Taroskop – 31.07.2017 – 06.08.2017

By Rok 2 leta ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 31.07.2017 – 06.08.2017

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Vsem ovnom in ovnicam se v prihajajočem tednu kaže zmaga nad težavami, ki so vam še pred nedavnim povzročale težave. Čas je, da izkoristite svoje notranje navdušenje in začnete pustolovščino svojega življenja. Tudi na ljubezenskem področju se vam obetajo pozitivne spremembe, v življenje mnogih izmed vas, bo pa vstopila nova oseba, kar lahko pripelje do romance.


BIK

Pred vami so zadnji dopustniški dnevi, zato jih maksimalno izkoristite. Nekaterim izmed vas se kažejo finančne težave, ampak priložnost, ki vam prihaja naproti, lahko vse obrne v maksimalno dobro. To bo ključna rešitev za vas. V sredini tedna se boste počutili polni energije in novih idej, zato to modro izkoristite. Konec tedna vam prinaša večji, pozitiven premik na vaši poti.


DVOJČKA

Tema tekočega tedna je preizkus vaše samozavesti. Ste dovolj odločni in močni, da lahko vajeti vzamete v svoje roke? Ta odgovor boste našli v svojih globinah. Spet nekateri izmed vas, boste imeli težave na področju odnosov – morate ugotoviti, ali je vaš strah opravičen, ali pa se le namerno izogibate odnosom.


RAK

Napetosti, ki jo boste čutili v začetku tedna zaradi novega dejavnika v vašem življenju, bo začela popuščati proti koncu tedna. Takrat boste ugotovili, da vaše trpljenje ni bilo zaman in ob koncu tedna bo večina izmed vas ubrala bolj celosten pristop k življenju. V sredini tedna se vam kažejo problemi z ljudmi v vaši okolici zaradi spletkarjenja. Pazite, v kaj se spuščate.


LEV

Na službenem in finančnem področju lahko pričakujete večje, pozitivne premike. Že v samem začetku tedna boste dovolj močni, da vajeti vzamete v svoje roke in rešite uganko – uspeha do življenja. Sredina tedna vam nakazuje precej trdega dela, ki se bo konec tedna še kako izplačala. Na vaši poti ni preizkušenj in ovir – le te bodo premagane.


DEVICA

Pred vami so novi začetki in blagoslovi na vseh področjih vašega življenja! V ljubezni boste v tem tednu uživali svoj odnos z dušo dvojčico, vašim partnerjem, ki vas podpira. Tudi precej ustvarjalni boste v vseh pogledih in prav je, da to izkoristite v najvišje dobro. Zadajte si cilje, naredite načrt in jih izpolnjujte, ne zaletite se z glavo v stvari, ki delujejo dobro samo na prvi pogled.


TEHTNICA

Vaša glavna naloga v tem tednu je, da najdete pot iz težav, se odrešite miselnih blokad in delujete zavestno v svojem življenju. Blokade, oziroma, negativne miselne vzorce boste rešili tako, da se boste predali in nanje pogledali z drugega zornega kota. Če tega ne zmorete sami, za pomoč poprosite osebo, ki ji zaupate.


ŠKORPIJON

Ne dovolite, da vaša notranja luč ugasne zaradi preteklih porazov – namesto tega, raje poskušajte znova. Če boste opustili nadzor in se prepustili »naključjem«, boste s tem veliko pridobili na vseh ravneh. Konec tedna vam prinaša sprostitev, počitnice, potovanja ali pa zgolj uživanje ob družbi domačih. Obnovite si svoje moči.


STRELEC

Na finančnem področju se vam obetajo premiki in pozitivne spremembe, ki vas bodo vodile do novih idej. A prav sedaj je čas, da malo ustavite konje in počakate na boljši trenutek. Trenutno ni primeren čas za manifestacijo, prav pa je, da ostanete na tekočem in aktualni v svoji smeri. Pozitivno razmišljanje vam bo v tem tednu še kako razblinilo žalost.


KOZOROG

Vaše želje se bodo v tem tednu zelo hitro izpolnjevale. Zato je tudi prišel čas, da izkažete hvaležnost in samo ljubezen do življenja stvarstvu, ki vam preko intuicije odgovarja na vaše molitve in vas vodi na vaši poti. V tem tednu boste z ljubeznijo do sami sebe in vseh ostalih največ dosegli. Na vidiku so romance ali ljubimkanje.


VODNAR

Če ste samozaposleni, se vam v tem tednu stanje financ definitivno izboljša. Vsi ostali, pa izkoristite svoje ustvarjalne darove in si priskrbite svojo lastno svobodo na katerem koli področju. Šele, ko boste izpolnili začetno fazo, sledi vse ostali, zatorej le počasi in previdno na svoji poti. Konec tedna vam prinaša nepričakovane dobitke.


RIBI

Kar vam je bilo nekoč odvzeto, se sedaj zna vrniti. A tudi v primeru, da se ne, je prav, da se zavedate novih možnosti, višjega smisla stvari in greste dalje. Ta teden vam bo bolj prijalo, da ste sami s sabo, da razmislite. Zatorej ne iščite družbe po nepotrebnem. Veliko posameznikov pa čaka tudi izboljšanje na zakonskem – družinskem področju.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 300

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri