Tarot – Iskanje vizije

By Rok 3 leta ago
Home  /  Tarot  /  Tarot – Iskanje vizije

Tarot iskanje vizije temelji na indijanski – šamanski modrosti. Zasnovan je, da nam služi kot prijatelj na naši poti samo odkrivanja. Zasnovala sta ga Gayan Silvie in Jo Dosé.

Ustvarila sta ga z namenom širjenja zavesti o silah kozmosa in njihovem delovanju na naše življenje. Ker je sprememba edina stalnica, se medtem tudi spreminja naš odnos do kozmosa samega. Ko spremenimo svoj pogled na stvari, se nam samodejno premakne fokus in razširi našo perspektivo pogleda in odnosa do vseh stvari in ljudi v našem življenju.

Sočasno s tem, odkrivamo nove vidike svoje podzavesti ter se s tem učimo razumeti in prepoznati sporočila, ki jih simbolika Tarota upodablja s svojimi podobami na kartah. Simboliko Tarota iskanje vizije navdihuje indijanska – šamanska modrost in duh zdravilskega kolesa.

V Tarotu iskanja vizije so preimenovane nekatere karte velike arkane. Na primer, Svečenik je postal Šaman, Visoka svečenica je Zdravilka, Cesar in Cesarica pa sta Stari oče in Stara mati.

Preimenovani so tudi seti male arkane: − Puščice so palice − Vrči in posode so kelihi − Perje in ptice so meči − Zelenjava in rože so novci Vsaka od kart male in velike arkane prikazuje sporočilo v dveh lučeh:

  • Notranje sporočilo
  • Zunanja manifestacija

Slednja od njih, ki naše delovanje usmeri, svetuje in razkrije zunanje vidike situacije. Pri tem Tarotu igra as v mali arkani dosti pomembnejšo vloge kot ostale karte male arkane, ker simbolizira korenino ali izvor vsakega elementa.

Tarot - iskanje vizije - karte

Čeprav po nakupu tega Tarot komplet kar nekaj časa nisem vedeževal z njegovo pomočjo, je sedaj postal eden izmed mojih najljubših kompletov. Že od nekdaj sem cenil in spoštoval indijansko modrost in njihovo duhovno izročilo.

Velikokrat naredim vpogled v te karte samemu sebi, saj me njegova sporočila pomirijo in usmerijo na pravo pot.

Uporabljam jih tudi profesionalno pri svojem delu, kadar si moja stranka zaželi branja kart, ki je bolj duhovne narave.

KAJ MI JE VŠEČ PRI TEM KOMPLETU:

  • Duhovni pristop šamanskega izročila k Tarotu
  • Ilustracije, ki nagovorijo tistega ki bere karte in tako rekoč odpeljejo v drugo dimenzijo

KAJ MI NI VŠEČ PRI TEM KOMPLETU:

  • Veliki beli robovi okoli kart

KOMU PRIPOROČAM NAKUP TEGA KOMPLETA:

  • Vsem, ki vas zanima šamanizem ali indijanska duhovnost
  • Vsem, ki želite razumeti globlja in bolj duhovna sporočila Tarota

Vedeževalec Rok

Categories:
  Tarot, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri