Tarot – Karta Sonce – Razlaga

By Rok 2 leta ago
Home  /  Tarot  /  Tarot – Karta Sonce – Razlaga

Sedaj je na vrsto prišla ena izmed zagotovo najbolj optimističnih kart v Tarotu – Sonce, ki nosi rimsko številko XX. (20).

Sonce je nadvse pozitivna karta pri vseh prizadevanjih. Njeno simboliko bom povzel in predstavil iz znanega kompleta – Rider Waite Tarota. V drugih Tarot kompletih kart je karta Sonca različno interpretirana – razložena. Vendar, pa imajo vsi kompleti skupno točko – optimizem, radost ter vsesplošni uspeh. Če pogledamo na primer karto Sonca v kompletu Zlati Tarot (Barbara Moore, Ciro Marchetti), lahko vidimo še ostale planete našega vesolja poleg Sonca, kar simbolično pomeni, da smo sami sebi (Sonce) središče našemu lastnemu vesolju – življenje, ter, da je vsa moč v nas samih.

SIMBOLIKA KARTE SONCE:

Če pogledamo karto Sonca, vidimo zlato sonce z nasmehom, ki nas kar vabi, da karto preučimo globlje. Sonce je simbol stvarjenja in stvarnika samega, saj je vir življenja brez katerega ne bi mogli živeti. In prav tako predstavlja v Tarotu dobro podlago za naše cilje in namene. Je karta skrajnega optimizma. Na ilustraciji karte lahko vidimo tudi belega konja, ki je simbol čistosti volje in nedolžnosti, ter na njem otroka, ki ga jezdi. Otrok ima na svojih zlatih laseh tudi simbol sonca, ki simbolizira optimizem in nepokvarjenost. V ozadju so sončnice, ki s tem le še dodatno okrepijo pomen karte Sonca.

TRADICIONALNI POMENI KARTE SONCA:
– Optimizem
– Življenjsko poslanstvo
– Rojstvo otroka
– Veliki uspeh
– Visoke ambicije
– Srčni odnosi

KARTA SONCA NA PREROŠKI RAVNI:

Vsakič, kadar se karta Sonca pojavi pri vedeževanju, se lahko naš spraševalec obeta čudovitih stvari v prihodnosti, če je karta v postavitvi na položaju dogodkov, ki se še bodo zgodili. Lahko obeta rojstvo otroka, je pa predvsem karte dobre psihične moči in psihičnega zdravja ter je zelo dobrodošla pri vprašanjih v zvezi z zdravjem na sploh. Kadar sprašujemo za odnose, karta Sonca obljublja ubranost, veselje ter topel in uspešen odnos. Velikokrat se pa karta Sonca zrcali na vseh naših dosežkih ter uspehih, ter predvsem pomeni, da smo našli svoje življenjsko poslanstvo in mesto pod soncem.

Sam živim in sem našel svoje življenjsko poslanstvo in upam, da ga boste tudi vi.

Vaš vedeževalec Rok.

 

Categories:
  Tarot, Tarot karte, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 000

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri