Tedenski horoskop – 02.03.2020 – 08.03.2020

By Rok 7 months ago
Home  /  Taroskop - Tedenski horoskop  /  Tedenski horoskop – 02.03.2020 – 08.03.2020

Tedenski horoskop za vas pišem Vedeževalec Rok. Poleg brezplačnega tedenskega horoskopa, za vas objavljam tudi Tarot karto dneva in uporabne nasvete na svojem FACEBOOK in INSTAGRAM profilu.

Tedenski Horoskop

OVEN

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Oven.png

V tem tednu vas čaka nekaj pomembnih sprememb, predvsem na finančnem področju. Dosegli boste stanje obilja nekje na sredini tedna, vendar boste morali na začetku veliko vložiti v to. Na ljubezenskem področju lahko pričakujete zmedo, tudi prepiri ne bodo tuji v domačem okolju.

BIK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Bik.png

Če boste predolgo časa obtičali na enem mestu, lahko pričakujete zaplete. Še posebej se na sredini tedna pazite izdaje določene osebe, ki vam morda meša štrene. Na koncu tedna boste z rezultati sicer zadovoljni, a vaša pot tukaj ni končana in še veliko bo za postoriti.

DVOJČKA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Dvoj%C4%8Dka.png

Pred vami je precej napet teden in obveznostim na začetku tedna ne boste mogli reči ne. Na sredini tedna se kažejo borba in prepiri in nikar ne poskušajte izbojevati zmage za vsako ceno. Na finančnem področju je priporočljivo, da ste še posebej proti koncu tedna varčni in razmišljate s trezno glavo.

RAK

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Rak.png

Težavna situacija na ljubezenskem področju se bo začela premikati naprej in na področje vaših čustev bo kmalu prišla svežina in novo upanje. Zdaj je vaš pravi čas! Konec tedna vam prinaša izziv, da na življenje, da boste lahko tudi uspeli, pogledate z drugačnega zornega kota, kjer boste našli rešitve.

LEV

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Lev.png

Uresničenje želja je na vidiku in poželi boste veliko lepih trenutkov v ljubezni. Pravzaprav bi lahko rekli, da boste v ljubezni izkusili najvišjo srečo. Na sredini tedna se kaže velik uspeh, na katerega že nekaj časa čakate. V času vikenda pa vas zna pretresti pomembno spoznanje, ampak vsekakor ste na poti k novim začetkom!

DEVICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Devica.png

Zaloga moči in pozitivno razmišljanje vam bosta v prvi polovici tedna prav prišla, da se boste soočili z notranjo preobrazbo v sebi. Vaše življenje se premika v nove smeri in to zna sprva prinesti nekaj neprijetnih občutkov. Uresničila se vam bo želja na ljubezenskem področju – tako samskim kot vezanim.

TEHTNICA

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Tehtnica.png

Nikar ne planirajte kakšnih večjih finančnih podvigov, saj vas energije skozi prvi teden v marcu ne bodo ravno podpirale. Raje ta čas izkoristite za kaj drugega – kot je na primer poglabljanje v svojo notranjih, iskanju odgovorov na vprašanja o obstoju in smislu. Na ljubezenskem področju se vam zna pripetiti trenutek samote.

ŠKORPIJON

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-%C5%A0korpijon.png

Razočaranje, ki ga znate doživeti na začetku tedna v povezavi z ljubeznijo bo le prehod. To pomeni, da se vaš partner bo zagotovo vrnil in zagrel za vas. Na sredini tedna vas lahko na službenem področju čaka pomemben podpis pogodbe. Vikend bo potekal umirjeno, vaše misli pa bodo precej dejavne.

STRELEC

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Strelec.png

Precej energije imate na zalogi in pomembno je, da jo usmerite v smiselne smeri. Na sredini tedna morda stvari ne bodo šle po načrtih, ker še ni pravi čas za to. Možna sta tudi potovanje in selitev. Za konec tedna pa boste dosegli srečen konec kljub oviram, še posebej v ljubezni.

KOZOROG

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Kozorog.png

Razmislite, kaj je tisto, kar bi v tem trenutku želeli. Nato dovolite, da vam življenje to samo prinese. Lekcija za ta teden sta dopuščanje in potrpežljivost. Slabi časi vas čakajo edino na finančnem področju, zato varčnost ne bo odveč. Bodite pozorni tudi na svoje zdravje in počivajte dovolj.

VODNAR

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Vodnar.png

Nova obzorja in pogledi na svet se vam bodo v tem tednu začeli odpirati in pomembno je, da zgrabite priložnost! Čaka pa vas v drugi polovici tedna precej premišljevanja o preteklosti in sedanjem vloženem trudu v projekt. Za nekaj časa se lahko spočijete vendar najdite motivacijo, da izpeljete to do konca.

RIBI

This image has an empty alt attribute; its file name is Horoskop-Ribi.png

Sreča se vam bo nasmehnila na vseh področjih! Na začetku tedna poslušajte svoj notranji glas ali pa modro osebo glede nasveta. Na sredini tedna vas čaka pomemben preobrat, še posebej v ljubezni, kjer bo vaše partnerstvo napredovalo na višjo raven. Samskim se bo nasmehnila sreča in novo poznanstvo je blizu.

Categories:
  Taroskop - Tedenski horoskop, Tarot, Tarot karte, Tedenski horoskop, Vedeževanje
this post was shared 0 times
 000

Sem vedeževalec Rok in tukaj sem za Vas, da vam s svojimi nasveti in vpogledi v Tarot karte, Angelske karte ter s pomočjo nihala pomagam na vaši osebnostni in duhovni poti. Poleg brezplačnih nasvetov vam je na voljo tudi osebno vedeževanje po garantirano najnižji ceni.

Facebook
Twitter
Instagram

Z uporabo strani se striniate s piškotki. Več informacij

Stan uporablja piškotke za optimalno delovanje in uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe strani ali s klikom na "Sprejmi" se s tem strinjate.

Zapri