Taroskop – 30.1.2017 – 5.2.2017

By Rok 2 leta ago
Home  /  Taroskop  /  Taroskop – 30.1.2017 – 5.2.2017

OVEN

Začetek tedna se bo za vas začel precej romantično – uživali boste v družbi ljubljene osebe. Vse, kar boste pa počeli, pa počnite z ljubeznijo. Tako boste omogočili univerzalni energiji, da pozneje dela v vašo korist. V sredini tedna boste blesteli na kariernem področju ali pa boste nadgradili svoj ustvarjalni projekt. Za kar koli že gre, ostanite stvarni in prizemljeni in počnite to z veseljem. Konec tedna vas čaka zaslužen počitek, hkrati si boste pa tekom tedna obnovili moči. Spet boste prerojeni.


BIK

Teden, ki je pred vami vam prinaša lekcijo strahu pred izgubo in strah pred pomanjkanjem. Če to dvoje prevladuje v vašem življenju, bi morda bil čas, da nekaj spremenite. Že res, da vsega ne morete narediti v enem trenutku, ampak poglejte na zadeve z druge perspektive – ugotovili boste, da vse le ni tako črno kot se zdi. Ta teden se prepuščajte duši in ljubezni, da vas vodita v svojo smer, ne glede na to ali ste samski. Če boste storili tako, boste ugotovili, da ste imeli po tej poti največ od tedna.


DVOJČKA

Pred vami je teden, ki bo precej duhovne narave in v boste uspevali v vseh pogledih. Čas je, da se vrnete k preprostosti, otroškosti in poskrbite za svojega notranjega otroka. Tudi vaše težave, povezane z ljubeznijo se bodo začele reševati. V sredini tedna se boste verjetno povprašali o globljem smislu vseh stvari, ki se vam dogajajo v življenju. Zavedajte se druge razsežnosti življenja. Vsekakor pa v tem tednu za vas vlada planet Merkur – vladar Dvojčkov in zato boste še toliko boljši.


RAK

Ta teden za vas bo precej namenjen finančnemu področju. Stvari, ki so grozile, da bodo zastale na mrtvi točki v zvezi s financami, se bodo začele premikati naprej in vi boste zato čutili olajšanje. V začetku tedna boste s praktičnim pristopom spoznali resnično notranjo moč, ki jo posedujete, ne glede na občutljivost svojega zodiakalnega znamenja. Okoliščine v sredini tedna vas bodo malce preizkušale, ampak se bo vse pozitivno rešilo. Konec tedna vas čaka pravo obilje.


LEV

Vaš teden se bo začel pozitivno, vsa področja vas bodo podpirala. A v vašem življenju se je nabralo veliko odvečne navlake in zdaj je čas, da začnete znova. Poslušajte svojo intuicijo in naredite odločilni korak v smeri vaših sanj, ko boste začutili, da je prišel čas za to. Začetek in sredina tedna za vas, sta najbolj namenjena novemu začetku in energije bodo vašo energičnost takrat najbolj podpirale. Konec tedna vas čaka poravnava dolgov, v kateri koli obliki, naj si bo to denar ali energija.


DEVICA

Morda se oklepate »ruševin« življenja, ki ga že zdavnaj ni več. Morda se slepite in nočete uvideti resnice, s tem posledično pa ne opažate priložnosti, ki jih imate tik pred nosom in bi vam lahko izboljšale življenje. Ne skrbite – nova priložnost za vas vsekakor prihaja. Ne dovolite pa svojim izbiram, da postanejo vaši ječarji. Priložnost prihaja še v tem tednu in od vas je odvisno, ali jo boste izkoristili. Vedite pa, da je življenje polno novih priložnost v vsakem trenutku.


TEHTNICA

Ta teden bo za vas obsijan s srečo na področju denarja in ljubezni – na področju denarja boste uživali sadove svojega dolgotrajnega truda in uživali v vseh priložnostih, ki jih ponuja življenje. V sredini tedna bodite pozorni sicer na odnos s svojo mamo, ženo, hčerjo ali sestro – od njih se lahko veliko naučite, kako je ženstvena energija bistvena za uravnoteženo dajanje in prejemanje. Konec tedna boste uživali v družbi prijateljev ali pa boste imeli kakšen drug razlog za proslavljanje.


ŠKORPIJON

Pred vami je teden, ko bo precej duhovne narave. Spoznali boste, kaj je resnično edino pomembno za vaš obstoj in kakšne so vrednote življenja. Ne pozabite poslušati svojega notranjega glasu, ki vam prigovarja, da se je čemu bolje izogniti ali, da ni primerno za vas. V sredini tedna boste spoznali, da potrpežljivo čakanje in načrtovanje tistega, kar vas izpolnjuje je prava pot za vas. Konec tedna se boste zavestno premaknili od stvari, ki vas več ne izpolnjujejo.


STRELEC

Vaš tekoči teden bo precej energičen in ker je to odlično za znamenje Strelca, se boste v svoji koži odlično počutili. Na vidiku je celo nova priložnost in izpolnitev želja. Ljubite življenje, ne glede na vse. Bodite hvaležni. Tako vam bo univerzum namenil še več stvari, za katere boste lahko hvaležni. Ob koncu tedna se boste počutili prerojene in pripravljene za nadaljnje izzive in priložnosti, ki vam jih ponuja življenje.


KOZOROG

Čas je, da pri svojih odnosih nekaj spremenite. Morda krivite partnerja/partnerko za svoje napake? Za odnos in krivdo v njem sta vedno potrebna dva. Poslušajte svoj notranji navdih kaj spremenite ali se pogovorite z modro osebo in prijateljem. Rešite se iz svojih stisk in ne prenašajte te dolžnosti na vašega sopotnika. Na zdravstvenem področju se bodo težave začele urejati, s svojim načinom razmišljanja in pristopu do stvari pa lahko veliko pripomorete k temu.


VODNAR

Komunikacija in način reda, ki ga boste začeli vzpostavljati, bosta bistvena že v tem tednu. Preden se posvetite svojim ciljem in načrtom, spremenite svojo komunikacijo, zavedajte se svoje notranje moči in izpilite sposobnosti. Zatem sledi red – vzpostavite ga, vendar glejte, da ne bo vse preveč »sterilno«. Vaši cilji in načrti še morajo čisto malo počakati, vsak dan pa naredite korak v zvezi s tem.


RIBI

Preganjavica, ki jo čutite zadnje čase vam prigovarja, kateri vidiki vaših življenj ne delujejo. Če boste nekaj spremenili na tem, se bodo izboljšale tudi okoliščine. Začeti pa morate pri sebi. Ta teden vas čaka tudi obilje, kar je lahko na finančnem področju ali na področju, kjer si to najbolj želite. Ne izmikajte se odgovornostim zaradi skrbi, ki jih prinašajo. Lotite se dela in uspeli boste. Konec tedna vas čaka sreča v družinskem krogu.


Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


Categories:
  Taroskop, Tarot, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 200

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13.

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri