Taroskop – 30.10.2017 – 05.11.2017

By Rok 1 leto ago
Home  /  Taroskop  /  Taroskop – 30.10.2017 – 05.11.2017

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Optimizem, zanos, organiziranost in osredotočenost vam bodo že v samem začetku tedna prinesli sijanje rezultate. Ne bodite domišljavi ob svojih dosežkih. Druga polovica tedna in začetek meseca novembra vam prinašajo rešitev težav iz preteklosti – morda celo v zvezi z miselnimi vzorci iz otroštva, ki jih še niste obdelali. Na ljubezenskem področju je pravi čas za nov začetek. Vrnite se k preprostosti in otroški ter občutite svojo nedolžnost prav v vseh svojih odnosih.


BIK

Tveganje in odločilni korak, kateremu se izogibate, vam v danem trenutku ne bi prinesli nič donosnega, zato je tudi prav tako. Poslušajte svojo intuicijo na svoji poti in neizbežno boste zaznali prav trenutek za ukrepanje. Prisotnost znamenja Rib v vašem tedenskem pregledu nakazuje, da kot goba vsrkavate razpoloženja drugih in zaznavate njihove namere – to vam bo pomagalo pri pomembnih odločitvah. Teden bo na splošno miren od zunaj, znotraj vas pa bo vrela energija.


DVOJČKA

Občutek ujetosti in negativno razmišljanje vas morijo v zadnjih dneh. Zato je zelo pomembno, da se sprijaznite z bolečino. Dovolite si biti ranljivi, saj tam se skriva moč. Nekje v začetku tedna boste prišli do pomembnih spoznanj. In čeprav bodo sprva morda boleča, ne bežite od njih. Druga polovica tedna vam prinaša koristi na materialnem področju – poravnali boste svoje dolgove in na splošno se bo tehtnica prevesila vam v korist. Čeprav si ne morete obetate največjega bogastva, je vseeno prav, da ste hvaležni.


RAK

Pred vami so večje spremembe. Prvi teden v mesecu bo odločilen za naprej. S spremembo paradigme in ocenjevanje položaja z drugega zornega kota vam bo prineslo bogate nagrade v prihodnosti – svojo srečo ali usodo lahko obrnete sebi v prid. Pogoj je, da se ne zadržujete pri svojih zastarelih miselnih vzorcev. Spet od drugih izmed vas, usoda pričakuje nekakšno žrtvovanje. Odreči se morate nečemu, da naredite prostor nečemu novemu, kar se lahko izraža z novo službo, novim razmerjem, na splošno pa nakazuje srečen preboj.


LEV

Občutek, da imate „vse pod kontrolo“ je lažen. Nič ne moremo nadzorovati in zaman se trudite in ohranjate zgolj negativno stanje. Dopustite spremembi, da se zgodi, ker dlje ko boste odlašali težje bo. Na vas čakajo nove priložnosti, lahko pričakujete tudi nekakšno pomoč. Zlijte se z okolico, uživajte življenje in dovolite energijam tega tedna, da vas ponesejo v višave. Ne bodite trmasti pri komunikaciji, temveč če že, raje iskreno izrazite svojo stisko.


DEVICA

Pomembna odločitev je pred vami. V začetku tedna bo pri vas prevladal razum nad čustvi. Morda si lahko tudi obetate nasvet moškega ali nepristranske ženske osebe. Čeprav zna biti nasvet boleč, vedite, da ta oseba vseeno le dela v vaše najvišje dobro. V drugi polovici tedna vas čaka pomemben premik, predvsem, boste pa našli pot dalje in se osvobodili. Sedaj je prišel čas premikov, dobrih novic in morda tudi potovanj – ki so lahko v fizičnem ali pa duhovnem smislu.


TEHTNICA

Mars v Levu bo za vas poskrbel, da boste dejavno izkoristili svojo moško energijo, ne glede na to, ali ste ženska ali pa moški. Bodite samozavestni, recite „da“ samo takrat, kadar to res mislite. Pokončna drža vam prinaša boljše rezultate ne glede na to, kako težko izvedljivo se vam to zdi. V drugi polovici tedna bo predvsem bistvena vaša komunikacija – izražate se lahko tudi skozi umetnostne dejavnosti. Morda se vam oglasi prijatelj, znanec ali sorodnik, ki živi v tujini ali pa boste odpotovali sami.


ŠKORPIJON

Zgrešeni priložnosti niso poraz na vaši poti. Vzemite si nekaj časa za počitek in obnovo moči, vse ostalo vas bo počakalo in vi boste točno vedeli, kdaj delovati. Luna v Raku vam bo ta teden prinesla lepe trenutke v družini in v družbi ostalih ljubljenih oseb. Delajte na svojih načrtih proti koncu tedna – takrat so najboljše energije, ki vas bodo podprle. Čeprav izdelek morda še ni popoln, pa zagotovo dobiva svojo podobo. Sonce v vašem znamenju Škorpijona vam prinaša odkritja.


STRELEC

Če bi morali vaš teden opisati z eno besedo, je to „sreča“! Čudovite stvari se vam bodo dogajale, ki jih je morda malce težko ubesediti. Že v samem začetku tedna boste v središču pozornosti, kar pa se bo preneslo tudi na vsa ostala vaša področja. Sedaj samo uživajte, pustite načrte za naslednjič. Nekatere čaka naraščaj in zdrav porod. So pa tokrat tudi tema vaši otroci, predvsem pa vaš „jaz“. Podprite sebe z dobrimi besedami in okoliščinami. Vi ste kreator svojega življenja.


KOZOROG

Pravica je na vaši strani. Na vidiku je finančno izboljšanje, napredovanje v službi, a vseeno se zna zgoditi, da vas ti površinski užitki, ne bodo niti kratkočasno zadovoljili. Morda ste ravno v fazi odkrivanja svojega življenjskega namena in se počutite prazno ob sedanji službi. Vedite, da večno temu ne bo tako. Na vas je, ali boste naredili odločilni korak dalje. Drugo sporočilo se nanaša na odnose in ostale stvari – ne vežite se na nič v življenju in se izogibajte vsakovrstnim odvisnostim.


VODNAR

Vaši načrti bodo končno „ugledali luč“! Za vas prihaja trenutek slave. Vedite, da ste si to zaslužili. A vendar, ne počivajte na lovorikah – sezite dalje, po še bolj oddaljenih zvezdah in zdaj bo vse vaše. Na ljubezenskem področju vas čaka čudovita zveza z vašo dušo dvojčico, predvsem pa potrebujete nekaj romantičnega razvajanja, ki si ga lahko priskrbite sami – s tem, da prižgete sveče, kadilo in predvajate pomirjajočo glasbo.


RIBI

Poslušajte svojo občutljivo naravo in intuicijo. Ta teden je kot nalašč ustvarjen za vaš uspeh, a imejte realna pričakovanja, kajti na poti se lahko pojavijo vsesplošne ovire, ampak to ni nekaj, kar bi vas moralo ustaviti ali česar bi se morali bati. Potrdite si sami pri sebi, da ste že zmagali in opazujte, kako se kakor po čudežu sestavlja tudi vaše življenje. Vikend vam prinaša čas pomembnih odločitev, bodite nepristranski.


Category:
  Taroskop
this post was shared 0 times
 400

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13.

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri