Taroskop – 28.08.2017 – 03.09.2017

By Rok 1 leto ago
Home  /  Taroskop  /  Taroskop – 28.08.2017 – 03.09.2017

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Pred vami je precej čustven teden. Prijateljske stike, ki ste jih navezali, lahko za vas samske prerastejo v kaj več. Morda pa si boste le želeli, da vse ostane na prijateljskem nivoju. V tem tednu pri večjih spremembah, poslušajte svojo intuicijo in razvijajte svojo čustveno inteligenco, ki vam bo vsekakor v pomoč pri vaših odločitvah.


BIK

Prva polovica tedna vam sicer prinaša nekaj nestrpnosti, a modre odločitve s pomočjo drugih oseb in vaših zahtevnih spoznanj, vam bo vsekakor še kako dobro dela. Povežite se s svojo »drugo polovici« na bolj duhovnem nivoju – to bo vsekakor pripomoglo k izboljšanju vaših sedanjih, vsakovrstnih odnosov.


DVOJČKA

Teden, ki prihaja za vas, bo za večino precej duhovne narave. Morali bi bolj poslušati svojo dušo in narediti potrebne spremembe. Predolgo že vztrajate pri položaju na katerem koli izmed področji, ki nima smisla in niti kratkoročnih rezultatov. Ko boste svet dojemali in gledali skozi oči splošnih vrednot, boste pred sabo opazili blaginjo.


RAK

Snidenje, ki ga že tako dolgo čakate, bo nastopilo. To je že lahko zgolj pogostejši kontakt ali pa srečanje na štiri oči. Tudi odnosi z ženskami v vašem življenju (ne glede na to, kateremu spolu pripadate), bo za vas odločilnih v tem tednu. Proti koncu tedna se vidi dobro osvojena lekcija in velik uspeh na vaši poti! Praznujte in se zabavajte.


LEV

Razočaranja, ki so v vas pobila žarek upanja, so zdaj za vami. Pred vami se odpira novo poglavje življenja, ki ga bo morda težko začeti, a kaj kmalu boste opazili, da možnosti niso čisto izgubljene. Mnoge izmed vas čaka tudi menjava službe ali pa razočaranje v sedanji. Soočite se z resnico in delujte v skladu s svojo intuicijo in srcem.


DEVICA

Obdobje samote je pred vami. To je čas, ki ga lahko uporabite za mirne sprehode, meditacijo ali kontemplacijo. Bodite »luč« drugim, namesto, da nanje slabo vplivate. Tako se bodo tudi vaše razmere izboljšale. Začetek tedna ni primeren za nove podvige, pravzaprav, niti konec tedna. Svoji duši in telesu privoščite počitek.


TEHTNICA

Agresija, optimizem in navdušenje, ki razburkajo vaše razpoloženje, vam ne bodo dali miru, vse dokler ne boste postorili, kar morate. Ta teden se boste počutili precej optimistično in željni sprememb in pravi čas za vas je nastopil! Sledijo dobre novice, morda celo od sorodnika, znanca ali prijatelja, ki živi v tujini ali je z njo kako drugače povezan.


ŠKORPIJON

Prvi korak pred katerim oklevate, vam prinaša možnost za napredek in rast, le storiti ga morate, ko boste začutili, da je pravi čas. Morda pa lahko pričakujete kakšno pomoč. Četudi imate občutek, kot da nič koristnega ne postorite, vedite, da temu ni tako – vsak lahko daje do določene mere, po svojih zmožnostih.


STRELEC

Optimizem, nove ideje in zamisli vam bodo prinesle obilne rezultate! Tudi odnosi z vašimi domačimi bodo cveteli. V začetku tedna, boste zelo dobro razpoloženi in ta vaša pozitivna energija bo nalezljiva. Proti koncu tedna, vas sicer čaka nekaj napetosti pri komunikaciji, ampak se bo vse hitro popravilo vam v prid.


KOZOROG

Vaše želje se bodo hitro uresničevale, če boste pripravljeni kaj narediti za to. V tem tednu je za vas bistvenega pomena, da razvijete ljubezen do vseh situacij – tudi negativnih. Tako boste predvsem rešili situacije, ki že dolgo stojijo na mrtvi točki. Konec tedna vam prinaša premike naprej, v smeri vaših sanj.


VODNAR

Notranja moč in zagon vam prinašata veliko ustvarjalne energije, ki jo lahko izkoristite v vaše najvišje dobro. Na vašo pot vam prihaja potovanje z določenim namenom, mnogim izmed vas tudi pozitivni premiki na službenem in finančnem področju. Pustite strah in preteklost za sabo, sprostite se in pričakujte najboljše.


RIBI

Pravica je na vaši strani. Ta teden je predvsem primeren za reševanje pravnih zadev in sporov. Že v začetku tedna vas čaka nekaj težjih odločitev, a ko bo stvar za vami, boste veseli, da ste sprejeli te odločitve. Nikar pretirano ne analizirajte stvari, odločajte se na podlagi vašega razuma, kajti srce vas lahko zanese.


Categories:
  Taroskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13.

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri