Tarot karte in kristali

By Rok 3 leta ago
Home  /  Tarot  /  Tarot karte in kristali

Veliko ljudi, ki se ali pa tudi ne ukvarjajo z ezoteriko, zanima, kakšen plus pridobimo s tem, da vključimo kristale v delo s Tarot kartami. Mnogo ljudi se tudi sprašuje, če ga sploh pridobimo.

In odgovor se glasi: seveda ga!

 

Kristali in karte

 

Kristali in Tarot karte gredo zelo dobro skupaj. Lahko jih uporabljamo v kombinaciji s tarotom za več namenov kot so na primer:

Meditacija pred branjem kart in sprostitev

S tem, ko kristal Kamene strele pridržimo v rokah, se lahko očistimo vse energije, ki se je nabrala čez dan in s tem posledično jasno usmerimo svoje misli in izboljšamo kakovost koncentracije, ki je še kako pomembna pri vedeževanju s tarot kartami.

Čiščenje kompleta tarot kart

Kadar tarot kart ne uporabljamo, lahko na njim položimo kristal, ki ima čistilne lastnosti ter tako prečistimo svoj komplet kart ter kristal samodejno med svojim delovanjem odstrani negativne vibracije s kart.

Vsesplošno vzdušje

Na voljo je veliko kristalov, katere lahko imamo za boljši ambient v prostoru samem ali pa na mizi, kjer polagamo tarot karte. Kristali v prostoru in neposredno na mizi, kjer beremo tarot karte, doprinesejo pozitivne vibracije, nas prizemljijo ter izboljšajo kakovost same seanse s tarot kartami.

Manifestacija

Med drugim, lahko tudi tarot karte in kristale uporabljamo za manifestacijo stvari, katere imamo željo, da se zgodijo. Dovolj je samo, da iz kupčka tarot kart izberemo ustrezno karto ter nanjo z namenom položimo najprimernejši kristal za tisto stvar, katero želimo uresničiti – manifestirati.

 

Najbolj priporočljivi kristali za delo s Tarot kartami

Kamena strela

kristal-kamena-strela

Kamena strela je univerzalni kristal, ki ga lahko tako rekoč uporabljamo praktično za vse namene, nekaj jih je naštetih:

 • S tem, ko ga damo na vrh kupčka kart, lahko karte energijsko očisti
 • Z njim prav tako lahko ojačamo in očistimo ostale kristale
 • Je eden izmed najprimernejših kristalov za manifestacijo
 • Če več kosov kristala kamene strele razporedimo okoli naše delovne mizice, s tem poskrbimo, da se energija očisti, zbistri in kroži kot mora
 • Če pridržimo kristal kamene strele v rokah med branjem kart, nas to zbistri ter poveča naše jasnovidne in intuitivne sposobnosti

Roževec

kristal - rozevec

Ta prečudovit kristal svetlo rožnate barve pri naših branjih kart zagotovi nežne vibracije ljubezni, kar pomaga drugim, da se bolj odprejo. Med drugim je tudi povezan z srčno čakro ter ljubezenskimi odnosi. Uporaba:

 • Pri meditaciji – da se lažje povežemo z ljubeznijo znotraj nas
 • Je zelo primeren za stranke z ljubezenskimi težavami in strtim srcem, saj zdravi srčne bolečine in pomaga, da se pomirimo.

Celestin

To je kristal z zelo močno vibracijo. Nekaj je na njem, kar enostavno utrdi našo vez z našo notranjo modrostjo in duhom. Pomaga pri:

 • Povezovanju z angeli, našimi vodniki in eteričnimi bitji z drugih ravni
 • Izboljša intuitivne sposobnosti
 • Obogati prostor z pomirjujočo energijo

Ametist

keistal ametist

To je še eden izmed kristalov, ki ga lahko zelo koristno uporabimo pri seansi s tarot kartami. Njegova naloga in primarni namen je sprostiti ozračje in prisotnih strahu, tesnobe, žalovanja ter jeze, ter vse te slabe občutke spreobrne v pozitivne. Priporočljiv v kombinaciji s tarot kartami je za:

 • Prebudi naše tretje oko in izboljša kakovost jasnovidnosti in intuicije
 • Priporočljiv je, da ga postavimo na mizo, kjer beremo iz kart ali pa da z njim pred seanso v rokah meditiramo ter se sprostimo
 • Zelo priporočljiv je tudi pri vedeževanju z vprašanji, ki so bolj duhovne narave in nam pomaga opredeliti duhovni namen.

Črni turmalin

Kristal črni turmalin

To je kristal, ki nas prizemlji in zaščiti nas, stranko in deluje zaščitno proti negativnim energijam. V vse situacije vnaša pozitivno energijo. Uporabi se pri: Če je stranka neprizemljena in raztresena, ji lahko prijazno ponudimo, da tekom seanse drži črni turmalin v rokah, saj jo bo to stabiliziralo in pomirilo

Vedeževalec Rok

Categories:
  Tarot, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri