Taroskop – 29.10.2018 – 04.11.2018

By Rok 1 year ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 29.10.2018 – 04.11.2018
Tedenski horoskop

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

V začetku tedna boste zelo romantično razpoloženi, lahko pa doživite tudi kratke trenutke dvorjenja vam ali pa boste vi dvorili drugi osebi. Na sredini tedna se boste morali z določenimi stvarmi sprijazniti, ker vas bo na to točko pripeljalo življenje samo. Nikakor se pa skozi celotni teden ne izogibajte odgovornostim – raje se odkrito soočite z zadevami. S tistimi stvarmi, ki pa vas bremenijo že dlje časa je pa potreben taktični pristop.


BIK

Tekom celotnega tedna boste lahko izrazili svojo pravo, bikovsko naravo. Vseeno se vam pa v prvi polovici tedna odsvetuje trma, a vseeno morate delati na tem, da se stvari premaknejo z mrtve točke. Veliko lepih trenutkov boste doživeli in že v celotni drugi polovici tedna vam je ljubezen zelo naklonjena. Samski lahko spoznate potencialnega sopotnika. Tudi finance bodo potekale po načrtih, a morate biti skrbni.


DVOJČKA

V prvi polovici tedna boste čutili notranji zagon samozavesti za nove podvige. Prevzemite vodilo vlogo, naj si bo to na področju odnosov, kariere, zdravja ali ustvarjalnih projektov. Če boste verjeli vase, boste zagotovo uspeli. Druga polovica tedna prinaša razmišljanje o materialnih stvareh in smereh, v katere bi se lahko usmerili. Imejte realna pričakovanja. Morda se v vaši družini bliža rojstvo otroka.


RAK

Pred vami je malce napet teden in najboljši nasvet je to, da se preprosto odvežete od okoliščin in si zagotovite počitek, ki vam bo obnovil moči. Čeprav ni razloga, da bi bili nemirni, bo nemir v tem zadnjem oktoberskem tednu vseeno vladal v vas. Bodite pozorni na način, kako komunicirate z drugimi – morda bi morali uporabiti mehkejši in nežnejši pristop? Zanesite se tukaj na svoj razum bolj kakor na intuicijo.


LEV

Tedenske energije vam ne bodo ravno naklonjene na ljubezenskem področju in področju vsesplošnih odnosov, razen pri podpisu pogodb. Ampak tudi tukaj je pomembno, da se globoko zavedate, v kaj se spuščate. Imeli boste višek energije in ne boste vedeli, kaj bi z njo – prav tako se boste srečali z omejitvami ustvarjalnosti. Na ljubezenskem področju vam izvoljenec ne bo vračal čustev v tolikšni meri, kakor pričakujete.


DEVICA

Teden, ki prihaja bo naravnost čudovit! V vaših kartah je prisotnega veliko Jupitra – planeta sreče, potovanj in ugodnih priložnosti na sploh. Ta teden je ravno pravšnji, da naredite potrebne spremembe pri sebi, s katerimi morda že nekaj časa odlašate. Z malce truda vam lahko uspe. Le ne računajte na visoke zneske in rajši prihranite nekaj denarja in se izognite zapravljivosti. Vse to se vam bo nekoč obrestovalo.


TEHTNICA

V tem tednu boste izkusili, da vam občutki govorijo mnogo več, kakor vi mislite, zato je pametno, da pred vsako odločitvijo še kako poslušate notranji glas! Nova oseba bo vstopila v vaše življenje, ampak bo bolj v smislu narave sodelavca, kakor partnerja/partnerke. V sredini tedna boste v središču dogajanja, zato te dogodke samozavestno obrnite sebi v prid. Konec tedna vključno z vikendom prinaša že prve, manjše nagrade za vaše težko opravljeno delo.


ŠKORPIJON

Selitev in premik naprej je tema vašega tekočega tedna. Morda morate narediti “nefizični” premik v povezavi z odnosom ali službo, ki vas ne izpolnjuje? Odgovore boste našli pri sebi ali osebi, ki ji lahko zaupate. Vsekakor se pa bodo vaše težave rešile in prihaja novi dan. Dosti bolj svobodni boste, ko boste sprejeli te odločitve in se (vsaj za nekaj časa) umaknili. Iskanje novega doma je tudi področje v tem tednu, ki lahko obrodi sadove.


STRELEC

V tem tednu je bistveno, da se soočite z svojimi strahovi takoj, ko se pojavijo, oziroma že v prvih dneh tedna. Morate ponovno najti svojo duhovno identiteto in odkriti življenjsko poslanstvo. Vendar naloga ne bo ravno najlažja, saj boste obsuti z delom in različnimi odgovornostmi, ki jih boste morali med seboj uskladiti. Ne nalagajte si več, kakor zmorete – po tem stresnem obdobju potrebujete razbremenitev.


KOZOROG

Točno boste vedeli, kaj želite! Zato vztrajajte do konca izbrane poti. Mnogi izmed vas se znate v tem tednu odločiti za samostojno poklicno pot ali skrajšan delovni čas. Skrbite za svoje projekte ali izdelke z vso dušo in srcem – stvarstvo vas v vsakem pogledu podpira. Natančno boste tudi znali ukrepati, ko boste čutili, da ne zmorete več naprej, saj se bo pokazala nova luč upanja za vas in vaše načrte.


VODNAR

Zaenkrat pustite vaše težavne odnose ob strani, saj lahko vplivajo na vaš uspeh pri vašem poklicu ali celo o odnosu z drugimi ljudmi, katere bolj potrebujete v svojem življenju. Začnite igrati aktivno vlogo namesto pasivne, saj zmorete vse. Če so v vprašanju izpiti (kot je na primer izpit za avtomobil) ali če čakate kakšne druge rezultate vaših prošenj za delo, so vam zvezde še kako srečno naklonjene.


RIBI

Tema tega tedna bodo odnosi. Če ste v adolescenci se boste morali soočati z nekaj izbirami, na splošno (ne glede na vašo starost) pa morate narediti pregled nad vašimi odnosi. Večinoma vam bodo sicer naklonjeni, vendar vsak odnos ima svojo temno in svetlo plat. Ko boste ugotovili, da imate tukaj tudi določeno mero svobodne volje bo vse lažje. Stremite k zdravim in uspešnim odnosom v vašem življenju.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri