Taroskop – 06.11.2017 – 12.11.2017

By Rok 1 leto ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Taroskop – 06.11.2017 – 12.11.2017

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok.

Za osebno svetovanje me pokličite na 090 30 13 ali naročite katerega od paketov vedeževanja.


OVEN

Prva polovica tedna vam prinaša precej občutljivosti, ki jo boste lahko čutili na vseh področjih svojega življenja. Zelo pomembno je, da pred pomembnimi odločitvami poslušate svojo intuicijo in vodstvo – vendar v tem tednu odločitev sploh ni modro sprejemati. Raje počakajte na boljši trenutek. V drugi polovici tedna se za vas kaže znamenje Leva in vsa vaša moč se vam bo povrnila, prav tako boste tudi dobrega zdravja. Za nekatere izmed vas bo pa celotni tekoči teden precej družinske narave.


BIK

Luč v temi, ki jo iščete se bo kmalu prižgala in vam razsvetlila pot z druge perspektive. V začetku tedna vam bo bolj prijala samota kakor vse drugo. In tudi prav je tako – vzemite si nekaj časa samo zase, pojdite na sprehod v naravo in globoko premislite o svojih besedah, dejanjih. Sedaj je čas, da se zazrete navznoter. Tekom sredine tedna se vam bo dobra volja povrnila in željo po samoti bo zamenjala želja po združevanju. Dnevi so tudi dobri za poslovna tveganja in predvsem za začetek nečesa novega na denarnem področju. Konec tedna vam prinaša milino in čustveno blaginjo.


DVOJČKA

Česa si v življenju želite? Čakate, da bo nastopil pravi trenutek? Potem je tukaj rešitev za vas, ki je zelo preprosta! Bodite optimistični, drznite si sanjati in predvsem zdaj prihaja pravi čas za vaše sanje in njihovo uresničitev. Z svežim pogledom in optimizmom boste dosegli želeni rezultat. V drugi polovici tedna nekatere izmed vas čaka nekaj borbenosti in napetosti v odnosih z drugimi. Prav gotovo se lahko zgodi, da se boste morali postaviti v bran svojim prepričanjem, vendar ne izgubite kontrole in ne bodite agresivni. To bi stvari samo še poslabšalo.


RAK

Prav gotovo se lahko zgodi, da se prav v tem tednu pojavi nova oseba v vašem življenju, ki med drugim lahko postane tudi vaš življenjski sopotnik, nekoč, v prihodnosti. Zaupajte svojim prirojenim instinktom ter nikakor ne obupajte, če se stvari ne bodo odvijale na ostalih področjih kakor morda pričakujete. Zaupajte, da se vse dogaja ob točno določenem – sinhronem času. Konec tedna vam prinaša obnovitev, nekateri se boste tudi umetniško izrazili – in prav ni potrebno, da ste v tem profesionalni. Le izrazite svoje občutke. Lahko tudi s tem, da pišete dnevnik.


LEV

Pred vami je teden, ko se morate odpovedati aktivnostim in dejanjem ter se odpočiti. Ta vpogled vase in počitek vam bosta prinesla notranji mir, po katerem tako zelo hrepenite, hkrati pa tudi svež uvid, ki ga vsekakor potrebujete. Ta čas lahko tudi izkoristite za svoje načrte – in čeprav boste počivali, lahko medtem stvari dobro premislite, popravite morebitne napake ter sodelujete ali se posvetujete z drugimi. Celoten teden bo za vas potekal mirno, in tudi tako bo z vašo Levjo naravo – ogenj se bo začasno umiril.


DEVICA

Tema tekočega tedna so finance in blaginja. V poslu vam bo šlo vse odlično od rok, česar koli se boste lotili! Prihaja čas, ki je primeren za velika vlaganja, predvsem pa, da nekoliko prostega časa namenite tudi vašemu življenjskemu poslanstvu. V sredini tedna boste prav vsi doživeli večjo prelomnico, in ni važno, na katerem področju in to vam bo prineslo velik napredek na vaši poti. Prihaja čas počitka, vendar vedite, da uspeh ni počivanje na lovorikah in, da se morate vzpenjati po lestvici navzgor.


TEHTNICA

Ste na pragu novega začetka in v vašim karta se kaže As novcev. Vsi asi so povezani z novimi začetki, as novcev pa obljublja nov začetke na področju denarja, vsega materialnega in otipljivega. Ta teden si boste lahko veliko privoščili – odlično boste razpolagali s svojim časom, surovinami in tudi pritoki denarja so na vidiku. Izkoristite ta dar in priložnost, ki se vam ponuja. Vaša notranja moč se bo obnovila. Nemalo od vas pa lahko pričakuje tudi darila v visoki vrednosti.


ŠKORPIJON

Notranji klic, ki ga slišite je vredno poslušati. Pripeljal vas bo do napredkov in vaši projekti in želje bodo končno ugledali luč in slavo. Pridno delajte dalje in še bolj boste nagrajeni in seveda zadovoljni sami s sabo. Celoten teden bo teden trdega dela, a sreča v dejavnostih, katere obožujete in se jim z veseljem posvečate. Konec tedna vam prinaša vidik Marsa v Kozorogu, kar na praktični ravni pomeni, da boste še posebej bojeviti in zagnani pri svojih ciljih.


STRELEC

Preporod, ki se bo v začetku tedna dogajal v vaši notranjosti, vam bo prinesel bogate nagrade. Kakor se kača levi, tako se morate tudi vi odpovedati starim energijam, odnosom in prepričanjem. V sredini tedna vas čakajo napredki na ljubezenskem področju – višja zaobljuba obstoječe zveze, prava ljubezen ali pa nova oseba. Konec tedna se vidijo nagradi, ki jih boste pobrali kot rezultat preproda – nikoli več ne boste isti, kot doslej in vsa ali večina področij v vašem življenju se bo obrnila na maksimalno bolje. Prepustite se.


KOZOROG

Občutki manjvrednost, smiljenja samemu sebe in vztrajanje v nemogočih položajih vam ne bodo prinesla koristi. Že res, da je težko izstopiti iz tega, vendar ni nemogoče. V tem tednu boste imeli veliko sposobnost manifestacije, če se le ne boste ozirali na ovirajoče misli. Priskrbite si sredstva, katerih vam zagotovo ne bo primanjkovalo, če se boste odločili premakniti dalje. Za veliko izmed vas je na vidiku tukaj prava blaginja in z lahkoto boste poplačali dolgove.


VODNAR

Če boste dovolj potrpežljivi, složni in prilagodljivi vas čaka izpolnitev želja, na katero ste morda že pozabili. Vedite, da vedno ne dobimo vsega, kar si dobesedno želimo, a zagotovo kar potrebujemo in to je lahko naslednje sredstvo, korak na vaši poti. Ravnajte se po osebnih občutkih – če vam telo narekuje, da potrebuje počitek, ga upoštevajte. Ne glede na to, kako nemogoče se vam zdi uresničitev vaših sanj si drznite sanjati, kajti v budnih sanjah je vse mogoče!


RIBI

Razočaranja, ki se vrstijo eden za drugim vam ne dajo spati. Ne ozirajte se na negativne stvari in jih sploh ne pripisujte velikega pomena, saj tako jih le še okrepite. Vedite, da vedno obstaja nova možnost – in prav tako tudi za vas. Pustite preteklost za sabo in se odločite verjeti ter postanite optimistični. Ni lahek proces, ampak zagotovo vam bo že proti koncu tega tedna to tudi uspelo.


Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri