Taroskop – 29.01.2018 – 04.02.2018

By Rok 12 mesecev ago
Home  /  Taroskop  /  Taroskop – 29.01.2018 – 04.02.2018

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Pred vami je teden, ki bo precej materialne narave. Že v prvih dneh tedna se vam nakazuje izboljšanje vašega finančnega stanja, a boste morali biti previdni in sprejeti stroge ukrepe, kot so pretirana zapravljivost ali s tem posledično – navezanost na materialne dobrine. Skrbno varujte tisto, kar ste si prislužili in ne razmetavajte svojega bogastva. V zadnjih dnevih tedna in za časa vikenda, se vam bo zdelo, da se morate postaviti v bran svojim prepričanjem in postaviti zdrave meje. In tudi prav je tako. Nauk zadnjih dni tekočega tedna je, da delajte na samozavesti in notranji moči, kajti le tako boste uspešno premagali izzive.


BIK

V tem tednu (ali že v zadnjih dneh), bo vsekakor nastopil čas za velike spremembe! Prihaja čas, ko boste morali sebe, svoje potrebe, cilje in želje postaviti na prvo mesto. Čeprav vam morda primanjkuje navdušenja in ga sčasoma izgubite, vedite, da ste Biki zemeljska znamenja in takšni po naravi. Pomembno je, da sledite svoji začrtani poti, četudi se občasno spotikate na njej. Ta teden bo na splošno zelo stabilen in na samem področju vašega splošnega življenja, energije in duha, boste prejeli velik blagoslov. Proti koncu tedna se vam kaže preživljanje časa v krogu vaših domačih.


DVOJČKA

Vidiki vašega življenja, ki jih s težavo premagujete, se bližajo h koncu. Preveliko časa ste posvetili temu, da ste bremenili samega sebe. Lahko se pa tudi zgodi, da se vam bo v tem tednu veliko dogajalo in da preprosto ne boste našli prostega časa za stvari, ki vam veliko pomenijo. Govori se, da moramo najprej postoriti prioritete, ampak odločitev je na vas. Na ljubezenskem področju se kaže nov začetek, morda celo v vaše življenje vstopa nova oseba, četudi zdaj še niste pripravljeni na novo ljubezensko razmerje. Tema vašega tedna je, da opustite strah pred porazom in si ne nalagate odvečnih bremen.


RAK

Področje, ki je za vas najpomembnejše v tem tednu je to, da preverite svojo perspektivo in kako gledate na stvari v vašem življenju. Mnogo se dogaja na vašem mentalnem nivoju in v iščete ravnovesje v svojem življenju. V začetku tedna bodite pozorni na nove ideje, ki se vam bodo pojavile, a hkrati ostanite realni pri svojih pričakovanjih in njihovem posledičnem rezultatu. Teden vam tudi prinaša novo poslovno priložnost – kar je lahko nova služba, napredovanje, večji nepričakovani znesek denarja ali kakšna drugačna rešitev. Bodite odprti za vse.


LEV

Tudi za vas je zelo pomembno, da poslušate navdih svoje duše in razvijete svoje potenciale (postopoma) do najvišje mere. V prvi polovici tedna boste čutili potrebo po prenovi/preobrazbi ter posledičnem novem začetku. Čas je, da v življenju obrnete nov list in nekako pozabite na svoj (Levji) ponos. Samozavest je sicer zdrava in vam prav pride, ampak morate biti pozorni na meje normale. V drugi polovici tedna je bistvenega pomena komunikacija z drugimi – kar je lahko tudi pisana beseda. Skratka, vse vrste komunikacije. Pustite svoje strahove za sabo, vrnite se k preprostosti in otroškosti ter razmišljajte pozitivno.


DEVICA

Morda ste prestrogi sami do sebe ali do drugih v vaši bližnji okolici, hkrati je pa za vas tudi pomembno, da ste v teh trenutkih nepristranski pri svojih odločitvah. Če boste vanje vpletali čustva, se to morda ne bo dobro izšlo – odvisno, kakšne narave so vaše težave. V prvi polovici tedna boste morda potrebovali nasvet modrejše osebe ali pa preprosto nekoga, ki lahko situacijo oceni bolj objektivno kakor vi sami. Druga polovica tedna vam prinaša nujnost sprostitve – sedaj ste pred vami odpirajo nova vrata in nove priložnosti so neizbežne.


TEHTNICA

V prvi polovici tedna boste ocenjevali svoj trud in svoje dosežke. Sedaj je čas, da si vzamete malo premora, saj resnično lahko uživate pri blaginji, ki ste jo s trdim delom tudi pridobili. Pred vami se odpirajo nove poti, ali pa se sprašujete, če je vredno nadaljevati po izbrani poti in s svojimi načrti. Odgovor je preprost – DA! Vendar uskladite delo s počitkom in zabavo, da ne postane vse preveč enolično. V drugi polovici tedna vas čaka mirna pot naprej, ampak še vseeno boste v sebi imeli določen občutek nemiru. Preprosto počakajte, da mine.


ŠKORPIJON

Utrujeni ste od borb in bitk, ki ste jih bili. A vseeno ste veliko pridobili na področju osebnostne rasti in osebnostnega nivoja. Vaša notranja moč in vzdržljivost se bo tako le ojačala. Najslabše je sedaj za vami. Ne prikrivajte si lastne občutljivosti, preganjavice in strahov, temveč se po več majhnih korakih soočite z njimi. Druga polovica tedna vam je dosti bolj naklonjena, saj se vam v Tarot kartah kaže aspekt Cesarja – karte velike arkane. Morda bi morali preprosto razčistiti vaš odnos z očetom ali moškimi figurami v vašem življenju ali pa po vseh neuspehih končno vzeti življenje v svoje roke.


STRELEC

Čeprav se zdi, da se prepočasi premikate naprej po vaši poti, temu ni tako. Vsak projekt in načrt ima določene faze, ki se gibljejo od razvoja do zaključka. Vzemite si čas – zbirajte ideje, preizkušajte jih in širite svoja obzorja, saj se vaš svet ne konča na domačem dvorišču. Morda pa se selite in postopek dolgo traja, ali pa ne zmorete najti pravega prostora za vas? Strelci ste zelo gibljiva bitja in ste nagnjeni k potovanjem, a vseeno potrebujete nekaj prizemljenosti. Vse se zgodi ob svojem času, na pravem mestu in s pravimi osebami.


KOZOROG

Sedaj je čas, da na prvo mesto postavite svoje vrednote – kar se giblje vse od duhovnih vrednot, vrednot znotraj družine in odnosov, odnosom do dela in tako dalje. Ne glede na to, zakaj gre, boste morali nekaj časa posvetiti temu in ugotoviti, kje delate napako, da se stvari ne izidejo, kot bi se morale. A vedite, da se ne bo vse vedno izšlo po vaših pričakovanjih. Morda ste pa edini v svojem krogu ljudi, ki drži vse pokonci? Če je temu tako, dopustite bližino in možnost pomoči tudi drugim ljudem v vašem življenju, namesto, da vse poskušate opraviti sami. Vedite, da mučeniška vloga v takšnih primerih ni rešitev. Napredovali pa boste skozi težji proces na duhovni poti.


VODNAR

Karta, ki predstavlja temo vašega tekočega tedna je karta velike arkane – Svečenik. Svečenik je sicer Bikovo znamenje, ki lahko po negativni plati govori o trmi, nepopustljivosti in odpornosti proti spremembam, četudi so v naše dobro. Vrnite se nazaj k tradicijam in sedaj je pomemben počasen in stalen napredek. Preprosto uživajte, kjer koli se že nahajate v vašem življenju – ob vsaki situaciji (tudi kaosu) osebnostno rastemo. Teden vam na splošno prinaša velike spremembe na bolje.


RIBI

Tema vašega tedna je preporod. Prepolni ste bremen in strahov – povzročitelj le teh, so pa vaša negativna prepričanja in omejujoči vzorci. Četudi se vam ne mudi na svobodo, je za vas pomembno, da to čimprej storite. Čisto verjetno pa je, da vas vaše življenjske situacije postavljajo v takšen položaj, največkrat so pa to odnosi. Nezdravi odnosi lahko doprinesejo k slabi samopodobi, čeprav ni z nami čisto nič narobe. Skratka, pred vami so korenite spremembe, ki bodo na koncu prinesle dober rezultat.


Categories:
  Taroskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13.

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri