled tretje osebe na stvari nam bo vsekakor v pomoč.


LEV

Zavestno se odmaknite od stvari, ki jih v tem trenutku ne morete spremeniti. Skrbi, ki jih imate, so nepotrebne in kalijo vaš notranji mir in zagon, ki sta nadvse pomembna za vaše nadaljnjo delovanje. Trenutno se osredotočite na svojo družino in na vaše podzavestne, duhovne vidike. Pogajanjem, katerim ne morete priti do konca, pustite prosto pot. Vesolje ima zelo dober način »samokorekcije«, če se le preveč ne vmešavamo in se one obremenjujemo z izidom.


DEVICA

Pred vami je teden, kjer boste ocenjevali pretekli trud in kaj vse ste pridobili z njim. Čas je, da si zadate nove cilje in vzpostavite red v svojem življenju. Nekateri izmed vas morate urediti tudi svoj starševski odnos s svojimi otroci. Iz sredine na konec tedna boste doživeli prijeten preobrat na finančnem področju in sledi izboljšanje.


TEHTNICA

Zdaj ste pripravljeni, da se poženete novim dogodivščinam naproti! Ne skrbite glede materialnega stanja in stvari, katerih si ne morete privoščiti, saj se bo vse uredilo kot po čudežu. Tema vašega tedna bodo načeloma odnosi z drugimi, ki bodo vsekakor harmonični, ampak še bolj kot to, pa reševanje težav, za katere mislite, da so nerešljive. Potrudite se in tako si ne boste mogli nič očitati.


ŠKORPIJON

Morda vaše pretekle odločitve res ni bile v harmoniji z vašimi željami, ampak to še za vas ne pomeni izgube. Prav kmalu boste sprejemali, nove, sveže odločitve in kljub napakam v preteklosti, je na vašem vidiku uspeh. Odgovore na življenjska vprašanja ali vsakdanje stvari, boste našli v svoji notranjosti – v miru in kontemplaciji. Nekateri izmed vas imate občutek, kot da življenje ni pravično do vas in to se bo v kratkem popravilo.


STRELEC

Ker ste ognjeno znamenje, bo za vas ta teden precej energičen in vam pisan na kožo. Že v samem začetku tedna vam bodo stvari tekle kot »namazane« in vi se boste počutili tako dobro, da si boste zadali zahtevnejše cilje. A nikakor se ne obremenjujte z napredkom – vse se dogaja ob svojem, za vas primernem sinhronem času. Konec tedna se izognite opreznosti, saj vam to povzroča stres in škoduje vašem zdravju.


KOZOROG

Ta teden se boste počutili odlično in stvari se vam bodo dogajale kar same od sebe. Čas je prišel, da si nekaj zaželite, oziroma, zadate in nato to izpolnjujete po korakih. Zunanje, življenjske energije vas bodo precej podpirale. Tema vašega tedna so finance in te bodo šle le navzgor do zadnje stopničke uspeha. Tudi vaše družinsko življenje bo na vrhuncu. Pomislite, kaj ima posebno vrednost za vas – to je lahko druga oseba, hobi ali kar koli drugega. Posvetite temu nekaj časa.


VODNAR

Tesnoba, ki jo čutite ob novih začetkih in obzorjih v vašem življenju je le utvara. Sedaj je čas, da izstopite iz svoje cone udobja in tvegate ter opustite preteklost – drugače nikoli ne boste vedeli, kaj vse bi lahko dosegli. Bodite zvesti samim sebi, saj se vam bo to poplačalo tudi tam, kjer najmanj pričakujete in pri vidikih, s katerimi se najtežje soočite.


RIBI

V tem tednu vas čaka mnogo stvari – od najprijetnejših, do tistih, katere imate malo manj radi. Predvsem bi morali poskrbeti za uravnoteženo dajanje in prejemanje v vaših odnosih, saj če samo dajete, se počutite izsušene. Če samo prejemate, nikoli ne boste znali ceniti tistega, kar imate. Čaka vas preobrat na boljše v ljubezenskih zadevah. Predvsem pa pomislite, kaj je za vas tisto, kar cenite pri odnosih z drugimi.


Vedeževalec Rok

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 400

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri