Tarot | Mesečna napoved | Avgust 2017

By Rok 2 leta ago
Home  /  Mesečna napoved - Tarot  /  Tarot | Mesečna napoved | Avgust 2017

Mesec avgust nam prinaša mnogo novih možnosti, da kreiramo svoje življenje, v smer kateri želimo. Zadajte si cilje, najprej manjše in jih nato enega za drugim izpolnjujte. Tako boste videli, da lahko izpolnite manjše in, ko se uresničijo, boste dobili več motivacije za večje izzive.

Prva polovica meseca je namenjena temu, da delujete jasno in impulzivno. V drugi polovici meseca se vam kaže veliko dela, truda, da bi stvari uravnotežili in da bi tekle po ustaljenem ritmu. Ne trudite in ne naprezajte se preveč močno, saj tako lahko spregledate mnogo boljše možnosti.

Vedeževalec Rok

Categories:
  Mesečna napoved - Tarot, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 000

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13 ali pošlji SMS: VIZIJA na 6060.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri