Tarot | Mesečna napoved | Oktober 2017

By Rok 1 leto ago
Home  /  Mesečna napoved - Tarot  /  Tarot | Mesečna napoved | Oktober 2017

NUMEROLOŠKA ANALIZA MESECA OKTOBRA:

Mesecu oktobru letošnjega leta po numerologiji vlada vibracija števila 2. Številu 2 pripisujemo lastnosti usode in prav gotovo se bodo tekom meseca zgodili dogodki, na katere ne bomo mogli v tolikšni meri vplivati s svobodno voljo. V mesecu oktobru, se nam bo pogosto zgodilo, da bomo naredili korak naprej v smeri svojih sanj, a hkrati tudi dva nazaj, zato v tem mesecu ni dobro kar koli spreminjati, temveč se le prepustimo toku življenja. Na vidiku se pa kaže gmotno materialno stanje, tako da bomo uspeli rešiti težave finančne narave.

Analiza meseca oktobra s Tarot kartami:

Mesec oktober bomo razdelili na štiri tedne in splošni pregled meseca. Sleherna od teh, predstavlja energije, s katerimi se bomo ukvarjali, kako bo to vplivalo na področja naših življenj in česa se moramo paziti.

Prvi teden:

Prvi rezultati vaših prizadevanj iz preteklega meseca so že skoraj tu! Ohranite optimistično razmišljanje in dokler boste delovali z ljubeznijo, bodo koraki vaših srčnih želja šli samodejno v pravo smer. Bo pa prvi teden namenjen tudi družinskemu in partnerskemu življenju. Mnogi izmed vas začenjate s skupnim življenjem z vašim partnerjem, si ustvarjate družino, iščete primeren dom ali pa želite zgolj utrditi vez povezanosti med sabo. Odprla se vam bodo vrata priložnosti, in kakor to nakazuje vidik karte Oven v Veneri, boste morali poskrbeti zato, da boste sebe postavili na prvo mesto.

Drugi teden:

Dobro energija, uspehi in mlado navdušenje se bodo prenesli tudi v sledeči teden, vaša naloga, kateri morate posvetiti posebno pozornost, je pa komunikacija. V drugem tednu se vam bo morda oglasil sorodnik, prijatelj ali znanec iz tujine, morda boste dobili ponudbo za novo službo. Zelo pomembno je, da tekom celotnega meseca in še posebej v drugem tednu, delate na ustvarjalnih projektih, katerih še niste dokončali. A ne naložite si preveč – izpolnjujte svoje sanje korak za korak, ker bodo tako lažje in kvalitetnejše izvedljive.

Tretji teden:

Z energijo znamenja Strelca in njegovega vladarja Jupitra, boste uspeli najti pravo, zmerno pot. Tretji teden predstavlja karta Zmernosti v Tarotu (velika arkana), ki vam prigovarja, da je prišel čas, da se spočijete in si naberete novih moči, ki jih boste še kako potrebovali. Kot dajanje in prejemanje, morata biti uravnotežena tudi počitek, zabava in delo. In s kombinacijo vsega tega v zmernih količinah, lahko dosežete vzajemne rezultate. Mnogi izmed vas, pa znate v tem tednu spoznati novo, pravo ljubezen, ali pa izboljšati sedanji odnos in ga dvigniti na višjo raven.

Četrti teden:

Karta, ki je prišla in bo energijsko obarvala naš peti teden, ji vlada znamenje Leva, svari pa nas pred konfliktnostjo na vseh področjih, kjer stvari ne delujejo in tudi na splošno. Lev je lahko zelo družinsko znamenje, a hkrati je pa lahko preveč zaverovan sam vase in prav pred tem vas opozarja karta petica palic. Ne merite svoje moči z drugimi samo zato, da bi se „dokazali“ – raje se dokažite sami sebi in tako z dobrim delom in ustvarjalnostjo nadgradite svojo notranjo moč in duha.

SPLOŠNI PREGLED MESECA PO TAROTU:

To je mesec novih začetkov in predvsem zaupanja v svoje delo, poslanstvo, ročne sposobnosti in ustvarjalnost. Že iz prejšnjih pregledov po tednih, smo dognali, da bo mesec Oktober precej ustvarjalen mesec. A ključni element do uspeha je prav vaše zaupanje in tveganje, da svoje sanje tudi uresničite, a vendar, začnite na začetku, pripravite strategijo in načrt, posvetujte se s strokovnjaki na tem področju, ki vas zanima, preden sprejmete končno odločitev. Kakor smo lahko videli tudi pri uvodni numerološki analizi, ni dobro kar koli spreminjati – raje ohranite ustaljen tok življenja v tekočem mesecu in postopoma nadgrajujte svoje poslanstvo.

Categories:
  Mesečna napoved - Tarot, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 100

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Z vedeževanjem se ukvarjam z vso ljubeznijo in spoštljivim pristopom. Pokliči me na 090 30 13.

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri